Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ugyan! A GSi-sek pont a minap homályosítottak fel, hogy a két szín már nem divat! Bár a bordó-fehér párosítás jól mutat tehén tarka összeállításban, egy kis erősebb bordó beütéssel a farvégen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ugyan! A GSi-sek pont a minap homályosítottak fel, hogy a két szín már nem divat! Bár a bordó-fehér párosítás jól mutat tehén tarka összeállításban, egy kis erősebb bordó beütéssel a farvégen. ;) Akkor Johnny Astrája tul.képpen kéész is van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Akárcsak a Second Edition telefonja! :( Node viccen kívül: hajrá srácok, a régi pompában szeretném látni Dezsőt, mint az ország egyik legjobb állapotú traktorja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Akárcsak a Second Edition telefonja! :( Elvileg Dezsővel együtt készül el! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ma sikeresen leműszakizott a Vectra by Zsolti ;) A Trabi (is műszakizott Johnnynak) 50 és a Vectra 42 ezre után nem is tudom mire költsem az első fizetésem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 PDA-ra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Akárcsak a Second Edition telefonja! :) Node viccen kívül: hajrá srácok, a régi pompában szeretném látni Dezsőt, mint az ország egyik legjobb állapotú traktorja! A telóm kész,holnap meglesz. Mint kiderült,nem a gyártó hibája,hanem a tetves vodafoné,mert a saját sw-ük van a telóban és amiatt ment tönkre,vagyis sw hiba!Gratulálok a voda programozóinak,hogy szétcseszik a gyári sw-t! ;) A traktor készülőben,talán kezdem látni az alagút végét! :( Udi,Losi,Bazsi és Morgó segítségét sosem fogom tudni meghálálni,örök adósuk leszek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Az adósságot vasárnap a misén el is kezdheted leróni. Szegény srácok azért iparkodnak ennyire. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Az adósságot vasárnap a misén el is kezdheted leróni. Szegény srácok azért iparkodnak ennyire. :( Tudod mit Sanya?Bedobok egy misebort és tényleg elmegyek ha kész lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Tudod mit Sanya? Nem nekem kell tudni! Idézem: ha ez gurul köv hétvégén egyben én elmegyek templomba esküszöm... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nem nekem kell tudni! Idézem: :( Ok Sanyi!De viszek mp3 játékost zsebben és nyomatom majd közben! ;) Ahogy Losi mondaná,nem éppen kocsivezetés közben hallgatható zene! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Oh yeah!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Johnny! Csalni nem lehet.... :( Remélem holnap jelentős előrehaladás lesz, 14-22 óráig fogok "agyalni". ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Johnny! Csalni nem lehet.... ;) Remélem holnap jelentős előrehaladás lesz, 14-22 óráig fogok "agyalni". :) Amint lehet megyünk Bazsival mi is agyalni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Losi! Uncsitesóm felhívott,hogy nem tudok-e metabondot néki az Omiba!Hol vetted multkor? U.i.: alig tudok aludni,annyira raknám már össze Dezsőt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Losi! Uncsitesóm felhívott,hogy nem tudok-e metabondot néki az Omiba!Hol vetted multkor? A Gáspárral szemben van egy autósbolt.Joe, és Valkai mester is onnan vette ami kellett nekik.Meg sztem majd hamarosan nekem is kell venni utántöltés céljából....... Mondjuk még nem írta ki a BC, hogy Oelmangel.... :( Ma reggel pedig úúgy elaludtam, mint a xar.9 év alatt 1X sem fordult elő velem.Most összeségében nem vok túl boldog........ :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Én felhúztam a kakast csörgőre... :( 3 hét szabi után nem illett volna elkésnem.... ;) Alig találtam ide.... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Remélem holnap jelentős előrehaladás lesz, 14-22 óráig fogok "agyalni". :D Akkor ma este kész is lesz? :D Én felhúztam a kakast csörgőre... :D 3 hét szabi után nem illett volna elkésnem.... :D Alig találtam ide.... :( ;) :) Amilyen messze is lax a melóhelytől! :( Én meg asszem RACE időt döntöttem a munkába beérésnél....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Én ezért szoktam linuxon netezni. Hacsak valaki fel nem nyomja a gépemet, biztonsagban van a cucc mindenféle ártó jószág ellen :) Én most tervezem, hogy újra kellene pakolni a gépem, és netezésre valamelyik linuxot kellene felrakni. Csak a környéken nem tudok olyat aki pc-n ilyet használna. Szal ha valaki tud segíteni az ne fogja vissza magát. U.i.: alig tudok aludni,annyira raknám már össze Dezsőt :( Még jó, hogy nem azt írtad, hogy szeretnél már beleülni Dezsőbe. :( ;) (félreértenék) De arra miselátogatásra én is kíváncsi leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 A Gáspárral szemben van egy autósbolt.Joe, és Valkai mester is onnan vette ami kellett nekik. Multkor bementem és nem kaptam ott metabondot. Mondta a csoka, hogy forgalmazza, de 10w40 nem volt amit venni akartunk havernak. 1-2 nap mulva jott volna csak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 nalam linux fut a laptopon, windowos pct meg csak az alkatrészes progik miatt kapcsolom be. www.hup.hU ott választasz a disztrók közül , ozt telepíted Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Multkor bementem és nem kaptam ott metabondot. Mondta a csoka, hogy forgalmazza, de 10w40 nem volt amit venni akartunk havernak. 1-2 nap mulva jott volna csak meg. Akkor nem tudom mit verte a víz, hogy mindig van neki raktáron...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Én felhúztam a kakast csörgőre... ;) 3 hét szabi után nem illett volna elkésnem.... :D Alig találtam ide.... :( ;) :) Onann már nem lehet késni, ugye? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Nem régen értem haza Bazsitól!Udi,Bazsi és én agyaltunk! :( Ülések kint,ajtók szétszedve,lassan már tényleg nincs benne semmi...de bent van az irmscher kábelkötege,mármint az ami nekem kell belőle.Udi kiválogatta ma,hogy mi kell és csak azt raktuk be.Köszönet Udi! ;) Lesz ülésfűtés,elektromos türkrök(füthető,mozgatható),eablak és kp zár.Már tényleg csak a klíma hiányzik! ;) Én állat meg másikat akartam,mert ebben nincs benne semmi extra felszerelés! :) Irmscher D! :( Pénteken megyünk és elvileg a kötegelés után mehet a helyére a müszerfal és a többi kacat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Én állat meg másikat akartam,mert ebben nincs benne semmi extra felszerelés! :( Irmscher D! ;) Pénteken megyünk és elvileg a kötegelés után mehet a helyére a müszerfal és a többi kacat. Na akkor ez királyságos!Nézzünk bele klímát v.honnan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts