Udi Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Tegnap este legszebb pillanata az volt amikor Johnny a "Dezsővel" ment egy teszt kört és utánna kiszállt... végre fülig érő mosolyt láttam az arcán...nekem ennyi bőven elég. Örülök, hogy ilyen barátaim vannak és büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Elállhatna már ez a fránya havazás..... fél óra, mire kiásom a garázsajtót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Kecskemét-Kiskőrös 70 perc.takarítás sehol, igazi kalandtúra volt.azé' előzni is muszáj volt, mer' némely nép 30km/h-val nyomult.Az meg kisit költői túlzás.Amúgy 50-55km/h biztonságosan tartható volt, hála az 1430kg-nak, meg az új téligumáknak.Nagyon szépen muzsikáltak a hóban/latyakban, valamint az ABS & TC is tette a dolgát.Előbbire csak azért volt szükség, hogy teszteljem, de erősen csúszós úton is szépen egyenesben tartotta az autót, nem indult meg keresztbe az úton. Johnny, öröm és boldogság. :( No meg ugye most már extrás a gép! :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Johnny, öröm és boldogság. ;) No meg ugye most már extrás a gép! :( :( :) Nem kell az embernek nő,pia,meg ilyen hülyeségek...autó kell! ;) Szépen ment ma,igazi élmény a futómű!!! Azt eldöntöttem Losi,hogy ha a hátsót is szétkapjuk nem fogok spórolni,minden szilentet,gátlókat cserélünk!Megéri! Ma délután van pár dolog amit megcsinálok majd: -váltóolaj visszatöltés/pótlás -müszerfal ledjeinek megigazítása -kormányközép belövése(nem pont oda raktam vissza a kormányt,ahol lennie kéne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egyébként igazad lett Papa! Kib@szottul rühellem az olyan pöcsöket,akik élvezik,hogy csúszik az út! :( Pár méterre mögöttem jön sík jeges úton,hiába villogsz neki féklámpával,fel se fogja mi van! Nem tudom,hogy ennyire bíznak a téligumikban és magukban,vagy csak szimplán ennyire idióták! Az biztos,hogy az ilyen barmokat a dunábalőném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egyébként igazad lett Papa! Kib@szottul rühellem az olyan pöcsöket,akik élvezik,hogy csúszik az út! :( Pár méterre mögöttem jön sík jeges úton,hiába villogsz neki féklámpával,fel se fogja mi van! Nem tudom,hogy ennyire bíznak a téligumikban és magukban,vagy csak szimplán ennyire idióták! Az biztos,hogy az ilyen barmokat a dunábalőném! ;) Ettől már csak az a jobb, amikor egy szép forgalmas kereszteződésben ráadásnak kinyomják a forgalomirányító lámpákat. Na akkor aztán van ereszdelahajam! Szerintetek a bömszli BMV-nek, vagy inkább az IFA-nak van elsőbbsége??? :) :( Majdnem belém jöttek az aluljárónál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egyébként igazad lett Papa! Kib@szottul rühellem az olyan pöcsöket,akik élvezik,hogy csúszik az út! :( Pár méterre mögöttem jön sík jeges úton,hiába villogsz neki féklámpával,fel se fogja mi van! Nem tudom,hogy ennyire bíznak a téligumikban és magukban,vagy csak szimplán ennyire idióták! Az biztos,hogy az ilyen barmokat a dunábalőném! ;) Csak addig mennek ilyen magabiztosan, míg el nem dobják a vasat.Utána majd eszelnek kicsit. Amúgy építettünk hócsávót a csajokkal.Elég nehéz volt, mert nem akart nagyon tapadni a hó, de sikerült.Közben meg néztük a quaddal pörgő egyedeket.Jól nyomták nagyon, és ami a lényeg, hogy nem veszélyeztettek senkit az égvilágon. Nemsemmi dög ez a Polaris nevű quad.Asszem amerikai munkaquad, de a 4X4 miatt disznó módon lehetett vele gépészkedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Én is kimerészkedtem ma, de egy órára már szépen olvadt mindenhol, végre lehetett 3-ast is kapcsolni, igaz, azt csak a főutón. hótakaítónak nyoma se volt sehol. A kisutcákban csúszós latyak+alattomos jégborda. Plusz úton kisgyereket szánkóztató szülők!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 ....Nem kell az embernek nő,pia,meg ilyen hülyeségek...autó kell! :(.... :) Hol vannak a képek mai templomlátogatásodról ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 ;) Hol vannak a képek mai templomlátogatásodról ? :( Nem megy, csak a Szent Misére 24én... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nem megy, csak a Szent Misére 24én... ;) Akkor talán nem dobnak ki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Akkor talán nem dobnak ki! :( Ma kibobtak ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ma kibobtak ? :) Ma el sem ment... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 ....Ma el sem ment... :(.... ;) Mikor bontjátok a kocsiját szétfelé ezért ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Tudod Isten útjai kifürkészhetetlenek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Tudod Isten útjai kifürkészhetetlenek... ;) Nemkicsit! :( Amúgy leadtam én is a Vekit mszv.-ra.Elvileg 11-re mehetek érte, aztán ezzel sem kell foglalkoznom 2 évig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Tudok 1 eladót, itt klubbon belül...vectra is, meg caraván is. :( :( ;) Dízelt nem akarok venni. Az autó benzinnel megy. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Dízelt nem akarok venni. Az autó benzinnel megy. :) :( ..és van rajta egy turbó is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A finnyás benyásoknak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Amúgy leadtam én is a Vekit mszv.-ra.Elvileg 11-re mehetek érte, aztán ezzel sem kell foglalkoznom 2 évig. Jelentem, a műszakim 2 évig még érvényes.Egyedül a kézifék volt nyűgös, de azt a tavasszal amúgy is szét akartam szedni, aztán belenézni, meg kicserélni amit kell. Úgyhogy most öröm és boldogság.Erre az évre be is fejeztem az autóra költést egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Már majdnem elámultam, hogy milye f@sza gyerek vagy, hogy idén már nem költesz rá. Aztán ránéztem a naptárra. :( Bár, még két hét hátra van, szóval biztos nehéz lesz megállni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Már majdnem elámultam, hogy milye f@sza gyerek vagy, hogy idén már nem költesz rá. Aztán ránéztem a naptárra. ;) Bár, még két hét hátra van, szóval biztos nehéz lesz megállni. :) Tankolni tuti kell.......... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 darabokban pecáztam ki a termosztátot az Unóból... mostmár jókis ######a fűtés is van, meg a motor se jár annyit hidegen Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A mai fárasztó nap levezetése... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A mai fárasztó nap levezetése... :( ;) :D :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts