warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Kissé fagyos a helyzet odakünn.......Voltam Kiskaszánál, aztán amíg el nem hagytam a Mindszentit, elég soxor kapcsolgatott a TC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 elég soxor kapcsolgatott a TC. mert nyomod neki. Nekem a bokámban az ASR :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Köszönöm a segítséget! Felhívtam őket, és kellőképpen elszomorítottak. Azt mondják, hogy B. corsa kormánya nem kompatibilis sem a vectra-val, sem az omegával, sem semelyikkel. ;) Most mitévő legyek? Pedig az ár valóban meggyőző lenne. Elég merész gondolatok...de ha sikerül mindenképpen szeretnénk látni! :( Természetesen ha kész lesz, és lesz érdeklődő, akkor nagyon szívesen megmutatom! Egyenlőre a tervezőasztalnál járok, és szedem össze a cuccokat hozzá. Mint a kormányt is.:'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 akkor csináld bajuszkapcsolóval cseréld ki az index és ablaktörlő karokat tempomat és BC vezérlősre, akkor nyersz 5 db gombot. és ez is 10 alatt marad. kb 6-7 ezer a pár...szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 akkor csináld bajuszkapcsolóval cseréld ki az index és ablaktörlő karokat tempomat és BC vezérlősre, akkor nyersz 5 db gombot. és ez is 10 alatt marad. kb 6-7 ezer a pár...szerintem Te hallod! Mondasz ám valamit! ;) Ez eddig eszembe sem jutott, pedig nem is rossz ötlet.. Csak ciki, hogy épp a múlt héten cseréltem a bajúszkapcsolómat (2k Huft bontóban), mert nem volt jó a villantóm :( Még emésztem kicsit, elsőre nem hangzik rosszul a dolog... Majd időm ha lesz (ma van vége a szabimnak), akkor futok bontóba kérdezősködni! Köszönöm az ötletet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Nnna mivan huligánok.Láttam a mitulátbátit leereszkedni a Nagytemplom tornyából! ;) Nyaktörő mutatány volt.... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Nnna mivan huligánok.Láttam a mitulátbátit leereszkedni a Nagytemplom tornyából! :( Nyaktörő mutatány volt.... ;) ;) Az se semmi.. én meg az út szélén láttam ballagni. Rá is dudáltam, meg villogtam mire lelkesen integetett! :) (Ha megint látja valaki, mondja már meg neki, hogy hozzon nekem két sokgombos bajuszkapcsolót! :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Az se semmi.. én meg az út szélén láttam ballagni. Rá is dudáltam, meg villogtam mire lelkesen integetett! :( Mi is láttunk szerte szét a városban sok fiktív mikulást........ ;) Ezt meg Tominak ajánlanám. Csak a gázt kellene kiszedni belőle...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Akkor csak a fékpedál marad ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Akkor csak a fékpedál marad ? :( Egy autóban úgyis az a legfontosabb nem? Ha elindulni még nem is tudsz, de megállni meg lehessen vele ;) Amúgy ennél még nem is olyan "gázos" a dolog.. nade a Hammer! Láttam már olyat. Ha abban van gáz, az már gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Szép csendben belepörögtetek a hétszázadik oldalba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Szép csendben belepörögtetek a hétszázadik oldalba ;) Imádom a hétszázadik oldalt.. :( Mikulásra meglesz a 750-edik is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Szép csendben belepörögtetek a hétszázadik oldalba :) ;) na bakker... Így jártunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Imádom a hétszázadik oldalt.. :( Mikulásra meglesz a 750-edik is :) Kicsit sok lenne Mikulásra a 750 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Kicsit sok lenne Mikulásra a 750 :( Annyit a GSi topikban sem írnak ennyi idő alatt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Annyit a GSi topikban sem írnak ennyi idő alatt... ;) Írnak írnak...Offolnak vazee! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Írnak írnak...Offolnak vazee! :( Hát jah...csak nem akartam ilyen drasztikusan írni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 1...majd csak összejön az az 50 oldal... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 1...majd csak összejön az az 50 oldal... :( ;) :D :( ;) Akkor már most jelezném : lassan 14000 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Hát jah...csak nem akartam ilyen drasztikusan írni... :( Itt én vagyok a sz@rkeverő,hagyd csak rám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 ;) :) Akkor már most jelezném : lassan 14000 :( Köszi! :( Figyelünk ám azért... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Itt én vagyok a sz@rkeverő,hagyd csak rám! :) Ezt jóóóóóóóól bemagyaráztad magadnak :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Ezt jóóóóóóóól bemagyaráztad magadnak :( ;) Dr Csernus!Akarsz róla beszélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Dr Csernus!Akarsz róla beszélni? ;) Én Pityu vagyok :( :) Csabi nyomathatod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 14000 HSZ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts