Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Holnap,akkor újra nekifutunk ennek! ;) OK! :) Viszont, nem nagyon leszek nappal neten, mert gyerekezek, de telón elérhető leszek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Na akkor mikor is?Kinek jobb a későbbi időpont?Meg ilyenek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Részemről teljesen mindegy, hogy mikor lesz ráérek egésznap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Gratulálok a miséhez! Kicsit megkésve ugyan (nem voltam neten), de kellemes karácsonyt kívánok én is mindenkinek! Kicsit olvadna el a hó, és másznék be a kocsiba multikapcsolózni :( Addig is eszem a bejglit, és készül a képosztamérgezésem. Asszony szegény, meg tanul, mert vizsgája van 28.-án. Minden jót mindekinek!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Nekünk is jobb lenne a 15-óra után , mint elött... :( de ha marad a 14-óra, akkor is oda érünk 15-óra körül... ;) Tehát, mi meg próbálunk a többséghez igazodni... ;) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Nekünk az este jobb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csepeginél csak jobb lehet! :( Aztat nemtom,de hiszek neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK: GEPÁRD WOLFI UDI Cartársaknak! :( És persze minden István-nak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csatlakozom! BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ISTVÁNNAK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jómagam nevében köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Részemről is köszönet! Annyi SMS-t kaptam, hogy fél órán át csak töröltem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ISTVÁNNAK! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na én is ideértem a bejgli körútról. Utólag is Boldog Karácsonyt mindenkinek ebben a chatben is! Udi a másik helyen már válaszoltam az ajándékos kérdésedre. A vacsit jó lenne tényleg lefixálni, de a mikor Csabi kérdezte senki nem válaszolt, és már párszor beszéltük a pénteki estéken, hogy mikor lesz. Azért jó lenne mostmár megegyezni az időpontban. Ha nagyon későn lesz akkor részemről mínusz két fő az tuti. Az Istvánoknak Sok Boldog Névnapot! J0hnny: Timi kicsit morci rád mert nem szóltál, hogy mikor mégy a misére. (csepegiben mondtam, hogy el akar kísérni) Mondjuk 24.-én én sem tudtalak telón elérni. Csabival beszéltem, kicsit kalandos lett az a napom. Elindultunk fél 11-kor anyámékhoz, kimentünk, becsuktam az ajtót, és be akartam zárni. De, nem jött össze, mert belülről Timi kulcsa azárban maradt elfordítva. Csabival beszéltem, ő már jött volna segíteni, de én úton voltam a családdal anyámékhoz. Kiértünk, család lepakol, öcsém + szerszámoskészlet felvesz, és irány vissza. Végülis ügyesen kinyitottuk, de nemkicsit ideges volt a társaság, így karácsonykor. Utána ma estig szinte mindig, vagy mentünk, vagy jöttek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 J0hnny: Timi kicsit morci rád mert nem szóltál, hogy mikor mégy a misére. (csepegiben mondtam, hogy el akar kísérni) Mondjuk 24.-én én sem tudtalak telón elérni. Csabival beszéltem, kicsit kalandos lett az a napom. Nem gondoltam,hogy komolyan gondolja. Amúgy ez pedig érdekes,mert MélykékPista elért,Joee elért,szal nem nálam volt a hiba,az tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csabival beszéltem, kicsit kalandos lett az a napom. Jaja, főleg, amikor így kezdi valaki a telóba, hogy : NE KEZDJ EL RÖHÖGNI, DE.... :huh: :lol: :D Hirtelen nem is, csak utánna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jaja, főleg, amikor így kezdi valaki a telóba, hogy : NE KEZDJ EL RÖHÖGNI, DE.... :huh: :lol: :D Hirtelen nem is, csak utánna... :D Kellemes karácsonyot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jaja, főleg, amikor így kezdi valaki a telóba, hogy : NE KEZDJ EL RÖHÖGNI, DE.... :huh: :lol: :D Hirtelen nem is, csak utánna... :D Az asszony szerint én voltam a hibás, szerintem meg ő. Na de ez már más kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az asszony szerint én voltam a hibás, szerintem meg ő. Na de ez már más kérdés. Családi idil! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Johnny! Többet kéne misére járnod, ha ennyien akarnak elkisérni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Boldog J0hnny Névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Boldog J0hnny Névnapot! Csatlakozom.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Fiúk-lányok! Peti apukájának keresünk egy valamiféle kiskocsit (ócsó, de nem túl régi, kis fogyi) - Suzuki, Corsa, efféle. Ha valaki tud valahol eladót, megbíztahó forrsából, légyszi szóljon, köszi....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Fiúk-lányok! Peti apukájának keresünk egy valamiféle kiskocsit (ócsó, de nem túl régi, kis fogyi) - Suzuki, Corsa, efféle. Ha valaki tud valahol eladót, megbíztahó forrsából, légyszi szóljon, köszi....! Fecka17-nek van egy eladó C14NZ Corsa A-ja, az eladó Corsák témában........Olcsó is, meg szép is..... Amúgy valóban, Boldog János napot! :D Johnny! Többet kéne misére járnod, ha ennyien akarnak elkisérni... :huh: Aztán valóságos szektavezér lenne belőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Tényleg jól néz ki.... Majd megmutatjuk az érintettnek, reméljük tetszeni fog neki, mert ezidáig a dévutikón kívül még semmi nem érdekelte igazán! :huh: Azt meg mi nem akarjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Boldog J0hnny napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts