J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mikor lesz meg? Nem tudom!Szerintem még minimum 2 hét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 addig sem megy a pénz benzinre! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 addig sem megy a pénz benzinre! :) :( Azt csak hiszed! :( Már 60liter itt figyel nálam,arra várva,hogy elfüstöljem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 De addig sem tudod elfüstölni!!! ;) Szóval csak jobb ez így, nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 De addig sem tudod elfüstölni!!! :) Szóval csak jobb ez így, nem? :( NEM! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Szevasztok! Látom mindenkinek megvan a maga baja.Azt hittem csak engem szivat az élet. SPEED-nek felajánlom 9mm-es magnumomat! ;) Jó ez csak vicc volt.Szerintem semmi értelme az erőszaknak,mert nem járkálhatsz mindig testőrökkel.És a végén még tragédia lenne belőle.Magánindítványra fel tudod őket jelenteni,de te egyedül voltál ők meg ketten,tehát neked nincs tanud.Mivel sem rajtad sem a motoron nem található sérülés(szerencsére),így nehéz bizonyítani az esetet.Szerintem légy megalkuvó,egy darabig kerüld a környéket. Johnny,kitartás!Majdcsak elkészül a verda,és jobb lesz mint újkorában.Ha kész lesz elmegyek és megnézem,megígérem.Ha nagyon autózgatni akarsz,felajánlom az enyémet egy hétvégére! :( Szép napot mindenkinek! Balesetmentes közlekedést,az én istenem vigyázzon rátok is. Cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 A feszültség levezető topikban írtam 1 kisebb hozzászólást /őcséméket akik 16 évesek hülyére verték felnőtt értsd 30 év körüli magyar navaho indiánok/...sajnos mindent szabad, de semmit se kötelező eltűrni Speed kolega... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 addig sem megy a pénz benzinre! ;) :) Benzinre eddig sem ment neki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 na akkor én is csatlakozom a hétvégét rosszul megélő opelesekhez. A Laverdes kaja után szalmonella gyanús megbetegedéssel fekszem itthon. A lázam 38-40 a hasam megy meg én is mint akit puskából lőnek ki és ha éppen nem szabad a kishelység, gyorsan megvan a baj :( Ma már talán nem lesz lázam, reggel 37.5 volt. megyek dokihoz, és ha bebizonyosodik, akkor sajnos az ÁNTSZ hivatalból megvizsgálja az éttermet. viszont lehet megveszik a vecit ;) de mit vegyek helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Tomi! Nem szalmonella, hanem vírus. Ez az új divat, nem az influenza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 de mit vegyek helyette? Semmit..............Esetleg egy gyors kisautót, ami nem feltétlenül fiatal, ezért olcsó.......(Corsa A GSi pl.....) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Tomi! Nem szalmonella, hanem vírus. Ez az új divat, nem az influenza. Értesüléseim szerint mégis az! Örülök, hogy makacs voltam és nem mentem pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Értesüléseim szerint mégis az! Örülök, hogy makacs voltam és nem mentem pénteken. Szar ügy! :( Jobbulást az érintett(ek)nek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Értesüléseim szerint mégis az! Örülök, hogy makacs voltam és nem mentem pénteken. Gepárd is kibukott, szal most Ő is dögrováson van...... Amúgy én is ettem pizzát pénteken, de egyelőre kutya bajom......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Örülök, hogy makacs voltam és nem mentem pénteken. Pedig vártunk Pajával... ;) :) DE: Most nem a helyet akarom védeni, de úgy tudom, hogy másnak semmi baja... (nekem nincs) :( Ez akár bármi mástól is lehetett (sztem) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Hát akkor jobbulást a betegeknek.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Most nem a helyet akarom védeni, de úgy tudom, hogy másnak semmi baja... (nekem nincs) :( Ez akár bármi mástól is lehetett (sztem) :( Egyre gyanusabb ez a két pali banyek....... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Vezetőség... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Jelentem nekem sincs semmi bajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Vezetőség... :D :( ;) :) :( ;) Nos hát igen....... Amúgy találtam egy képet........banyek, szeretnék újra 17 éves lenni.......Nemkicsit....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Hát nem tudom,de ez nem bejövős csaj...túl gebe szegény felsőtesben! Losi!Aszem beszélnünk kell majd! Amit hoztam Pé-től gólyalábat,lehet hogy felejtős,mert a féktárcsát takaró lemez szét van rohadva,de még nem is ez lenne a legnagyobb baj,hanem az hogy a 3 csavarja kajak be van rohadva,nem tudom kiműteni,szal lehet hogy Kiskaszától hozni kell majd egy jobb állapotú gólyalábat,de én nem tudom mikor érek haza hétközben. Remélem hétvégére kész lesz a kasztni és nekiállhatunk a futóműnek! :( Ma beszéltem a kárszakértővel,azt mondta ha semmi nem jön közbe köv hét elején jön a lové,de azért én holnap felhívom pestet,hogy ott mit tudnak a dologról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Hát nem tudom,de ez nem bejövős csaj...túl gebe szegény felsőtesben! Nekem tecc.......tuti a csípője. :( ;) Amit hoztam Pé-től gólyalábat,lehet hogy felejtős,mert a féktárcsát takaró lemez szét van rohadva,de még nem is ez lenne a legnagyobb baj,hanem az hogy a 3 csavarja kajak be van rohadva, A Corsánál is le lett műtve az a lemez, igazi jelentősége nemvan......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Pedig vártunk Pajával... ;) :) DE: Most nem a helyet akarom védeni, de úgy tudom, hogy másnak semmi baja... (nekem nincs) :( Ez akár bármi mástól is lehetett (sztem) ;) Mentem volna ha nem ott vagytok, de nekem a tojáshéjjas pizza óta nem szimpi a hely. (nem felejtettem ám el, csak menjünk olyan helyre ahol adnak normalis kaját :() Attól hogy nem lett mindenki beteg, még jöhetett onnan a baci. Bármelyik rátéten rajta lehetett vagy ilyesmi. Mind1, nekem nincs kedvem kísérletezni. Ezek után valszeg soha nem eszem ott! Majd az ANTSZ kideríti, ha tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Mind1, nekem nincs kedvem kisérletezni. Ezek után valszeg soha nem eszem ott! Majd az ANTSZ kideríti, ha tudja. Valszeg a tojás volt a kelleténél régebbi......Konyhafőnök kedvence........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nekem tecc.......tuti a csípője. ;) :( :( Nekem is "bejövős" lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts