Sörös Sanyi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 nőben csak akkor bízom,ha ló legel a sírján! :( Másik megközelítésben: "Nem hiszek olyan lénynek, aki öt napig vérzik és nem hal bele!" :P South Park, Mr Gerrison Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Másik megközelítésben: "Nem hiszek olyan lénynek, aki öt napig vérzik és nem hal bele!" :P South Park, Mr Gerrison Ismerem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 izzitás , porlastócsúcs, adagoló oké....az írta ki a szmgép, hogy külső hőmérséklet érzékelő alacsony jel...ez mi? ez azt jelenti, hogy hideg van :( nade komolyan: a DTH motoroknak elég sok buktatója van ezeket kiismerni sokáig tart, de nem lehetetlen. ha minden oké és mégis nehezen indul akkor valami olyan bibi van ami elektromos, vagy vákum. Azt most nem tudom, hogy a motorelektronika a külső kőmérséklet jelet a lökhárítóban elhelyezett hőmérőről vagy a kályha hőmérőről (ha van) veszi de érdemes annak a vezetékét megnézni, esetleg egy másik gombát betenni és a Tech2 vel check. Aztán az izzítógyertyákat kivenni, egyesével felizzítani, megnézni. Én kicseréltem mert egy picit lassabban izzott fel. Bosch van benne 800fok/4sec elég korrekt. ...szerintem... a továbbit szakmait topic vagy pü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 ez azt jelenti, hogy hideg van :( nade komolyan: a DTH motoroknak elég sok buktatója van ezeket kiismerni sokáig tart, de nem lehetetlen. ha minden oké és mégis nehezen indul akkor valami olyan bibi van ami elektromos, vagy vákum. Azt most nem tudom, hogy a motorelektronika a külső kőmérséklet jelet a lökhárítóban elhelyezett hőmérőről vagy a kályha hőmérőről (ha van) veszi de érdemes annak a vezetékét megnézni, esetleg egy másik gombát betenni és a Tech2 vel check. Aztán az izzítógyertyákat kivenni, egyesével felizzítani, megnézni. Én kicseréltem mert egy picit lassabban izzott fel. Bosch van benne 800fok/4sec elég korrekt. ...szerintem... a továbbit szakmait topic vagy pü. Vagy Bazsi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Gepárd Pistának: Voga-Turnovszky Becarás jó! :( Tudnak ezek szittyózni! :P Azt mondja a második részében: Jó-é ez a bor,nyomok bele egy kis tajtékot! :cry: Itt találsz még pár gyöngyszemet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 nőben csak akkor bízom,ha ló legel a sírján! :P Vezérem........... :cry: Te menthetetlen vagyol! :D Amúgy tegnap éppen írni akartam, hogy lemosattam a verdát, csak idő kérdése, hogy elkezdjen esni! ;) Bejött......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Nem baj! Legalább jót lehetett motorozni a dagonyában! :( :P :cry: Igaz, hazafelé már végig esett újra az eső... De sebaj... azért egy 2-2,5 órát jól elpörögtem kint! :D Összefutottam Pajáékkal és beköszöntem Wolfinak is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Összefutottam Pajáékkal és beköszöntem Wolfinak is! :P Hangos börrögössel! :( Jó hangja van a kecskének! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Hangos börrögössel! ;) Jó hangja van a kecskének! :P Nem épp a diszkrét fajta, az tuti... :P :cry: :D De szeretem a hangját! :( (keskeny utcákban - pl a Vacsiban - nagyon durván szól a házak között... bár igyekszem ott kis gázzal közlekedni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Losi! Ez murva jól néz ki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ilyen volt--->> és ilyen lett! Én sírok,hogy nem javítható dezső? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Losi! http://www.irmscherclassics.de/img/artikel/2.jpg Ez murva jól néz ki! :( Van egy 5 ajtós C18NZ itt Kméten, ami így néz ki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Van egy 5 ajtós C18NZ itt Kméten, ami így néz ki...... Szoktam egy 3ajtós,sötét szürke,Astra GT-t látni anyuék cége előtt Irmscher felírattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Szoktam egy 3ajtós,sötét szürke,Astra GT-t látni anyuék cége előtt Irmscher felírattal. Tigrában az APEH előtt szintén.De sztem csak a felirat van, mert semmi optika hozzá......No meg a Sugovica Csárádban is melózik egy tag, neki GSi optika van a gépén.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kihalcság van....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tipikus hétfői nap... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tipikus hétfői nap... :( Igaz lehet, mert ma még a fű sem nőtt semennyistsenem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Igaz lehet, mert ma még a fű sem nőtt semennyistsenem. :( :cry: Mi még középsuliban 1x költöttünk erről egy dalt is. :P ha eszemeb jut, ahogy a suli előtt, ülve a betonon, előadtuk a magunk szórakoztatására... hát cseppet sem nézhettek minket hülyének, pláne, hogy a piac a sulival szemben volt nem kevés emberrel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :D Mi még középsuliban 1x költöttünk erről egy dalt is. :P ha eszemeb jut, ahogy a suli előtt, ülve a betonon, előadtuk a magunk szórakoztatására... hát cseppet sem nézhettek minket hülyének, pláne, hogy a piac a sulival szemben volt nem kevés emberrel. ;) Feltűnési viszketekség? :cry: Amúgy középiskolában sokkal fogékonyabbak vagyunk az ilyen kreatív dolgokra..... :( :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem tudom, mitől viszkettem, de elmúlt. :( jah, lehet. akkoriban csináltunk pár érdekes dolgot... (kilinccsel előre kifordulni a körútra a 20 éves kombi zsigával, majd talpas probléma miatt hatalmas nyiszorgással megállni úgy, hogy az elhaladó villamos és a lada közé a kezem nem mertem volna mindig berakni, amíg az autómentő meg nem érkezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tipikus hétfői nap... :( én is gurgulásztam csak, épp csak módjával :P Udi a cég nam ad navit, úgyhogy tőled kell beszereznem egyet fizu után :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 én is gurgulásztam csak, épp csak módjával :D Udi a cég nam ad navit, úgyhogy tőled kell beszereznem egyet fizu után ;) Tomi!Nem rossz a trabi! :P Megnéznek benne! :cry: Pöcre indul,csak meg kell tanulni. Megváltás lesz utána az astra,nagyon becsülöm már most is Dezsőt! :P Piszkosul hiányzik Dezső! :P A biztosító meg bacik hívni,holnap borítom az asztalt telefonon keresztül! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 A biztosító meg bacik hívni,holnap borítom az asztalt telefonon keresztül! :( "Ó az élet: egy nagy kürtőskalács" Kösz a linket jó lesz nagyon. Kicsit elvesztem a hétvégén, de újra vagyok, ha mostanában eltünök akkor a lakásproject miatt van. Ja meg a hétvégén elvileg a Balcsin leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Fürdeni mész a Balcsiba? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Fürdeni mész a Balcsiba? :( Sajnos ahhjoz nem jó ott az idő. Faterommal tegnap este beszéltem, azt mondta, hogy Révfülöpön 15 centi hó van. Ja Laci, küldd már át (PÜ) a levelezési címed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts