J0hnny Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem igazán..... De ha ajándékba kapnék egy Tigrust, találnék neki helyet.... 8) :lol: Megnyerted a lottót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink: Én is? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most olvastam a helyi lapban: A városi Rendőrkapitány beszámolója szerint Nagykőrös az egyetlen olyan város Pest megyében ahol nincs sebességmérő eszköz... De igéretet tett arra, h 2006-ban mikor a 2005-ös évet értékeli, ezt a mondatot nem fogja tudni elmondani. Asszem ezért van nekem még jogsim :lol: mer' gyorsan nem megyek, de azt a sebességet mindenhol... Berlina! Nem akarlak elkeseríteni, de én már nem egyszer láttam Nagykőrösön (a Kecskeméti felőli végén) rendőröket 3 lábú géppel kamerázni! Szóval azért annyira ne legyél nyugodt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hello! Most beszéltem anyuval és a Gergő egyre jobban van a ct szerinte rendbe fog jönni, holnap már tolokocsikázhat meg ilyenek és szép lasan felépül! Na most egy nagy kő esett le a szivemről! :lol: Ez tényleg jó hír! :lol: Csatlakozom az "örömködőkhöz"! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink: Mármint hogy, gondolom a saját Speedsterével! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 nagyon régebben én is láttam ott trafit, de mostanában vagy legalább másfél éve már nem... lehet, hogy elromlott és nem kaptak másikat, vagy nem akartak kapni másikat. Mostanában csak igazoltatni láttam őket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 KÖSZÖNTSÜK ÚJ KECSKEMÉTI KLUBTAGUNKAT ÚJRATÖLTVÉT!!!!! :wav: aki már háromnegyedéig klubtag, csak még nem töltötte ki a jelentkezési lapot! :roll: ezt itten találja: :arrow: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 A kecskeméti szekció elött le a kalappal!! :prayer: Természetesen várjuk Őt a találkozóra, már akár 1 napra is! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 :lol: :lol: 8) Gratula Dénes!! Most aztán be kell ám űlni valakihez!!!! Kötelezőőőőő!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hurrá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Le a kalappal a szexció előtt szépen gyarapodik...:wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Üdv Dénes! Gyere vadkertre! Meg mini-meetekre is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Gyere,gyere,gyere,gyere,gyere,gyere!!! 8) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Dénes!! Üdv a klubban!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 :oops: :oops: :oops: Valaki kűggyön má' egy szeksönös telefonlistát mer ehagytam! :Hangman: tenkjú 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hello! Sajnos Dénes nem tud jönni Vadkertre , de azt mondta még ezt meg fogjuk bánni , amit tettünk. Csak legyen egy olyan esemény, ahova senki nem kocsival megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hello! Sajnos Dénes nem tud jönni Vadkertre , de azt mondta még ezt meg fogjuk bánni , amit tettünk. Csak legyen egy olyan esemény, ahova senki nem kocsival megy :lol: Miért lesz olyan? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Halliho! Nem is tudom mivel kezdjem! Hálám uldözni fog mindegyikötöket! Egy biztos szelidkor mentek a detoxaba! Kecskemet sexcio részére ugyérzem be fogok guritani valami söröcke félét de nem kevesebbet mint 50l! Nektek végetek!! Köszönöm mégegyszer! Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Halliho! Nem is tudom mivel kezdjem! Hálám uldözni fog mindegyikötöket! Egy biztos vadkerten mentek a detoxaba! Kecskemet sexcio részére ugyérzem be fogok guritani valami söröcke félét de nem kevesebbet mint 50l! Nektek végetek!! Köszönöm mégegyszer! Dénes Te Dénes! Nem Szelidet akartal írni Vadkert helyett? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 javitva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Hát...............Szelídvadkerten!! Mé?? Az nem jó?? Annyi sörtől má'" úgyis mindegy lesz, nem?? 8) :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Helló Lesznek tőlletek olyanok, akik szombaton terveznek menni? Ha igen akkor csatlakoznék hozzátok valahol!Ha lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Helló Lesznek tőlletek olyanok, akik szombaton terveznek menni? Ha igen akkor csatlakoznék hozzátok valahol!Ha lehet! :lol: J0hnny ha jól tudom szombatn délután 2 óra fele tervezi a menetet, majd beszéld meg vele. Szerintem délután lesz itt, mert úgytudom most dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 J0hnny ha jól tudom szombatn délután 2 óra fele tervezi a menetet, majd beszéld meg vele. Szerintem délután lesz itt, mert úgytudom most dolgozik :lol: Köszi, de én a reggeli órákra gondoltam, olyan 9-10-11 körül. :lol: Nekem ez a reggel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Mi Gelkóval elvileg olyan tájban megyünk le. De még az autópály nem tuti. Ha igen, akkor viszont döccenhetnénk Kecsón valahol. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts