Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Ezt meg Tominak ajánlanám. Csak a gázt kellene kiszedni belőle...... ;) Hümm hümm.. :( Ez már moci! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Hümm hümm.. :( Ez már moci! :( Ha jól hallottam van pár eladó :) Sannyi, ebből soha nincs elég ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Akkor sem veszek (most)! :( Erre a hónapra a Manta van betervezve. Vasárnap hozzuk. Juhhé! ;) Holnap fel is hívom Pét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Akkor sem veszek (most)! ;) Erre a hónapra a Manta van betervezve. Vasárnap hozzuk. Juhhé! :) Holnap fel is hívom Pét. Végülis miért lenne csak 1 használható kocsid ? :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Lesz az! Majd egyszer... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hümm hümm.. :( Ez már moci! :) Igen, sztem is így hílják! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ilyet lattatok mar??? Nagyon durva gep! Es itt van tölünk 15 km-re!!! Valaki nem veszi meg? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 hopp,duplán ment el...kurv@fibernet :( A PR telcom is szórakozik...minden este pár percre, többször is elmegy a net... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 A PR telcom is szórakozik...minden este pár percre, többször is elmegy a net... :( Hová? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hová? ;) Aztat nem tudom, de hogy ide a gépembe nem jön az tuti... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Aztat nem tudom, de hogy ide a gépembe nem jön az tuti... :( Tehát akkor a búbánatos faxba? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az egyik Cartárs írt nekem 1 pü-t és tanácsot kérne, remélem Ti tudtok segíteni, mert én nem nagyon vágom ezt a témát. ;) Ha valaki tud infót, akkor vagy itt irjon, vagy nekem, vagy mascona cartársnak küldjün 1 pü-t! :( THX Íme a levél: ... szeretnék egy aprocska kérdést feltenni illetve tanácsot kérni.behányt a kocsimba a fékrásegitő és a hozzácsatlakozó vákumcsö a visszacsapó szeleppel együtt..kint borsos az ára az újnak de otthon is.bontottat nem szeretnék mert itt kint ugysem találnék merthogy 4 fajta is készült ehhez a tipushoz.megaztán nehogy behányon az is.ezért ozkodom az otthoni bontottol is. e .bay- en is néztem már ,de ami nekem kéne nincsen.otthon az uj ára :( 50000 rugo körül van faterom utánaérdeklödöt .azt szeretném megkérdezni ha fizetném a tagdijat (amit már kellett volna , fene a hülye fejemet)milyen kedvezményeket lehetne kicsikarni és egyáltalán hol ha újat szeretnék vásárolni.????ebben szeretnék tanácsot kérni.most ettöl megy a szekér meg a fék is fog csak nehezebb nyomni a pedált hazamenni se félek vele mert ugysem száguldoznék most 170 nel. :) ..a választ elöre is nagyon köszönöm..... Mascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ... szeretnék egy aprocska kérdést feltenni illetve tanácsot kérni.behányt a kocsimba a fékrásegitő és a hozzácsatlakozó vákumcsö a visszacsapó szeleppel együtt..kint borsos az ára az újnak de otthon is.bontottat nem szeretnék mert itt kint ugysem találnék merthogy 4 fajta is készült ehhez a tipushoz.megaztán nehogy behányon az is.ezért ozkodom az otthoni bontottol is. e .bay- en is néztem már ,de ami nekem kéne nincsen.otthon az uj ára wacko.gif 50000 rugo körül van faterom utánaérdeklödöt .azt szeretném megkérdezni ha fizetném a tagdijat (amit már kellett volna , fene a hülye fejemet)milyen kedvezményeket lehetne kicsikarni és egyáltalán hol ha újat szeretnék vásárolni.????ebben szeretnék tanácsot kérni.most ettöl megy a szekér meg a fék is fog csak nehezebb nyomni a pedált hazamenni se félek vele mert ugysem száguldoznék most 170 nel. cool.gif ..a választ elöre is nagyon köszönöm..... Mascona Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hínnye! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne......... Jah igen... Azt elfelejtettem írni, hogy ASCONA C-je van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... ;) Meddig vagyol ottan? Fél9 fele megyek majdnem arra :( Viszek ha kell ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Pü ment Masconának. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Pü ment Masconának. :( THX! :) Udi! Megjavult a navim... nyomtam 1 resetet és azóta műxik... ;) EPC katalógust tudol hozni holnap? (persze ha jössz) és milyen lemezt vigyek helyette? CD v. DVD? Jah, és ha nem nagy kérés, akkor Paja Cartársnak is kellene 1.. ;) Joee is ígért 1-et, de valamiért nem tudja másolni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... :( STORNO! Megsem megyek arra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 STORNO! Megsem megyek arra ;) Akkor ez szívás..........amúgy 22:00-ig vagyok bent...... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Most keveredtem gép elé. Eddig próbáltam kiheverni a nyavajámat. A doki szerint valami ráment a gyomromra. Mondjuk nálam, hányás hasmenés nem volt(inger az igen). És én hétfőre lettem rosszul, Tomi pedig már szombaton. Szal nem tartom valószínűnek, hogy egyforma bajunk lett volna. Márk: Nem semmi az eseted, nem is találok rá szavakat. Viszont eszembe jutott, egy régi történetem. Hazafelé jöttünk Félegyházáról, (a régi ötösön) amikor valami koppant a bal első oldalüvegen. Kinéztem, és láttam, hogy a kretének céllövöldét játszanak légpuskával. Ha akkor lehúzott ablakkal közlekedem, ma lehet, hogy Jumurdzsák lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Közben kaptam infót, hogy ha kell lehet tudunk szerezni olcsón tüzijátékot. Ha érdekel a dolog, vihetek mintát holnap ebből-abból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mascona Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Pü ment Masconának. :( szia Udi.kösz az infot de egész biztos hogy behányt a fékrásegitöben a membrán mert ha nyomom a pedált az utastérben sziszegö hang hallatszik de nagyon.az azonosito szám ami bele van ütve a dobba 3062 .a vákum csövet a szeleppel biztos ujat veszek, akár bontott dobot, vagy ha új dobot veszek .egyébként biztos csak 2000-3000huf otthon az uj szelep ára a vákumcsővel???itt kint németbe 40euro .van különbség!megprobálok egy fotot feldobni a dobrol elég alaktalan formája van.hátha könnyeb beazonositani .addig is mindent kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mascona Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne......... hello CorsaWolf ! azért egy 24 éves autó is megérdemel ám egy pár új alkatrészt ;) ne feledd nem lett volna vectra ha nincs ascona!!! :( mindent jót cartárs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts