J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Johnny! Többet kéne misére járnod, ha ennyien akarnak elkisérni... :huh: Azért a jóból is megárt a sok!Mert azért sokk,ami sok! ®Hofi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Azért a jóból is megárt a sok!Mert azért sokk,ami sok! ®Hofi Sose' lehet tudni....... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Isten éltesse a Jánosokat meg az Istvánokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Füled érjen bokáig J0hnny !!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Boldog Johnny napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Voltunk kint a s.vadkerti tónál.Egész jóól lehet tsúszkálni! :D meg egy quados srác kijött elém aztán nekilátott driftelgetni.Kisit rávillantottam, erre belement a tökigérő hóba! :lol: Pedig aztán tényleg csak jelezni akartam neki, hogy jövök mögötte! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Voltunk kint a s.vadkerti tónál.Egész jóól lehet tsúszkálni! :D meg egy quados srác kijött elém aztán nekilátott drigtelgetni.Kisit rávillantottam, erre belement a tökigérő hóba! :D Pedig aztán tényleg csak jelezni akartam neki, hogy jövök mögötte! :lol: Hol mentél át a büdöstóra?A cebei úton? Arra f@sza kalandos,jártam arra múlthéten! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Sok Boldog Johnny napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Köszönöm mégegyszer,de azt tudnotok kell és szerintem páran tudjátok is,hogy szinte nincs olyan ünnep év közben,amit én szeretnék.Főleg azokat rühellem,amik velem kapcsolatosak(névnap és születésnap).Bocs mindenkitől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Köszönöm mégegyszer,de azt tudnotok kell és szerintem páran tudjátok is,hogy szinte nincs olyan ünnep év közben,amit én szeretnék.Főleg azokat rühellem,amik velem kapcsolatosak(névnap és születésnap).Bocs mindenkitől. Mily szerencse, hogy év vége van :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Köszönöm mégegyszer,de azt tudnotok kell és szerintem páran tudjátok is,hogy szinte nincs olyan ünnep év közben,amit én szeretnék.Főleg azokat rühellem,amik velem kapcsolatosak(névnap és születésnap).Bocs mindenkitől. Én mindenkit utálok, de legjobban saját magamat utálom! :huh: :lol: Amúgy a normális úton mentünk..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én mindenkit utálok, de legjobban saját magamat utálom! :huh: :lol: Félreértesz Papa!Ez nálam hangulattól független.Egyszerűen nem látom értelmét és nem szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Félreértesz Papa!Ez nálam hangulattól független.Egyszerűen nem látom értelmét és nem szeretem. Majd ha lesz kiért........... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Majd ha lesz kiért........... :huh: Lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 De nagy itt a csend... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nálunk még nagyobb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Anyumék voltak ma Kméten.Izsák felé mentek, és nemjó az út.Nyomvájús, és le is van fagyva.Szal most mi is S.vadkert felé indulunk haza.......minjá..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Anyumék voltak ma Kméten.Izsák felé mentek, és nemjó az út.Nyomvájús, és le is van fagyva.Szal most mi is S.vadkert felé indulunk haza.......minjá..... :huh: Eheh!Ugye? :D Megmondtam vagy nem megmondtam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Eheh!Ugye? :lol: Megmondtam vagy nem megmondtam? :huh: A mút7végihavazás nem tett jót annak az útnak.Amúgy Vadkert felé jöttek haza anyuék, 50 perc volt az út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 .....Szal most mi is S.vadkert felé indulunk haza.......minjá..... :lol: Jó utat... :D Amúgy itt a városban is vannak csúszkálós-tréfás útszakaszok az éjjeli "valami" esése után... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Jó utat... :D Amúgy itt a városban is vannak csúszkálós-tréfás útszakaszok az éjjeli "valami" esése után... :lol: Nah'.Egész jó utunk volt, bár elég sok v@dbarom van az úton.Mennek, előznek, nemnormális módon. Kicsit összeakaszkodtam egy Láng autóalkatrészes Combóval.Egy kis majomgyerek vezette.Valszeg az egyik előzésnél kijöhettem elé, aztán veszettül villogott utána.De a lépést nem tudta tartani velem, ha kigyorsítósat játszottam. Jakabszállás után próbált megelőzni, én pedig megszivattam.Mikor elindult volna, hogy előz, visszavágtam a Vekit 3.-ba, és lepadlóztam.Mondanom sem kell, esélye sem volt.Úgy otthagytam, hogy nagyon.Utána beértem egy kocsisort a matkói leágazás előtt.Mehettem volna, de mivel a vidéki utolért, nekem meg nem igazán volt kedvem tovább nagyonmennyi, kitettem az irányjelzőt, hogy részemről ennyi volt.Megelőzött, meg még pár autót, de az uccsónál kis híján felkenődött egy kamionra. Én is előztem szépen nyugisan utána, és az M5 felüljáró előtt szépen utolértem.Villantottam neki, hogy mizu'.Aztán ez a félhülje, záróvonalon, mindenen át megelőzött egy IFÁ-t, és elhúzott.Én már nem siettem annyira.De beszorult elém és az IFA közé egy 1.6-os A3-as.Idegesen nézelődött kifelé, hogy mikor tud előzni.Egy darabig néztem, aztán megelőztem mind2t.Persze bőven volt hely.Próbált volna utánam előzni a hölgy mint kiderült, de megint beragadt.Tovább nem néztem, mert az Állatkórház felé lejöttem. Azért jó dolog a 2.0-ás moci, még ha a verda 1400kg ish........ :D :D :huh: Megjegyezném, gyerkőcök nélkül voltam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Azért csak óvatosan....nekem egy A6-os vadb@rom miatt kellett intenzív fékezésbe kezdenem és lehúzodni majdnem kivittem egy oszlopot, mert ez a vadállat velem szembe előzött 4 autót és nem tudott volna visszamenni a sávjába, pedig már előre villogtam neki, hogy nem fog beférni. Lementem és köztünk ment el iszonyatos tempóval majdnem levitte a tükröt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Azért csak óvatosan....nekem egy A6-os vadb@rom miatt kellett intenzív fékezésbe kezdenem és lehúzodni majdnem kivittem egy oszlopot, mert ez a vadállat velem szembe előzött 4 autót és nem tudott volna visszamenni a sávjába, pedig már előre villogtam neki, hogy nem fog beférni. Lementem és köztünk ment el iszonyatos tempóval majdnem levitte a tükröt. :huh: Na ilyesmiről beszéltem.Pedig kint -2.5 fok van jelenleg...... Én csak tiszta helyen előztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Engem meg a helyi rendőrök szívattak. Mentem befelé és a vadasparknál utolértem őket. Na mondom bütykösautó...f@sza! Gyök2-vel átballagtunk a két vasúti átjárón,aztán rá a mükert sétányra. Ott folytatták gyök2-vel és néztek a tükörben,hogy na vajon ki unja meg? Hát én meguntam. Vissza 2,padló és előztem.Vártam,hgoy jönnek-e villogval,de semmi. Aztán a lámpánál beálltak mellém,voltak vagy annyi idősek mint én és néztek át,hogy ki merte ezt megtenni? Gratulálok nekik,hogy ennyire unatkoznak.Érdekes,hogy ez én ügyemben még egy papírig sem jutottak el a kollegáik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Aztán a lámpánál beálltak mellém,voltak vagy annyi idősek mint én és néztek át,hogy ki merte ezt megtenni? Sztem inkáb az autódat nézték, már mint a nem éppen 1séges színét...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts