Gepard Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Megoldás DAS! Ők sem hülyék, ha kötsz velük szerződést akkor az kb: 2 hónap múlva lép életbe, azért, hogy ne az ilyen ügyek miatt köss velük szerződést. És ha szerződsz velük az minimum 3 év tagságot jelent. Ügyvéddel, kaszával, kapával kell fenyegetőzni jelen esetben a biztosítónál. Olyan nincs, hogy nem fizet a vétlennek. Valamilyen biztosításra ki kell csengetni a lét. Az persze már más kérdés hogy mennyi idő alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ügyvéddel, kaszával, kapával kell fenyegetőzni jelen esetben a biztosítónál. Olyan nincs, hogy nem fizet a vétlennek. Valamilyen biztosításra ki kell csengetni a lét. Az persze már más kérdés hogy mennyi idő alatt. Én is az ügyvédet javasoltam.Más nem lesz.Mindenesetre tetű dolognak artom amit a biztosító művel.Újabb dolog ami lehúzás kategóriába tartozik........ :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Hamarosan itt a Karácsony.... :( Mit kell tenni egy férfinak, hogy a nő kegyeit elnyerje? törődni vele; bízni benne; terveket szőni; ölelgetni; babusgatni; kiszolgálni; masszírozni; telefonálni; meglepni; megérteni; elfogadni; levelezni; nyugtatni; megvédeni; szerenádozni; ölni érte; halni érte, lopni érte; egyenrangúnak tekinteni; ígérni; időben megjelenni; elkötelezettnek lenni; könyörögni; meghallgatni; fizetni; borravalót adni; visszajönni; ülőkét visszahajtani; hazudni; igazat mondani; elvinni; hazakísérni; szentnek lenni; vaknak lenni; eredetinek lenni És egy nőnek? Csak le kell vetkőzni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 És egy nőnek? Csak le kell vetkőzni..... ez jó volt, iylyenkor jó nőnek lenni, de hát ennyit megérdemlünk, a nők úgyis hátrányos helyzetűek, kevesebb pénzért dolgoznak, többet várnak el tőlük, munkahelyen ha van gyereke az a baj, ha nincs, akkor meg lesz, és az a baj, és a pasik igen gyakran cserbenhagyják őket. (a jelenlévők mindig kivételek-mielőtt megszólnátok ezért) szóval ennyi igazán kijár a nőknek... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Az a baj... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nem tudom kinek mi baja volt a Vacsi közi pizzériával, de szerintem a kaja is jó volt, meg a kiszolgálás is. Ja és az árak is olyanok, mint a La Verdében, csak a pincér sokkal normálisabb. És közelebb is van legalábbis nekem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Nekem messzebb, de attól még jó kis hely... ;) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Mai képek és pár régebbi! Iszonyat érzem magam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Alakul a verda, kitartás. ! :) Ha van rá mód a fényes lemezfelületeket kend le valami alapozóval, mert hamar vissza költözik a ki űzött rozsda.... ;) ebben a taknyos időben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Alakul a verda, kitartás. ! :) Ha van rá mód a fényes lemezfelületeket kend le valami alapozóval, mert hamar vissza költözik a ki űzött rozsda.... ;) ebben a taknyos időben... :( Cinkes Bernes alapozóval lefujtuk,néhány képen már látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Johnny! Vasárnapi csapágy cserét megcsinálják ha viszünk hozzá megfelelőt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Na J0hnny alakul ez.Reméljük mielőbb összeáll már. Így a kocsid nélkül nagyon szerencsétlen ember benyomásád kelted. (ne haragudj a megfogalmazásért) Ezek szerint a testkábel probléma is megoldódott? A 4-2-1-es képek pedig mintha valami vectrából lennének ismerősek. Vagy a Dezső lesz tuningolva? ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Johnny! Vasárnapi csapágy cserét megcsinálják ha viszünk hozzá megfelelőt. :( Nemsemmi nap volt amai az 100.Elfáradtam........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Ha jártok a citroen szalon környékén akkor óvatosan közelítsétek meg a vasúti átjárót a város felé. A sáv belső oldalán rögtön a sínek után, van egy bazi nagy kátyú. Valamelyik nap esőben, sötétben belementem, és a kartervédő koppant az aszfalton olyan mély az a szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Ha jártok a citroen szalon környékén akkor óvatosan közelítsétek meg a vasúti átjárót a város felé. A sáv belső oldalán rögtön a sínek után, van egy bazi nagy kátyú. Valamelyik nap esőben, sötétben belementem, és a kartervédő koppant az aszfalton olyan mély az a szar. Ültetés nélkül is durván koppan a futómű........hogy csinálna magának kistestvért aki így hagyta...... :( ;) Udi meg emiatt késett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Hogy a bánatban törte el a fát 2 méter magasan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Hogy a bánatban törte el a fát 2 méter magasan? A cikk szerint a Fordot egy 20 éves lány vezette, aki belehalt a dologba.Lakott területen belül, nagy sebességgel előzött egy másik verdát, aztán elvesztette az uralmát a szekér felett, és ez lett a vége.Mellette utazott egy 16 éves srác.Ő életben maradt, de súlyosan sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Öröm az ürömben, hogy nem vétlen halt meg. Tudom ez durva, de akkor is. Ott van J0hnnyék esete, ott ha gyorsabban megy az idióta, akkor ki tudja mi történik a kocsiban ülőkkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Öröm az ürömben, hogy nem vétlen halt meg. Tudom ez durva, de akkor is. Ott van J0hnnyék esete, ott ha gyorsabban megy az idióta, akkor ki tudja mi történik a kocsiban ülőkkel. Főleg akik hátul ültek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Főleg akik hátul ültek...... Ezt mondom én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Ezt mondom én is. Egyre több az értelmetlen fejfa az utak mellett....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Így a kocsid nélkül nagyon szerencsétlen ember benyomásád kelted. (ne haragudj a megfogalmazásért) Igazad van,de próbálok ellene tenni!Bár tudod,hogy ez nem az én hibámból történt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Igazad van,de próbálok ellene tenni!Bár tudod,hogy ez nem az én hibámból történt... ;) Qrva csapágy........Már gurulna baxa meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Testkábel probléma ma lesz megoldva, szét kell szedni a kábelköteget és jó alaposan át kell vizsgálni lehet, hogy több kábel is összeolvadt. Remélem sikerül szerezni csapágyat akkor már gurulni fog és akár mehet a festőhöz Kkfházára aki csütörtökre meg is csinálná...de ezt még a mai napon egyeztetni kell. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Testkábel probléma ma lesz megoldva, szét kell szedni a kábelköteget és jó alaposan át kell vizsgálni lehet, hogy több kábel is összeolvadt. Remélem sikerül szerezni csapágyat akkor már gurulni fog és akár mehet a festőhöz Kkfházára aki csütörtökre meg is csinálná...de ezt még a mai napon egyeztetni kell. ;) Nem tudom sikerólt-e boltot kinyittatni, Valkai mester megpróbált kettőt, de csak az egyiket sikerülne és azt is csak délután :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts