Udi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Pénteken én sem ettem pizzát, mert valami oknál fogva nem voltam éhes...viszont nem véletlenül szoktam csak 1 bizonyos pizzát enni a La Verdében. Ettől függetlenül nem rossz hely az csak lehet, hogy már nem vagyunk kívánatosak! Régen persze más volt a helyzet lehet, hogy új hely után kell nézni ahol nem csak pizzát lehet enni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 .... lehet, hogy új hely után kell nézni ahol nem csak pizzát lehet enni. :) El Bandi? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Most majd azt mondjátok: me megint megmondtam előre! :( Éreztem én,hogy a csalánosiba kell menni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 A Corsánál is le lett műtve az a lemez, igazi jelentősége nemvan......... Nem végzek félmunkát most! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Jelentem én is jól vagyok..... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Jelentem én is jól vagyok..... :( :( :) Csak azok lettek betegek,akik nem voltak katonák! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Csak azok lettek betegek,akik nem voltak katonák! :( ;) "fetrengős szmájli" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Csak azok lettek betegek,akik nem voltak katonák! :( Leesetem a székről! ;) :) :( Mondjuk bennünket beoltottak bevonuláskor minden xar ellen, szal nem is csoda.......tífusz, vérhas, kolera.........mitnekünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Leesetem a székről! :( ;) :) Mondjuk bennünket beoltottak bevonuláskor minden xar ellen, szal nem is csoda.......tífusz, vérhas, kolera.........mitnekünk! :( Aki az ottani kosztot kibírta egy ilyet fel se vesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Aki az ottani kosztot kibírta egy ilyet fel se vesz! :( Lejárt szavidejű konzerv,Cöcöcöcö! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 a féktárcsatakarólemez fontos! nem vagyok bizti benne, de mintha müszakin követelmeny is lenne. a 3 csavart próbáld elöször üthetö csavarhúzóval jól kifárasztani épp mint a féktárcsacsavarokat, ha úgyse jön ki, akkor légkulccsal vagy ütvecsavarhúzóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 a féktárcsatakarólemez fontos! nem vagyok bizti benne, de mintha müszakin követelmeny is lenne. a 3 csavart próbáld elöször üthetö csavarhúzóval jól kifárasztani épp mint a féktárcsacsavarokat, ha úgyse jön ki, akkor légkulccsal vagy ütvecsavarhúzóval ez jó a hasmenés ellen is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 én meg végignézegettem a baon lányokat... és ezt nem bírom szó nélkül. Én is 18 éves akarok lenni! na persze a Vectra is maradjon meg ;) jól jön a kályha a hidegben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá..... Én is válaszoltam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Én is válaszoltam... :( Valahogy kikívánkozott belőlem a reag, pedig nem akartam lévén nem nekem szólt.De nem értem, miért kell rögtön Suzukizni, meg köcs@gözni.Sztem az M széria kivételével egy darabig igenis versenyképes verda egy új Swift, a maga 93LE-ével, pörgös VVTi szelepvezérlésével.Nyilván egy idő után előjönne az erős motor dolog, de addig csak a Swift rendszámtábláját tudná nézni az önjelölt versenyző. Kétségtelen, hogy sok olyan ember van, aki szószerint halálosan közlekedik a régi Swifttel, de sztem lehetünk kicsit elnézőek velük.Ahogy lehetőség nyílik rá, úgyis megelőzzük őket...... Ha viszont kalapos vezetőt látok Swiftben, a gáz helyett inkább a féket taposom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Üdv! Új tag vagyok vagyok errefelé, így nem tudom jó helyen érdeklődöm-e? Olyan kormányt keresek, amin vannak multis gombok, mint pl. plusz, minusz, menu, meg ilyesmi. Bontóban néztem, de csak simát láttam, azt is tíz rugó felé. Tudtok esetleg valamit javasolni, hogy hol próbáljam? Nem kell bele lufi, nem az a lényeg, hanem hogy a középkonzolon ne kelljen matatnom útközben :( B-corsám van, valami hasonló méret érdekelne. Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 A gyári Opel multikormány csak a gyári rádiókat tudja kezelni a gyári kijelzővel. Egy kis okossággal a Blaupunktot is meg tudjuk csinálni ugyan ilyenre. De ha valami más okosság van beszerelve, esetleg valami japán magnó, akkor el is lehet felejteni. Marad a magnó gyártója által kínált távírányító ami lehet kormányraszerelhető is. A gyári Opel multikormány kapcsolóit kettő csavar tartja a légzsák mögött, tehát elvileg a nem gombos kormányra is fel lehet tenni a gomsort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Hogy vagyunk-hogy vagyunk...? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Pé! Vasárnap megyünk a szekérért! Ha nem sikerül addig kutyát, vagy trailert szerezni, akkor húzzuk Fehérvárig. Végülis Magyarországon belül nincs távolság! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 A gyári Opel multikormány csak a gyári rádiókat tudja kezelni a gyári kijelzővel. Egy kis okossággal a Blaupunktot is meg tudjuk csinálni ugyan ilyenre. De ha valami más okosság van beszerelve, esetleg valami japán magnó, akkor el is lehet felejteni. Marad a magnó gyártója által kínált távírányító ami lehet kormányraszerelhető is. A gyári Opel multikormány kapcsolóit kettő csavar tartja a légzsák mögött, tehát elvileg a nem gombos kormányra is fel lehet tenni a gomsort. Nem gond hogy illik-e a magnóhoz, mert nem ahhoz lesz. Imádok berhelni, és a fedélzeti számítógép menüjét fogom róla kezelni (ööö.. ez a fedélzeti _nem_ az a fedélzeti :(). Innen szándékozok a telefonkönyben keresni, tolatókamera nézetre váltani, és hasonló aranyosságok. Ahhoz sem ragaszkodom, hogy feltétlenül Opeles legyen az a kormány, csak legyen! És ne horror áron. A kecskeméti bontókban néztem eddig, és nem lettem túl bizakodó. Tíz alá nem akartak menni, és abban még gombok sem voltak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Nem gond hogy illik-e a magnóhoz, mert nem ahhoz lesz. Imádok berhelni, és a fedélzeti számítógép menüjét fogom róla kezelni (ööö.. ez a fedélzeti _nem_ az a fedélzeti :(). Innen szándékozok a telefonkönyben keresni, tolatókamera nézetre váltani, és hasonló aranyosságok. Ahhoz sem ragaszkodom, hogy feltétlenül Opeles legyen az a kormány, csak legyen! És ne horror áron. A kecskeméti bontókban néztem eddig, és nem lettem túl bizakodó. Tíz alá nem akartak menni, és abban még gombok sem voltak ;) A multikormány nem olcsó játék,elég kevés van bontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 hát nemcsak én vagyok cikkszámbuzi: valahogy így néz ki a naptáram 50%a is Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Johnny Kunszálláson vagy Hajóson nincs gombsor? Most voltál lent, nem emlékszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 a fedélzeti számítógép menüjét fogom róla kezelni (ööö.. ez a fedélzeti _nem_ az a fedélzeti :( ). Innen szándékozok a telefonkönyben keresni, tolatókamera nézetre váltani, és hasonló aranyosságok. :) Elég merész gondolatok...de ha sikerül mindenképpen szeretnénk látni! ;) természetesen igyekszünk segíteni amiben tudunk. Beszélj az Opel Kovács Kft-vel ( www.opelbonto.hu ) Ott most van egy Omi kormány és rajta a gombsor mindössze 5eHUF. Címünk: 2310.Szigetszentmiklós. Csepeli út 24 Tel: 06.24-445543 06.30-9055430 Az M0 csepeli lehajtójánál vannak. könnyű odajutni. én megyek fel a héten ha meg tudsz velük egyezni, én lehozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts