J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Már javában folyik a bor a templomban ;) Nagy buli volt! Majd mesélek! Köszi MkPesta,hogy lejöttél! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 ;) Alig értem ki kecskemétről, felhív Balázska : te nem jössze el Zalaegerszegre is ? :) :( Dumcsizzátok meg a dolgokat, oszt ha jöttök, akkor minnél előbb jelezzetek Antinak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ejha! Akkor a Piista végül ott volt, és készültek képek is, agogy látom a BP chatben. Már csak olyan kép kell, amin J0hnny is rajta van a templom küszöbén. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Én sem vagyok vallásos de megígértem a keresztlányomnak, hogy elmegyek velük. Mondta, hogy kívánjak valamit és teljesülni fog... a "csoda" megtörtént sikerült megjavítanom a veki digitet. :( Elmentünk az éjféli misére (igaz egyből az első sorba mentünk a gyerkőc miatt, eltudjátok képzelni nem ismerem a menetrendet stb.) kellemesen csalódtam nem volt hideg, még egy kis színjátékot is előadtak, nagyon sok ismerőssel találkoztam köztük olyanokkal akik amcsiból jöttek haza pár napra kb. 20 éve nem találkoztunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Fénykép nem készült, legalábbis én nem csináltam! Sok mindent úgy sem lehett volna látni rajta a fényviszonyok miatt. Viszont egyszer megyünk el templomba J0hnny-val és akkor is mi mögénk áll be két alkoholista és ordibálnak végig. Első 5 percben még poén volt, de aztán kezdett kínos lenni, hogy mindenki őket figyeli. Na meg a bűz ami jött róluk..... Eljutottunk arra a pontra, hogy vagy kirakjuk őket vagy mi jövünk ki. Utóbbit választottuk, csak templomban voltunk, vagy miafene :( (nemkicsit fagytunk sz@rra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Szevasztok barátaim! Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni.Tudom kicsit megkéstem,de el voltam havazva munkával.További jó ünneplést és szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Johnny és Joee! Érdekes sztory... azért nem kellett volna 5 perc után kirohanni a miséről! :( Biztosan találtatok volna más helyet a templomban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Johnny és Joee! Érdekes sztory... azért nem kellett volna 5 perc után kirohanni a miséről! :( Biztosan találtatok volna más helyet a templomban. ;) Már a vége felé járt a mise,amikor ezeke elkzedtek balhézni. Ha nem templomban vagyunk tuti szájbavertük volna őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Már a vége felé járt a mise,amikor ezeke elkzedtek balhézni. Ha nem templomban vagyunk tuti szájbavertük volna őket! Kivezetik, rendező magyaráz neki : - Nem kell a balhé ! Látod itt mellettem a srácot ? Rendőrségi kapcsolatai vannak. Rendőrségen dolgozik. Kommandós ! Ha ezen eszmefuttatását folytatja a rendező akkor mit mondott volna a következő mondatában ? Ő Szupermen ? :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Kivezetik, rendező magyaráz neki : - Nem kell a balhé ! Látod itt mellettem a srácot ? Rendőrségi kapcsolatai vannak. Rendőrségen dolgozik. Kommandós ! Ha ezen eszmefuttatását folytatja a rendező akkor mit mondott volna a következő mondatában ? Ő Szupermen ? :D :( ;) :) Jah tényleg!Az jó volt! Kommandós mi? :( Volt a srác kabátban vagy 50kiló! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Johnny-nak minden elismerésem, hogy kibírta a misét...pláne ilyen alakokkal.... ;) Gepard és Tomi023! Mi a helyzet a kórház gyerekosztályának a karácsonyi ajándék átadásával kapcsolatban? (huha ezt jól megfogalmaztam :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Jah tényleg!Az jó volt! Kommandós mi? :( Volt a srác kabátban vagy 50kiló! ;) Jó azért lehetőséget ne tagadjuk el senkitől. Lehet, hogy valamilyen különleges bevetési alakulat tagja, meghajtogatják mint egy papírrepülőt és a bedobják egy nyitott ablakon :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Johnny-nak minden elismerésem, hogy kibírta a misét...pláne ilyen alakokkal.... ;) Gepard és Tomi023! Mi a helyzet a kórház gyerekosztályának a karácsonyi ajándék átadásával kapcsolatban? (huha ezt jól megfogalmaztam :) ) Idézem a "fönököt": mivel Karácsony van a marketinges sem dolgozik :( ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Udi! Ezt figy mit kaptam pesit rendszergazdi haveromtól mailben! Mai IQfighterunk: Pizzeria telefonal, mert kiirja a gep, hogy "no hardwarekey found", es a program nem mukodik, igy a futarok nem tudnak nyugtat nyomtatni, menjunk azonnal. Kollega magahoz is vett egy uj hardverkulcsot (hatha megdoglott az eredeti), parhuzamos port kivezetest a gephez (hatha azt tortek el), uj alaplapot (hatha a parhuzamos port szallt el), biztos ami sicher alapon. Odaer, gepre nincs radugva semmi. Pot kulcs radug, program egybol indul, persze keri a gephez tartozo egyedi licenszt. Jo, de hol az eredeti kulcs? Nagy nehezen eloadtak a qrvaretkes kulcsot, amit persze nem lehetett radugni a parhuzamos portra, mert Tarzan eros volt, es osszehajtogatta a kulso lemezt+atrendezte a tuskeket. Fogoval ovatosan kihajtogat, radug, program egybol mukodik. Uzletvezeto+futarok csodalkoznak, hogy "jaaa, csak ennyi volt a problema? Az is kell a programhoz?" Kollega meginterjuvolta oket, hogy megis mi tortent a kulccsal, akkor derult ki, hogy az egyik eszkombajn futarnak nem tetszett, hogy a gep hatuljabol kilogott a kulcs, biztos folosleges az oda. Kozben elege lett belole, hogy mindig az orra elott csukodott be a lengoajto, igy a geprol levett "gyufasdobozzal" ekelte ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 de jó nektek, hogy semmi dolgotok nincsen. De hidd el nekünk is van gondunk, de azért a szekcióval is foglalkozunk...hamár van... én most teszem fel a hóláncot és indulok haza most még messzebb vagyok. Hóláncot?? Akkora hó nincs is, hogy szükség lenne rá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Johnny! ;) :) :( Ennél már csak a jobb amikor a CD meghajtó tálcáját kávéscsésze tartónak használják... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 De hidd el nekünk is van gondunk, de azért a szekcióval is foglalkozunk...hamár van... Hóláncot?? Akkora hó nincs is, hogy szükség lenne rá... :( pukkadj meg te is ahol én voltam ott lánc nélkül nem nagyon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 pukkadj meg te is .... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 http://gallery.site.hu/d/3625923-1/MANOOOOO.jpeg :( ;) Csabi! Ha már mi vagyunk a szervezők!Sok ember csak úgy érne rá,ha vacsi lenne 6körül! Nem lehet módosítani már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Nahát, tényleg lejött Mélykék Pestről??? Jeszzus, akkor tényleg fontos esemény volt.... Vacsi: a messzebbről jövőknek (mi) korábbi időpontok lennének jók (esetleg középút= 4 óra?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Csabi! Ha már mi vagyunk a szervezők!Sok ember csak úgy érne rá,ha vacsi lenne 6körül! Nem lehet módosítani már? Én nem véletlenül kérdeztem még az elején, hogy miért pont ebéd??? :( Azt nem tudom!De szerintem nem lehet gond, ha későbbre tesszük, mert a hely, ígyis-úgyis le van foglalva... csak ezt nem tudom 100%-ra mondani, ahhoz ki kell menjek! Viszont mielőtt kimegyek akkor tényleg jó lenne 100% -osan megtudni, hogy akkor EBÉD, vagy VACSI legyen? Én akkor is inkább a 17.-órátóli érkezést javasolnám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 ....Nahát, tényleg lejött Mélykék Pestről??? Jeszzus, akkor tényleg fontos esemény volt.... Minden relatív, így jött ki a lépés, volt hozzá kedvem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Én nem véletlenül kérdeztem még az elején, hogy miért pont ebéd??? :( Azt nem tudom!De szerintem nem lehet gond, ha későbbre tesszük, mert a hely, ígyis-úgyis le van foglalva... csak ezt nem tudom 100%-ra mondani, ahhoz ki kell menjek! Viszont mielőtt kimegyek akkor tényleg jó lenne 100% -osan megtudni, hogy akkor EBÉD, vagy VACSI legyen? Én akkor is inkább a 17.-órátóli érkezést javasolnám! ;) Holnap,akkor újra nekifutunk ennek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ma kint voltunk ebédelni a Csalánosiban. Még mindig jól főznek és rendes adagot adnak. Viszont a neten szereplő árak már nem érvényesek. Durván 20%-al többe kerül minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ma kint voltunk ebédelni a Csalánosiban. Még mindig jól főznek és rendes adagot adnak. Viszont a neten szereplő árak már nem érvényesek. Durván 20%-al többe kerül minden. Csepeginél csak jobb lehet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts