Gepard Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Gepárd borzalmasan énekel, szal sztem......... :( :P :cry: Szokták is mondani, hogy inkább táncoljam el, mert a port jobban bírják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Szokták is mondani, hogy inkább táncoljam el, mert a port jobban bírják. :P :( :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 JOhnny! Volt a kárszakértő? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 JOhnny! Volt a kárszakértő? :( Volt!Szombaton derül ki hogyan tovább,itt lakik tőlem 2 utcára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Pálinkát kapott fél literes üveggel? Mert akkor hatásos lehete a közreműködése. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 itt lakik tőlem 2 utcára! Jó hosszú két utca lehet, ha csak most ért oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Volt!Szombaton derül ki hogyan tovább,itt lakik tőlem 2 utcára! Menjünk beszélni vele? :cry: :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jó hosszú két utca lehet, ha csak most ért oda. Nem rajta múlt! :( Majd leírom,ha lesz kedvem,gondolni is utálok az egész dologra. Piszkosul hiányzik Dezső! :P Tegnap ültem benne,röhögni fogtok,de simogattam és gombóc volt a torkomban... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 ...röhögni fogtok... Én biztos nem. Amikor a kocsimnál járok (letettem szeptemberben), mindíg átölelem a farát (van mit, nem anorxiás! :(), és megsimogatom én is. Nekem is hiányzik. Viszont legalább törve nincs, csak én vagyok lusta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Viszont legalább törve nincs, csak én vagyok lusta. Úgy várom,hogy hozzányulhassak már,mint az agárkutya a rajtnál! Ha úgy lesz,ahogy képzelem,akkor hetekig nem fogok aludni,éjszakás szerelések lesznek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Nem rajta múlt! :( Majd leírom,ha lesz kedvem,gondolni is utálok az egész dologra. Piszkosul hiányzik Dezső! :P Tegnap ültem benne,röhögni fogtok,de simogattam és gombóc volt a torkomban... :cry: Szevasztok!Nem csak te vagy így Johnny!Én is szoktam beszélni hozzá,ha pl messzire megyek,mindig közlöm vele hogy hosszú lesz az út. :D Az ember szívéhez tud nőni egy autó,úgy mint másnak egy négylábú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Úgy várom,hogy hozzányulhassak már... Ez mehetne a +18-ba is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ez mehetne a +18-ba is. :P Én is! :cry: Úgy várom,hogy hozzányulhassak már,mint az agárkutya a rajtnál! Ha úgy lesz,ahogy képzelem,akkor hetekig nem fogok aludni,éjszakás szerelések lesznek! :( Ha esetleg szólnál, 1-2 nap alatt összeraknánk! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ha esetleg szólnál, 1-2 naqp alatt összeraknánk! :( :P Több lesz az papa! Szép kis sor van a fejemben mit kell megcsinálni rajta a sérülésen kivül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Johnny! Amiben tudunk segítünk...tudod K.O.M.A. :( Ma voltam GT-nél és végre felkerült a kartelvédő. Örültek a 4-es leömlőnek mert kb. 3 cm-rel fentebb van mint a gyári kipuff ezért nem kellett kivágni, alakítani a lemezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 J0hnny! Remélem mielőbb lesz pozitívan értékelhető biztosítós ajánlat. :P Röhej, de annak ellenére, hogy mennyit szívtam már én is a vekivel, a minap anyóséktól hazafelé megsimogattam a kormányt, mert olyan szépen reagált 2-esben egy kövérebb gázfröccsre, hogy öröm volt érezni, ahogy gurulásból elkezdte pörgetni a kerekeket, és nem az időjárási tényezők miatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jó estét urak... A pletykák ellenére élek :DD felmondott egy kolléganő, mostanában ezért nem jelentkezem, ugyanis 2 ember munkáját végzem, így esténként már csak a pihenésre van erőm. Úgy néz ki lassan felvesznek valakit mellém, úgyhogy lassan újra idegesíthetlek majd péntekenként benneteket, úgyhogy lenne egy kérdésem. Van e valakinek valami függőben lévő kávé vagy egyéb rendelése, ami még aktuális, vagy amennyiben nincs, rendel e valaki valamit? Van most a csomagtartóban Verbatim dvd-r 16x, ez 70Ft darab áron vihető, 25ös kiszerelésben. Tavasszal megy a fényezőhöz a gépsárkány, ez már szinte biztos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Úgy néz ki lassan felvesznek valakit mellém Raktárost nem keresnek nálatok?Lenne egy ember aki melóhelyet szeretne váltani....... :( Ma voltam GT-nél és végre felkerült a kartelvédő. Örültek a 4-es leömlőnek mert kb. 3 cm-rel fentebb van mint a gyári kipuff ezért nem kellett kivágni, alakítani a lemezen. Nah, akkor minden okés..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ma elkészült a verda... :P Szerencsére megúsztam egy motorfelujjítást. Mondjuk így is egy kisebb vagyonba került.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Nem rajta múlt! :( Majd leírom,ha lesz kedvem,gondolni is utálok az egész dologra. Piszkosul hiányzik Dezső! :P Tegnap ültem benne,röhögni fogtok,de simogattam és gombóc volt a torkomban... :cry: Mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Raktárost nem keresnek nálatok?Lenne egy ember aki melóhelyet szeretne váltani....... :( Nah, akkor minden okés..... :P A raktáros tavasszal tervezi a tiplit a cégtől, akkor kell majd valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ma elkészült a verda... :P Szerencsére megúsztam egy motorfelujjítást. Mondjuk így is egy kisebb vagyonba került.... :( Bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 A részleteket majd inkább holnap meeten, dióhéjban annyit, hogy egy meglazult anya okozott galibát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 A raktáros tavasszal tervezi a tiplit a cégtől, akkor kell majd valaki! Értem.Hátt, az elég kései időpont. A részleteket majd inkább holnap meeten, dióhéjban annyit, hogy egy meglazult anya okozott galibát... Olajpumpa környéke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jó estét urak... ..... Úgy néz ki lassan felvesznek valakit mellém... Üdv. Engem is érdekelne valami jó állás... (hazajöttem németből) :cry: :P Van e valakinek valami függőben lévő kávé vagy egyéb rendelése, ami még aktuális, vagy amennyiben nincs, rendel e valaki valamit? Ha tudsz, hozzál nekem KV-ét! :( (Paloma jöhet, 1 Kg is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts