mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ahhoz asszony is kellene... ;) Lehet, hogy a tesója enyhe nyomásgyakorlásnak szánta a könyvet ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Gyermekvállaláson töröd a fejed Kedves János ? ;) Nem ment el az eszem! A könyv iszonyat jó,kb az 1/3-dáig jutottam,de nagyon jókat röhögtem rajta! Csak egy story: Árpa Attilának van egy hétvégi háza a szigetközben.Bochkor,Árpa,Gesztesi lementek egy hétvégére családostúl.Persze sikerült éjjel jó hosszan borozni,dumálni és berugni.Másnap reggel a fészerből Árpa csatak másnaposan egy ősrégi traktorral állt ki,hogy bemegy a faluba inni egy felest!Bochkor és Gesztesi is vele mentek.Persze a falu összesereglett,hogy három ilyen ismert ember,mit keres egy istenhátamögötti faluban reggel egy traktorral,mire Árpa frappánsan lezárta az összesereglett nép kiváncsiságát: Szántani voltunk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Berlinának: :( Johnnynak meg kellemes éjféli misét kivánok a karácsony helyett....én is hálát adtam az istennek, hogy újra működik a veki digit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Fényképezzzzzzzzeteeeek :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Fényképezzzzzzzzeteeeek :( ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Johnnynak meg kellemes éjféli misét kivánok a karácsony helyett....én is hálát adtam az istennek, hogy újra működik a veki digit. :( Komolyan megyek,haverokkal közösen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Fényképezzzzzzzzeteeeek :( ;) Csakis úgy hiteles, ha meg is lesz örökítve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Komolyan megyek,haverokkal közösen. Ma este nincs nyitva kocsma! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Csakis úgy hiteles, ha meg is lesz örökítve... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 :( ;) Gyerekek!Ez képes, és elmegy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem azért mondom de a többiek is mehetnek misére...mi legalább bevállaljuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem azért mondom de a többiek is mehetnek misére...mi legalább bevállaljuk! Én hálát adok a teremtőnek, hogy az életem teljesen rendben van van, van hol laknunk, egészségesek a gyerkőceim, és van egy csodás asszonyom.De nem hiszek igazán a dolgokban, ezért képmutatás lenne ha templomba mennék. Nemutolsó sorban pedig kellően csalódtam az egyházban nagyszüleim halála után. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Gyerekek!Ez képes, és elmegy! :( Ki-mi-hogy ? J0hnny temploma, vagy én Ksckemérte ez lefényképezni ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem azért mondom de a többiek is mehetnek misére...mi legalább bevállaljuk! Mivel, én nem vok vallásos, így asszem kihagyom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ki-mi-hogy ? J0hnny temploma, vagy én Ksckemérte ez lefényképezni ? :( Valld be őszintén pista, hogy el akarsz menni ill. jönni........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hoppssz! :( 2000.-ik hsz-em! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Valld be őszintén pista, hogy el akarsz menni ill. jönni........ :( Misére vagy megnézni ahogy J0hnny ki/belép a templomba ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Misére vagy megnézni ahogy J0hnny ki/belép a templomba ? :( Hátt......ahogy érzed! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ki-mi-hogy ? J0hnny temploma, vagy én Ksckemérte ez lefényképezni ? :( Hát, nem hiszem, hogy annyi forralt bor után, útnak indulnál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mivel, én nem vok vallásos, így asszem kihagyom... :( Én sem,de egyrészt megígértem,másrészt kiváncsi vagyok milyen és egyszer kibírom én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én sem,de egyrészt megígértem,másrészt kiváncsi vagyok milyen és egyszer kibírom én is. Na igen, az ígéret, az ígéret! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én sem,de egyrészt megígértem,másrészt kiváncsi vagyok milyen és egyszer kibírom én is. Meghitt, énekkel teli, hangos, hideg....... Gyerekkoromban kötelező volt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát, nem hiszem, hogy annyi forralt bor után, útnak indulnál! :) Antinál kocsival voltam, csak kávét ittam és vízet :( Báááárrrr hoztam egy kis kóstolót haza ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hátt......ahogy érzed! ;) Mééénnn, ha én ott vagyok, akkor jön mindenki megnézni J0hnny-T ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mééénnn, ha én ott vagyok, akkor jön mindenki megnézni J0hnny-T ? :( Shímánn! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts