warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Egyre jobban tele a tököm ezzel,hogy itt semmi nem müködik zökkenőmentesen! :( Szerinted ha nem tépem a pofám a biztosítónál mikor lett volna pénz? Ha az ember nem b@sz az asztalra, akkor sosem.Van olyan birka, aki ilyenkor bebukja a dolgot.Erre megy ki a játék. Amúgy némi infó a TDCI vs. TDDI témához.Én túl sok változást nem látok, csak kisebb módosításokat.Ettől még nem hinném, hogy az előbbi verzió tartósabb lenne.Aztán persze ne legyen igazam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ha az ember nem b@sz az asztalra, akkor sosem.Van olyan birka, aki ilyenkor bebukja a dolgot.Erre megy ki a játék. Ezen a téren velem rosszul járnak... :( Amúgy némi infó a TDCI vs. TDDI témához.Én túl sok változást nem látok, csak kisebb módosításokat.Ettől még nem hinném, hogy az előbbi verzió tartósabb lenne.Aztán persze ne legyen igazam. Nem biztos,hogy olyan rossz motor ez,csak ismerve a magyar autós viszonyokat...zsákbamacska. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Nem biztos,hogy olyan rossz motor ez,csak ismerve a magyar autós viszonyokat...zsákbamacska. Az a baj a Mondeókkal, legalább is az újabakkal, hogy nagy részük levetett céges verda.Ezért a futásteljesítményük zsákbamacska. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Az a baj a Mondeókkal, legalább is az újabakkal, hogy nagy részük levetett céges verda.Ezért a futásteljesítményük zsákbamacska. Ugyanez igaz a focusokra és a G astrákra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ugyanez igaz és a G astrákra is. Jelentős részük import.Sajnos.A Dieselekről nem is beszélve....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Udi!Ezt nézd meg mit kaptam ma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 hififal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hát,akinek a hf is tud zenélni,annak az biztos "zene"! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Johnny! Jók a képek erre van szükséged.... ;) Ha minden igaz akkor ma beépítem a ledesített veki digitet és középkonzolt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ha minden igaz akkor ma beépítem a ledesített veki digitet és középkonzolt. :( Akkor jellemzően ma sem fogsz uncsizni! :) más: Képzeljétek, tegnap láttam egy sószóró autót itt Kméten! :( A tetejébe még sózott ish! ;) No meg petőfibe érve, gondoltam a Pillangóra bekanyarodva megrángatom kicsit a Vekit, kezdve az utca elejétől.Éppen készültem neki, erre a szürkületben banyek helyzetjelző nélkül ott áll egy Astra!Egy nyom van az utca közepén, és abban........Nemanyáztam kicsitsenem! Még cseresznye, hogy nem vertem orrba.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Még cseresznye, hogy nem vertem orrba.. :( Mondom,hogy kell valamit ütleg a kocsiba ilyen esetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Mondom,hogy kell valamit ütleg a kocsiba ilyen esetre. Nekem van bent 1 esernyő...(akár ilyen esetre is, ha kell)! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nekem van bent 1 esernyő...(akár ilyen esetre is, ha kell)! :) ;) És akkor majd te is jösz az esernyővel hogy: Így kell előzni te kis buz1? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És akkor majd te is jösz az esernyővel hogy: Így kell előzni te kis buz1? :( Nem-nem, én csak "önvédelemre" használom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nekem van bent 1 esernyő...(akár ilyen esetre is, ha kell)! :( :( Egyre több felétek a majomkutya miii ? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Egyre több felétek a majomkutya miii ? :( ;) Inkább b@rom-állatnak nevezném.. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Mondom,hogy kell valamit ütleg a kocsiba ilyen esetre. Én az autó & autó kontaktusra gondoltam...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Inkább b@rom-állatnak nevezném.. :) ;) Nézd meg ezt : és ezt : És akkor megérted miért azt kérdeztem amit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És akkor megérted miért azt kérdeztem amit :( Tudom,és értettem elsőre is, hogy miért mit kérdeztél... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 az ilyen meglepetések kikerülésére én minden alkalommal kézifékkel állok meg a házunk előtt ;) már sikerül elsőre a helyemre parkolni farolásból :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Tudom,és értettem elsőre is, hogy miért mit kérdeztél... :( ;) Akkó mér nem aranyemberezel vagy valami ? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a minap engem is megviccelt a jég. egyszer a tojota szalon mögött a lejtőn, ott állt egy tália is na ez volt a viccesebb :( a másik, meg a leninvárosban a kézimosónál ;) ott egész egyszerűen keresztbe átcsúsztam a kereszteződésen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a minap engem is megviccelt a jég. egyszer a tojota szalon mögött a lejtőn, ott állt egy tália is na ez volt a viccesebb ;) a másik, meg a leninvárosban a kézimosónál :) ott egész egyszerűen keresztbe átcsúsztam a kereszteződésen :( Én nem rángatom a kéziféket, mert ha 1X behúznám, az állapota miatt valszeg csak tavasszal tudnék újra elindulni.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a másik, meg a leninvárosban a kézimosónál ;) ott egész egyszerűen keresztbe átcsúsztam a kereszteződésen :) Szép lehetett. Udi, Dini! Nektek nem volt olyan fílingetek a brassói után, mintha bablevest ettetek volna? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Láttátok? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts