mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 1,4-es F Astra classic 5 ajtós LÉGZSÁKOS,megkímélt,tulajtól... Bááááááá ne nemáááááááááááááááááááár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Bááááááá ne nemáááááááááááááááááááár 1.4-et én sem vennék mégegyszer. Minimum 1.8, de inkább 2.0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 No haza értünk! Dezső már a garázsban pihen! :( Holnap még pár apróságot megigazitok(kormányközép és hasonlók),de amúgy rendben van.Ülésfütés szépen müxik! :( Eldöntöttem,hogy nem holnap megyek misére,hanem karácsonykor fogok elmenni és majd akkor elbeszélgetek én azzal a keresztre feszített pasassal,hogy akkor hogy is volt ez az év vége?! ;) Nagyon köszönöm mégegyszer Udi,Losi,Bazsi,Morgó segítségét és a többieknek is.Nem tudom soha meghálálni ezt nektek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nagyon fajin ez a havzás... :D Lehet csapatni.... :( (persze csak ésszel, ahol nincs senki, meg semmi) :D Monjuk, sajnos a város tele van balf@sz söfőrrel... ahol le van takarítva rendesen az út, ott sem nagyon mennek 30-nál többel... ;) arról nem is beszélve, hogy kis lőrésen tekintgetnek ki az abalakon, mert annyi eszük nincs, hogy letakarítsák a havat az autóról! ;) Gyülölöm a havazást és a csuszós utat! :( Nem magamtól félek,hanem a sok idiótától,90-nel mennek a 44-esen éjjel,10m-re a seggemben jön stb stb. Udival mi 60-70-nel jöttünk be,de még így is volt olyan jégbordás rész,ahol usztak az astrák ide-oda!Életveszély! Arról nem is beszélve,hogy egy sozó,vagy tolólapos autót nem láttam sehol!No comment!Magyarország! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Tényleg nagyon jó kis csapat vagytok! :( Sokszor gondolom, hogy kis hazánkban (M.ország) szinte csak önző bunkók vannak, de ti rácáfoltok erre. Vagy valahogy számonkéritek majd rajta? kapálás a kertben, gazalás, vízhordás? ;) Én még most sem hiszem el,hogy vannak ilyen barátaim!Az ember hozzászokik ahhoz,hogy egyedül van,senkire nem számíthat,de ez mindennél jobban esik,amikor ennyi sz@rság éri az embert! Számonkérhetik rajtam,bármikor hívhatnak megyek!Ez a minimum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Sziasztok URAK!!!! :) GRATULÁLNI tudok nektek(mind a 3 "kecskeméti-debreceni-budapesti"klubnak) az összetartásért és amit tesztek a barátságért.Csak 2 hónapja jövök mindennap fel a fórumba, de ez szemet szúúrt.Tiszta HEPPY!! :( ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 No haza értünk! Dezső már a garázsban pihen! ;) :( Királyság! Örülök, hogy végre sikerült megvalósítani tervezett dolgokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Sziasztok URAK!!!! :( GRATULÁLNI tudok nektek(mind a 3 "kecskeméti-debreceni-budapesti"klubnak) az összetartásért és amit tesztek a barátságért.Csak 2 hónapja jövök mindennap fel a fórumba, de ez szemet szúúrt.Tiszta HAPPY!! ;) :) ;) Azt hiszem erről szól az igazi klubozás,nem másról! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 :( Királyság! Örülök, hogy végre sikerült megvalósítani tervezett dolgokat! Ma megnézte a festő srác is. 70E lesz full polirral együtt,azt mondta ha jól van kikeverve a szín hozzá,rá sem fogok ismerni,olyan lesz. A bordóból iszonyat mit ki lehet hozni polirral! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 1.4-et én sem vennék mégegyszer. Minimum 1.8, de inkább 2.0 Nekem a Corsa előtt is ilyen volt és szerettem,most újra visszatérek hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Zsolesz köszi. CorsIKa, ha caravánom lenn akkor felkínálnám megvételre. J0hnny-éknak gratula a gyorsasághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Lehet,hogy járok majd arra felétek,mert ott úgy sejtem kedvezőbb árúak az autók pl.: astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Zsolesz köszi. CorsIKa, ha caravánom lenn akkor felkínálnám megvételre. J0hnny-éknak gratula a gyorsasághoz. ... és jönnél venni 2.0 caravan-t. :( Lehet,hogy járok majd arra felétek,mert ott úgy sejtem kedvezőbb árúak az autók pl.: astra A caravan, amit említettem, ettől olcsóbb, igaz, nem 99-es, viszont jobban felszerelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 ... és jönnél venni 2.0 caravan-t. :( A caravan nem kötelező, de ha csere lesz akkor vectrára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Lehet,hogy járok majd arra felétek,mert ott úgy sejtem kedvezőbb árúak az autók pl.: astra Érdekes,hogy egyik oldalon sincs gumicsík sehol az oldalán! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mert classic. koltsegcsokkentes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mert classic. koltsegcsokkentes.hu nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. érdekes dolgokon spóroltak/spórolnak, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nagy tételben azért az jelentős megtakarítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Lehet,hogy járok majd arra felétek,mert ott úgy sejtem kedvezőbb árúak az autók pl.: astra De, hogy a km-állás, az nem valós az tuti... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nagy tételben azért az jelentős megtakarítás. ja, akárcsak az egypólusú gyertyák. Ott is ha azt nézzük, 1000 darabnál már van vagy 50 deka a megspórolt fém. :( nagyobbat spóroltak a gyártás lengyelekhez való áthelyezésvel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 A caravan nem kötelező, de ha csere lesz akkor vectrára. Tudok 1 eladót, itt klubbon belül...vectra is, meg caraván is. :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 ja, akárcsak az egypólusú gyertyák. Ott is ha azt nézzük, 1000 darabnál már van vagy 50 deka a megspórolt fém. :( nagyobbat spóroltak a gyártás lengyelekhez való áthelyezésvel. Esetleg írhatnál a GM-nek, hogy a gumicsíkok elhagyása nem is annyira jó ötlet, sőt költségnövelő tényező ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 persze. a user oldaláról nézve, mert ha akar olyat, akkor külön ki kell fizetnie. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 No haza értünk! Dezső már a garázsban pihen! :( Nagyon köszönöm mégegyszer Udi,Losi,Bazsi,Morgó segítségét és a többieknek is.Nem tudom soha meghálálni ezt nektek! ;) Na akkor királyságos.Bár a meló oroszlánrészét Udi és Bazsi csinálta hála a lakatos embernek.A többi meló ahhoz képest csak segédmunka volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts