Dini Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 S80 D5 Azám ÍCsinalok majd pár képet aztán feltolom :( vagy este elszaladok vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Egy 7.5t-ás teherautó alá rohant be frontálisan, igennagy sebességgel........ :( Egyébkén a képeket elnézve a hatsó lökös meg a bal hatso lámpa meg használható valamire. de 200 fölött ment az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hello! Nincs vélelten valakinke a fényképezőjében ilyen kártya. kellene nekem kölcsönbe mert eveszek egy fényképezőt amit meg meg kell javitani és addig nem szeretnék kartyat venni amig nem tudom hogy a javitás sikerül-e. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Aki teheti, kerülje el a belvárost autóval.Minden idióta beszabadult ma........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 vagy este elszaladok vele :( ha odaadják :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 belvárosban csak gyalog... az udvaromban megnyitottam a fizető parkolót :( ha valakit érdekel mert nem talál helyet :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 belvárosban csak gyalog... Jaja.Máshogy nem érdemes. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Dini!Szépen kérlek!Olvasd el legalább egyszer,amit írsz!Lassan kódfejtő kell a hozzászólásaidhoz! ;) Nem b@szogatásból,csak annyirszor szóltam már és most is szépen kérlek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Jaja.Máshogy nem érdemes. ;) Beszéltem Kiskaszával!Holnap 8-9 között vár engem!Sok dolga volt most,nem ért rá! Vettem ajtózsanérstiftet,majd kicserézem!Bődületes összeg volt: 300Ft! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vettem ajtózsanérstiftet,majd kicserézem!Bődületes összeg volt: 300Ft! :( Meg kell gondolni minden kiadást........(vegyek turbót, v. ne vegyek) pl...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Meg kell gondolni minden kiadást........(vegyek turbót, v. ne vegyek) pl...... :( Az a baj,hogy az olajozó pontok hiányoznak a blokkról,de valahogy csak meglehet oldani! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Az a baj,hogy az olajozó pontok hiányoznak a blokkról,de valahogy csak meglehet oldani! :( Udi tudná rá a választ.........megoldjuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vezettem Cegléden én is D5-ös S80-ast: nagyon király gép az tutter, de amikor mondták az árát, hát leesett az állam: 18millió meg némi apró... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Dini!Szépen kérlek!Olvasd el legalább egyszer,amit írsz!Lassan kódfejtő kell a hozzászólásaidhoz! ;) Nem b@szogatásból,csak annyirszor szóltam már és most is szépen kérlek! :( Ezt is csak te teszed szov á :) Sebaj. tölled nem veszem rossz néven. Majd irok valami számitogép progit ami megfejti hogy mit is akartam irni. Te fogod majd tesztelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vezettem Cegléden én is D5-ös S80-ast: nagyon király gép az tutter, de amikor mondták az árát, hát leesett az állam: 18millió meg némi apró... Hát akkor valszeg valami AWD tesztelhetél summum felszerelés. ehez képes a miénk apropénz volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ezt is csak te teszed szov á ;) Sebaj. tölled nem veszem rossz néven. Majd irok valami számitogép progit ami megfejti hogy mit is akartam irni. Te fogod majd tesztelni :) Ha megnézed,most is tele van hibával...igen én teszem szóvá,mert nem hiszem el,hogy nincs 10mp-ed mielőtt elküdöd a hsz-t a fórumra,hogy átolvasd.Tudom,hogy laptop bill és könnyű mellé ütni,de akkor is.Mindegy,nem akarok ebből vitát,én csak szépen szóltam...megint vagy ötödjére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ha megnézed,most is tele van hibával...igen én teszem szóvá,mert nem hiszem el,hogy nincs 10mp-ed mielőtt elküdöd a hsz-t a fórumra,hogy átolvasd.Tudom,hogy laptop bill és könnyű mellé ütni,de akkor is.Mindegy,nem akarok ebből vitát,én csak szépen szóltam...megint vagy ötödjére :( Tessék visszaadni a másik lapátját, aztán szépen játszani, mert én veszem el! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Amúgy télleg, jogos amit Johann barátom emleget... :( És nem b@szogatásból, de qrva car elolvasni amit Dini írogat...kódfejtő meg sajna nincsen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Amúgy télleg, jogos amit Johann barátom emleget... :( És nem b@szogatásból, de qrva car elolvasni amit Dini írogat...kódfejtő meg sajna nincsen :) Küldön fénypostával ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Amúgy télleg, jogos amit Johann barátom emleget... :( És nem b@szogatásból, de qrva car elolvasni amit Dini írogat...kódfejtő meg sajna nincsen :) Kis fantázia kell csak hozzá........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kis fantázia kell csak hozzá........ :( Itt nem annak a hiányával van a gond,de szerintem te is,én is átolvasom mielőtt elküldöm,nem? Vagy csak én vagyok ennyire szőrszálhasogató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Itt nem annak a hiányával van a gond,de szerintem te is,én is átolvasom mielőtt elküldöm,nem? Vagy csak én vagyok ennyire szőrszálhaspgató? Olykor én is úgy küdöm el, hogy kisit hiányos a dolog, de utána javítom.........ha el nem felejtem...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Itt nem annak a hiányával van a gond,de szerintem te is,én is átolvasom mielőtt elküldöm,nem? Vagy csak én vagyok ennyire szőrszálhaspgató? Ez mit jelent ? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Én nem látom!Mi a gond? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 .... ennyire szőrszálhaspgató? ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts