Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Döglök ezért a hajszínért........ Van benne valami ördögi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Elkészült az autó tegnap (ma)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Elkészült az autó tegnap (ma)? Majd ma talán!Még a müszerfal van hátra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Majd ma talán!Még a müszerfal van hátra! Az meg a szakemberek dolga! ;) Én lelkesen toltam összefelé a többi sallanagot, és bevallom őszintén még szívesen maradtam volna mert álmos az nem voltam de könyen vagyok, mert szabin voltam.Ettől függetlenül jót aludtam. Tegnap este azért volt némi "kaland".A Cifra palotánál álltam másodmagammal a lámpánál.A belsőben egy Skoda Fábia.Zöld, szépen ésszel elindulunk.Erre látom, hogy a mögöttem jövőt éppen előzi JOBBRÓL!! egy villogó/nyávogó rendőrautó.Gyorsan index jobbra, hogy szabályosan balról, tehát köztem és a Skodás között el tudjon menni.Húzódok ki, erre csak jön a szerv, de jobbról banyek.Na akkor kormány balra tép, mert kül. erősen úgy festett a dolog, hogy palánkra fogom szorítani a baromarcú rendőrét.A Skodás is fékezett, hogy én elférjek.Igazán remek produkció volt ez rendőreinktől.Mondhatni szabálytalan, és főleg érthetetlen........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Majd ma talán!Még a müszerfal van hátra! De korán keltél! Holnap a nagymise 8-kor kezdődik, úgy állítsd be az órát, hogy időben odaérj! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Majd tessék feltenni a videot a nagy eseményről!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nagyon fajin ez a havzás... :( Lehet csapatni.... :( (persze csak ésszel, ahol nincs senki, meg semmi) ;) Monjuk, sajnos a város tele van balf@sz söfőrrel... ahol le van takarítva rendesen az út, ott sem nagyon mennek 30-nál többel... ;) arról nem is beszélve, hogy kis lőrésen tekintgetnek ki az abalakon, mert annyi eszük nincs, hogy letakarítsák a havat az autóról! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Skacok! Miért rakjátok fel a lámpákat, indexeket, stb. festés előtt?? :( Ez a havazás baromi jó! Igaz, ennek köszönhetően ma mégsem ültem motorra... most az azért egy kicsit necces lett volna! ;) De kétségtelenül baromi sok láma van az utakon... viszont cseszett jókat lehet pörögni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Skacok! Miért rakjátok fel a lámpákat, indexeket, stb. festés előtt?? :( Föstés január 2.-tól indul.Addig meg Johnny használni is szeretné a Dezsőt.Amúgy szétkapni festésre nem nagy kunszt.Max. 1.5 óra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Johnny hamarosan indul haza Nyárlőrincről. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Johnny hamarosan indul haza Nyárlőrincről. ;) :( Bízzunk benne, hogy nem találkozik megint 1 lámával... :) De GRATULA, hogy sikerült összehozni Dezsőt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Juhé! Holnap akkor irány neki a templom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Juhé! Holnap akkor irány neki a templom! ;) Hogy örül ennek mindenki... :( Gondolom, J. annyira nem!Dehát amit mondott, azt be kell tartani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nem tettünk meggondolatlan kijelentést. Mondjuk azt hiszem, azért volt pesszimista, mert ő maga sem gondolta, hogy ennyi, és olyan kitartó barátja van, mint Ti, akik képesek miatta akár éjszakába nyúlóan szerelni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ebbe igazad van! :( Sajnos, én most nem vettem ebben részt, mert nem volt időm. ;) De le a kalappal a srácok előtt, hogy ilyen jól dolgoztak, hogy elkészül az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Tényleg nagyon jó kis csapat vagytok! :( Sokszor gondolom, hogy kis hazánkban (M.ország) szinte csak önző bunkók vannak, de ti rácáfoltok erre. Vagy valahogy számonkéritek majd rajta? kapálás a kertben, gazalás, vízhordás? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Szerintem elégtétel lesz a srácoknak J0hnnyt a misén látni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Szerintem elégtétel lesz a srácoknak J0hnnyt a misén látni. :( Valaki remélem elkiséri, és felveszi a történéseket :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mikor majd én is megveszem az F Astrát,nekem is segíthetnétek!! ;) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mikor majd én is megveszem az F Astrát,nekem is segíthetnétek!! :) :( :( Kicsit távolis support lenne ez nem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 MZ/X Kapcs ford!Fénypostával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Spec. ha Píístának nem kő, akkor van itt debiben egy C20XE F astra caravan. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Spec. ha Píístának nem kő, akkor van itt debiben egy C20XE F astra caravan. :( :) 450Eet adnék érte ;) De mivel van működőképes kocsink így és előretolnám kedves debreceni klubtagunkat. Kutyamód alkudjatok :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 előbb várjuk meg, Lajos mit akar. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 1,4-es F Astra classic 5 ajtós LÉGZSÁKOS,megkímélt,tulajtól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts