Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ..és nem aggya el nagyon occsóningyé??? :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 huhú asszem nem tudom, h tőlem kérded-e vagy se, csak hallomásból hallottam (szerintem nem :lol: ), de majd beszélgetünk veteránosokkal, és jókat csodálkozunk és sokat kérdezünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Wolfi! Coca vagy Pepsi? Igaz, hogy mondtad egyszer, de elfelejtettem.... :oops:Pedig én is jövök neked még egy kólával.... :lol: Csak Coca.De mostanság rászoktam, hogy igazi citronyot nyomok bele, és attól valami iszonyúan felfrissülős érzésem lesz.Meg minden.De miért is jössz nekem egyel?Már megint mit csináltam? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Haga, ilyesmire gondoltál? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Wolfi: ez a citromos téma jó ötlet. Ki fogom próbálni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Na végigolvastam ezt a sok hozzászólást,és csak annyit irnék erről,hogy én tegnap egyenesen az elnöknek irtam meg a SAJÁT gondolataimat,és részben mások észrevételeit,problémáit.Kaptam egy korrekt választ a levelemre és én ezzel lezártnak tekintem ezt a vitát. A repnapról csak annyit,hogy nekem már most tele van a tököm vele,én kiélem magam majd a péntekei főpróbán,aztán próbálom túlélni a másik két napot,és elviselni a sok..... na mindegy! Haga te pedig ne kelj ki magadból,ha erről beszélnek,sajnos sok ember(tisztelet a kivételnek)fingja sincs mennyi melónk lesz a repnapban. Szelidi taliról:maximálisan benne vagyok egy jó fözöcske,fürcsi,bambi,gumikacsa hangulatú buliban! :lol: Bármilyen segitség kell Dénes szólj,sikits megyünk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Na végigolvastam ezt a sok hozzászólást,és csak annyit irnék erről,hogy én tegnap egyenesen az elnöknek irtam meg a SAJÁT gondolataimat,és részben mások észrevételeit,problémáit.Kaptam egy korrekt választ a levelemre és én ezzel lezártnak tekintem ezt a vitát. A repnapról csak annyit,hogy nekem már most tele van a tököm vele,én kiélem magam majd a péntekei főpróbán,aztán próbálom túlélni a másik két napot,és elviselni a sok..... na mindegy! Haga te pedig ne kelj ki magadból,ha erről beszélnek,sajnos sok ember(tisztelet a kivételnek)fingja sincs mennyi melónk lesz a repnapban. Szelidi taliról:maximálisan benne vagyok egy jó fözöcske,fürcsi,bambi,gumikacsa hangulatú buliban! :lol: Bármilyen segitség kell Dénes szólj,sikits megyünk! :wink: A szelid részemről is okés, de sztem ki kellene terjeszteni a hirdetését, hogy ki akar a kecskemétieken kívül jönni, az megtehesse. Mit szóltok? :?: Magyarán szólva kezdjük el szervezni a NAGY SZELIDI ÖSSZERÖFIT!!! :wink: Részemről én, és családom mejünk. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hurrá!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Holnap beszélek Dénessel a dátum kapcsán és ténleg mihamarabb közhirré kéne tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hurrá!!!!!!!!! Végre akkor kezdhetjük szervezni végre erre várok kb 1 honapja!!!! Édesapám szavait idézném: Hajrá fogyjon az út társak siesünk! A tervek szerinte ha buli akkor legyen nagy! (ez onna következik ha lud akkor legyen kövér) Két helyszin van még mindig Szelid meg Kalimajor aki nem tudja merre van szivesen megmutatom nek ivalamelyik hetvegen egyebek! Masik Kezdes és szemlyszerint amit persz szavazni kell hogy mikor kezdödjön ugy gondoltam hofy péntek du találkozo solton majd levonulás sátor álítás meg ilyenek! Vasárnak du pedig szalingozás haza! Csinaljuk gyerekek hjrá hajrá! Jöv heten intézem a helyszineket árajánlat ilyenek meg utánna járok egy kettő cégnek de kecskemeten is mondjuk el lehetne menni ide oda kérdezösködni hogy eljönnének e esetleg egy napra valami standal stb kérdőivet inditani több sekcioban is hogy a létszámot azért tudjuk hogy most 20-30 auto vagy 50-60! Segítséget előre is köszönöm ha bajvan akkor irok! Ja jut eszemebe csuklopnat.hu én mar kültem neki emailt kérek mindenkit hogy küldjön nekik adjanak árajánlatot olyan csuklopántra mint ami foton volt kb 200-250 darbra!!! KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hurrá!!!!!!!!! Végre akkor kezdhetjük szervezni végre erre várok kb 1 honapja!!!! Édesapám szavait idézném: Hajrá fogyjon az út társak siesünk! A tervek szerinte ha buli akkor legyen nagy! (ez onna következik ha lud akkor legyen kövér) Két helyszin van még mindig Szelid meg Kalimajor aki nem tudja merre van szivesen megmutatom nek ivalamelyik hetvegen egyebek! Masik Kezdes és szemlyszerint amit persz szavazni kell hogy mikor kezdödjön ugy gondoltam hofy péntek du találkozo solton majd levonulás sátor álítás meg ilyenek! Vasárnak du pedig szalingozás haza! Csinaljuk gyerekek hjrá hajrá! Jöv heten intézem a helyszineket árajánlat ilyenek meg utánna járok egy kettő cégnek de kecskemeten is mondjuk el lehetne menni ide oda kérdezösködni hogy eljönnének e esetleg egy napra valami standal stb kérdőivet inditani több sekcioban is hogy a létszámot azért tudjuk hogy most 20-30 auto vagy 50-60! Segítséget előre is köszönöm ha bajvan akkor irok! Ja jut eszemebe csuklopnat.hu én mar kültem neki emailt kérek mindenkit hogy küldjön nekik adjanak árajánlatot olyan csuklopántra mint ami foton volt kb 200-250 darbra!!! KÖSZI Holnap keress meg msn-en , mert van sok jó ötletem és tudok segíteni standok ügyében is. Küldtem árajánlatkérelmet a csuklopántosoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Én is benne vagyok a szelidi buliban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=81033#81033 A kocka el van vetve.(De hova a fenébe ástam el? :?: ) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2005 ugyan nem vagyok szexció tag, de ha elfogadjátok helyszinválasztásban egy lehetséges résztvevő tanácsát olyat nézzetek ahol kevesebb a szúnyog, moszkito, meg egyéb repülő bizbaz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ugyan nem vagyok szexció tag, de ha elfogadjátok helyszinválasztásban egy lehetséges résztvevő tanácsát olyat nézzetek ahol kevesebb a szúnyog, moszkito, meg egyéb repülő bizbaz :lol: :lol: De Redi!Akkor hová lesz a vízparty feeling? :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 De Redi!Akkor hová lesz a vízparty feeling? :wink: :lol: Szerintem az időpont helyes megválasztásávak el lehet kerülni a szúnyogokat :wink: Például decembertől februárig egy darab nincsen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szerintem az időpont helyes megválasztásávak el lehet kerülni a szúnyogokat :wink: Például decembertől februárig egy darab nincsen :lol: Szóval szánkó, és kori buli legyen? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Végül is az sem rossz, legalább nem for fel a hűtővíz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Amúgy elnézve a nyári programunkat, lehet, hogy célszerű lenne egy augusztusi időpontot összehozni.Mondjuk kérdés, hogy Ujratöltve hogy tud időpontot egyeztetni.Na majd elválik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hello! Este 20:00 tol élőben vagyok trefort.net en elérhető majad nyitok egy kecskemet ople szobát!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szia Dénes!! Szorítok Neked minden szempontból!! Pihenj sokat,és gondolj a nyárra,meg a jányokra! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hali én csak egy jányra gondolok! Na meg a nyárra! meg ezerrel az opel talira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hali én csak egy jányra gondolok! Na meg a nyárra! meg ezerrel az opel talira! Na ezzel megint a szívembe loptad magad!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 De jo nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 A szúnyogot még türlemesen elviselem, de a darály, méhhe és dongyó kizárva... :evil: Tudom, hogy nem az a topic, de itt egy majdnemveterán Monza. nem kell valakinek? Egész pofás (csak 3 lityós a mocija.... :? ) http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2336638 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts