J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Kigyütt a tavaszi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Én meg közben babázom. Ugyanis felébredt a csajszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Érezte az SE, hogy Nokiás kézben van. Áááá, az nem igazi telefon... Second Edition? Mindíg az első változat az igazi! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Áááá, az nem igazi telefon... Second Edition? Mindíg az első változat az igazi! :) :( Asszem ha ezt Johnnynak tegnap este mondod, valszeg kicsontozott volna! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Asszem ha ezt Johnnynak tegnap este mondod, valszeg kicsontozott volna! :( Üveggel együtt itta volna a sört! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Üveggel együtt itta volna a sört! :( Absz. környezetbarát módon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Le még csak-csak. De hogy jön ki? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Absz. környezetbarát módon! :( Jah. Kiméletes a környezetéhez, addig csöndben van ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Jah. Kiméletes a környezetéhez, addig csöndben van :( :) Miaz? Nem bírod a megalomán pofámat? ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Jah. Kiméletes a környezetéhez, addig csöndben van :( :) Ez is kitűnő szempont! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Miaz? Nem bírod a megalomán pofámat? :( :) Hát ha az átfolyási képességét nézzük a pofádnak Sándorom,akkor az inkább közszeméremsértő vagy közizlést?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Hát ha az átfolyási képességét nézzük a pofádnak Sándorom,akkor az inkább közszeméremsértő vagy közizlést?! :( Az ilyet hívják megcélzott fogyasztói rétegnek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Az ilyet hívják megcélzott fogyasztói rétegnek! :( Nem nem!A megcélzott az utána van,faügyileg vagy bokortanilag! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem nem!A megcélzott az utána van,faügyileg vagy bokortanilag! :( Bokrot azért nem olyan nehéz eltalálni célzás nélkül sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Bokrot azért nem olyan nehéz eltalálni célzás nélkül sem ;) Antinak új motiváció? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Antinak új motiváció? :( Legközelebb kap 1 kést :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Legközelebb kap 1 kést :( :( El sem merem képzelni mit müvelne vele! ;) Meg amúgy is,hülyén néz ki Superman késsel repülésközben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Bokrot azért nem olyan nehéz eltalálni célzás nélkül sem ;) Brunyálva fejest ugrani a rekettyésbe? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 hát bazz... :) :( MEGTÁMADTAK! ;) :D Még mindig görcsben áll a gyomrom... Ma délután Kecskeméten (a Kiskőrösi út és a Helvéciai út közötti átkötő úton) motorral gurultam. Ez egy földes - kavicsos út, néhány ház van az egyik végén. Mivel vannak házak, így mindig lassan megyek - 5. seb, alacsony ford, ca. 40 km/h. Be akarok rá hajtani, erre keresztben áll egy VW Vento (fehér) s kiszáll a srác. Megállok, hogy mit akar, erre azt mondja, hogy "ne motorozzak már erre!". Mondtam, hogy én nem szoktam erre motorozni, az előbb jöttem rajta végig - lassan, mert házak vannak - és most megyek vissza (tesóméknál jártam). Azt mondja a fickó, hogy de nézzem meg, hogy fel van szántva most is az út! Egy motor felkotorta. Én emlékszem, amikor oda felé mentem, hogy tényleg volt rajta nyom, pont néztem is, hogy valaki jött erre, aki kicsit kente neki, de nem állat mód - ahogy látszott. Mondom a fickónak, hogy de én Helvécia felé akarok menni, s ez oda visz, s én lassan járok. "De ne erre menjél, hanem másfelé!". Mivel láthatóan nem jutottunk dűlőre, beindítottam a gépet és elindultam. Kb. 1 órával később szintén lassan jövök vissza, hogy menjek hazafelé látom, hogy két fickó áll az út szélén, egy ház előtt, egy bokor mellett. Az egyik a korábbi fazon, a másik egy nagyobb darab fickó. A nagyobb darab kilép elém és int, hogy álljak meg - nyilván nem akartam, gondoltam kikerülöm - erre ő visszalép és felkap egy kb. 1-1,2 m hosszú rudat, (ca. 10 cm átmérőjűt) és már emeli is a feje főlé!!! Mivel elég közel voltam már, lehasaltam és odatéptem a gázt... s már csak azt láttam, hogy lendíti is felém, hogy hátba vágjon vele!!! Hála Istennek túl nagy husángot választott a fickó és nem tudta elég gyorsan lendíteni, nem tudott eltalálni vele! :( ;) EZ LE AKART ÜTNI A MOTORRÓL ??? :D :D NORMÁLIS? El is törhette volna a gerincem, vagy a nyakam vele! (még jó, hogy van protektor ingem). De ha eltalál és leesek a motorról, akkor még össze is vernek??? NORMÁLISAK??? Mi a francot lehet csinálni? Már beszéltem egy ismerőssel, hogy fel lehet-e ezért jelenteni a fickót... hisz a házat megismerem... és a fazont is! (holnap kapok választ!) Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire elmebeteg emberek vannak. Valszeg én szívtam meg azt, hogy valaki arra baromkodott! De jelenleg nem tudok e fölött napirendre térni! :D :D KÖZÚTON közlekedtem! Mit gondoltok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mit gondoltok??? Azt gondolom hogy elkisérünk legközelebb. valami szép kékvillogos autóval persze csak mesziről szemlélve a dolgot aztán szétszedjük az embert kicsi apró darabokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Azt gondolom hogy elkisérünk legközelebb. valami szép kékvillogos autóval persze csak mesziről szemlélve a dolgot aztán szétszedjük az embert kicsi apró darabokra. Az erőszak erőszakot szül,nem éri meg. Ne menj arra legközelebb,sajnos igen nagy tuskok élnek ebben az országban. Biztos más motoros randalírozott arrfelé és ezek az ostobák azt hitték te vagy. ui.: Dini!Légyszives olvasd át a hsz-od mielőtt elküldöd a fórumra,nagyon sok betűtévesztés van benne.Tudom,hogy laptop billről nehezebb írni,de azért böngézd át néha,mert lassan kódfejtő kell az irásaidhoz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Sajna én már hallottam féltégláról is, de szerencsére az sem talált.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Az erőszak erőszakot szül,nem éri meg. Ne menj arra legközelebb,sajnos igen nagy tuskok élnek ebben az országban. Biztos más motoros randalírozott arrfelé és ezek az ostobák azt hitték te vagy. ui.: Dini!Légyszives olvasd át a hsz-od mielőtt elküldöd a fórumra,nagyon sok betűtévesztés van benne.Tudom,hogy laptop billről nehezebb írni,de azért böngézd át néha,mert lassan kódfejtő kell az irásaidhoz! :( Igen is főnök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Igen is főnök. Kérés volt,nem parancs! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Kérés volt,nem parancs! ;) Értettem Főnök. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts