J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,elkezdődik a javítás,köv héten már nyakig benne leszünk! :( Hozom haza a gólyalábakat felújításra és elkezdjük beszerezni a cuccokat is. Lesz mit csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ez a probléma elég régi,még nem orovosolták? :( Még nem. De nincs elfeledve, csak idő kérdése, és ki lesz javítva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Dec. 5-én már gurulni fog... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult és el is mentem egy körre :( nagyfiling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,elkezdődik a javítás... Ferihez vittétek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ferihez vittétek? :P Igen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Aki a tescó felé jár,(5-ös kivezető) figyeljen, mert a jobb oldalon kifele mérnek, "rendes" rendőrautóból, de a TES-CAR kereskedés előtt meg a bal oldalon, 1 civil zöld színű G Atsrából sasolnak! :cry: De ahogy láttam, sikerült nekik becsapni 1-2 autóst, mert ahogy elhagyták a járőrautót, már taposták is... de ott meg beleszaladtak a másikba... :( A járőrből mérték a sebességet, a zöld 5 ajtósból pedig a lopottakat, lejárt műszakis verdákat, vagyis a problémásokat nézték.Szal no para..... De az sem kizárt, hogy mivel a figyelőverdákat szinte mindig motoros egerek kísérik, a xar időre való tekintettel most kiváltották a bódés t.saik. Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához, S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult és el is mentem egy körre :( nagyfiling Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Milyen motor Dini? :P Amúgy üdvözletem mindenkinek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D Én amikor először olvastam mit próbál meg leírni Dini,azt hittem a H astrából matatta ki a motort és azzal legózik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :( tényleg elég vicces volt!Közben azon gondolkodtam,hogy mennyivel higgadtabb lettem,nem megyek bele semmi olyanba mostanság,amiben egy kicsi veszélyt is látok,nem ér annyit félperc,amivel hamarabb hazaérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 TIR Nekem sokáig a 433-as cerkán ez az Iveco Turbo Star indítás volt a Windows indítási hangja. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Kamionos Tominak jóéccakát és jó utat holnapra. :P Bár ő most ezt úgysem olvassa! :cry: A Víg-Kend Majorban nincs PC. Elég csendes környék az most neki szállásnak. ui: b@szott nagy a DAF fülkéje. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Végre esett a hó.Tök jó....... Melóba menet csak 2X kapcsolt a kipörigátló, de mögöttem egy swiftis csak keresztben tudott megállni.......gondolom téligumi nemsok volt a szekerén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 errefelé iszonyú jegesek voltak reggel az utak. lépésben közlekedtem... tavaly tök feleslegesen koptattam a téligumit, de úgy látszik, ez a tél bepótolja azt is! tegnap extrasűrű hódaraesésben is részem volt, pár perc alatt 5 centi vastag jégdarabkás-kásásréteg fedte be az utakat. a hőmérő szerint e rövid idő alatt kb. 6 fokot hűlt a levegő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Hol éltek ti? az északi sarkon? :( Felénk a csontig ható szelen kívül semmi sincs. Se felhő, se hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Addig jó nektek!!! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Tudom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Ráadásul ma ügyeletes vagyok az iskola előtt, és ez azt jelenti, hogy egész nap szünetekben kinnt kell őrködni a suli előtti szakaszon. Brrrrrrrr....aki ezt kitalálta!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Mi??? Mire kell figyelned? Parkolóőrködés, vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Kicsit megkésve felraktam én is a téli gummákat. Azért még reggel megrángattam a kéziféket a nyári kerekekkel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry: Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :() Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry: Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :() Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti. Ha C14SE,akkor hengerenkénti és kb 82paci.Nem megy az rosszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Ha C14SE,akkor hengerenkénti és kb 82paci.Nem megy az rosszul. Főleg ha rá van biggyesztve egy 4-2-1 megfelelően hagolt kipuffrendszerrel együtt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Na majd beszélek az öcskös fejével, hogy beszélje rá a zasszonyt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts