warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 assezm lassú az üziküldő rendszer Vagy csak türelmetlen voltam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Vagy csak türelmetlen voltam! :( de én azt az üzit jóval azután kaptam meg, hogy amit írtam azt elküldtem. remélem érthető Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 de én azt az üzit jóval azután kaptam meg, hogy amit írtam azt elküldtem. remélem érthető Mikor elküldtem, utána rögtön jött a tiéd..... :( Valszeg akkor frissült a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Mikor elküldtem, utána rögtön jött a tiéd..... :( Valszeg akkor frissült a fórum. a lényeg hogy megérkezzen. mivel nem gyakran vagyok itthon, ma találtam meg egy levelet ami júliusi :P mostanában sokat reklamáltam miatta a banknál hogy nem érkezett meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 a lényeg hogy megérkezzen. mivel nem gyakran vagyok itthon, ma találtam meg egy levelet ami júliusi :P mostanában sokat reklamáltam miatta a banknál hogy nem érkezett meg Magyarországi viszonyok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Ballonból volna alkalmam ugrani egy BK-t... :P Viszont a "lufiból" érdekes ugrani mivel olyan mint ha kútba ugranál, csinálhatsz bármit nem működik amíg el nem éred a kellő sebességet és persze a nyitási folyamat is lassabban történik. A lufiban utazoknak is erdekes latvany, amikor kiugrik az ipse! Olyan volt, mintha mar a foldhoz csattant volna, es az ernyo meg mindig nincs nyitva! Aposek ballonoznak, ha ki szeretned probalni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Ballonból volna alkalmam ugrani egy BK-t... :cry: Viszont a "lufiból" érdekes ugrani mivel olyan mint ha kútba ugranál, csinálhatsz bármit nem működik amíg el nem éred a kellő sebességet és persze a nyitási folyamat is lassabban történik. Helikopterből volt szerencsém ugrani pár kézit, és ott is ugyanaz a feeling......... :( Kell pár sec mire elérd azt a sebességet, hogy tudd magad navigálni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Hasonló lehet bár a lufi csendes kivitel.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Hasonló lehet bár a lufi csendes kivitel.... :( Csak nincs rajta légkondi. A helikopteren van. Ha leáll a ventillátor, akkor izzad a pilóta (tudom, jó szakállas). Régebben vitorlázórepültem és lehet, hogy nagyon megszoktam, ezért sosem értettem miért jó ép gépből kiugrani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Csak nincs rajta légkondi. A helikopteren van. Ha leáll a ventillátor, akkor izzad a pilóta (tudom, jó szakállas). Régebben vitorlázórepültem és lehet, hogy nagyon megszoktam, ezért sosem értettem miért jó ép gépből kiugrani... Azért jó/kellett, mert sosem vettünk retur jegyet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Stefan! Ha jól tudom neked is kellett 1-et ugranod ejtőernyővel, követelmény a szakszo-hoz, vagy addig nem jutottál el? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Csabi! Miért nem alszol még? Főzzem a kávét? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Csabi! Miért nem alszol még? Főzzem a kávét? :cry: :( :P Azért nem alszok már, hogy felkészüljek a melóra... ;) De ha jól nézem, 1 óra múlva ott leszünk, akkor jöhet a KV! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 :( :P De ha jól nézem, 1 óra múlva ott leszünk, akkor jöhet a KV! :D Parancs, értettem! (tisztelgős smiley) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Még ennyi idiótát az utakon banyek.Ma aztán láttam pár érdekes produkciót....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ha már itt tartunk, akkor az én nagy gyerekkori kedvencem a volt. Bár erre a részére nem emlékszem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 :( Erre a részre én sem emlékszem, szerintem mindenkinek a kedvence volt a Menő manó akkoriban és persze a Mupet Show is. :cry: Halász Judit koncerten meg tomboltunk főleg, hogy páran felmehettünk a színpadra. :P Sorolhatnám a gyerekkori kedvenceket: Süsü Vuk Mézga család stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én csütörtökön este indultam 10 körül és péntek este értem haza fél kilencre. Elég sok lámát láttam én is :( de mutatok valamit: TIR Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én csütörtökön este indultam 10 körül és péntek este értem haza fél kilencre. Elég sok lámát láttam én is :( de mutatok valamit: TIR Kiskoromban nagy kedvenc volt, pár hónapja mosolyogva néztem meg egy részét, pont így "munka" közben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszönöm a segítséget Tamás! Nem tudtam privát üzenetben válaszolni, mert "A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk " Mégegyszer köszi!! Üdv.: Szabolcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszönöm a segítséget Tamás! Nem tudtam privát üzenetben válaszolni, mert "A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk " Mégegyszer köszi!! Üdv.: Szabolcs Szívesen máskor is barátom!Kellemes vasárnapot neked,meg persze mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Aki a tescó felé jár,(5-ös kivezető) figyeljen, mert a jobb oldalon kifele mérnek, "rendes" rendőrautóból, de a TES-CAR kereskedés előtt meg a bal oldalon, 1 civil zöld színű G Atsrából sasolnak! :P De ahogy láttam, sikerült nekik becsapni 1-2 autóst, mert ahogy elhagyták a járőrautót, már taposták is... de ott meg beleszaladtak a másikba... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Vegyétek le egymást a címlistátokról, ha esetleg felvettétek, mert olyankor nem lehet PÜ-zni. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Vegyétek le egymást a címlistátokról, ha esetleg felvettétek, mert olyankor nem lehet PÜ-zni. :cry: :P Ez a probléma elég régi,még nem orovosolták? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Vegyétek le egymást a címlistátokról, ha esetleg felvettétek, mert olyankor nem lehet PÜ-zni. :P :( Köszi szépen a segítséget,megtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts