Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 És a bejárattól balra a belső helyiségben szoktunk, a középen összetolt asztaloknál ülni. Ha nem foglalják el előlünk...megha kiszolgálnak, akkor maradunk is ott... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Azért általában üres szokott lenni a hely. A pincérről meg no comment, azzal járunk legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Azért általában üres szokott lenni a hely. A pincérről meg no comment, azzal járunk legjobban. Mondjuk ha v.ki nem éhes, az dumáljon nyugodtan! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Mondjuk ha v.ki nem éhes, az dumáljon nyugodtan! :( Amikor te nagyon éhes vagy tudsz nyugodt lenni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Tengap esti buliról képek! :cry: Wilson megint mezitláb nyomta,mint valami törpe John Lennon! :P A srác aki fényképezett ott állt mellettem,pont ilyen szögből láttam én is mindent! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Jaja.Tervezem.... :( Lehet mi is kiugrunk haver "new" gepevel! Majd egy pillantast vetni kene a tukorre, hogy cseres vagy csak szethullott valami :P En nem ertek az ilyesmihez :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Szevasztok! Bocsi de mostanság kevés időm van netezni.Végigolvastam amiről lemaradtam.Látom zajlik az élet!Ez az a pincér amelyiket "csigának" hívják? :( Látom Johnny-nak volt egy jó kis élménye,én is szeretnék eljutni egyszer egy ilyenre. Gepárd!Írok pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Ma kis híján sikerült felkenődnöm egy busz seggé@re.Egyszerűen bejött elém a buszmegállóból a belső sávba.Cak úgy.........bazzeg......Én meg 60ról satuval állóra.Nemsemmi, ahogy lekerreg az ember lába alatt az ABS.Aztán persze hangkürt+villogás.........Végül a tag felfogta, hogy mit csinált, és kapcsolt egy elakadásjelzőt..........Ő legalább kapcsolt...... :P De amúgy is van v.mi a levegőben, mert úgy mennek a népek, mint a nemnormálisok...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 sziasztok! én is rég jártam errefelé. munka és munka és munka! meg persze a lassú net. mindenkinek megvan még a régi autója?? nekem igen. Bár nagyon szép az új Astra sedan....! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 sziasztok! én is rég jártam errefelé. munka és munka és munka! meg persze a lassú net. mindenkinek megvan még a régi autója?? nekem igen. Bár nagyon szép az új Astra sedan....! :( Az elveszett klubtagunk!Amúgy Boldog Szülinapot ám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 .... Jó az aláírásod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Az elveszett klubtagunk!Amúgy Boldog Szülinapot ám! :cry: Köszönöm! :( A Peti már nem dolgozik az opelnél - sajnos nagyon kevés volt a fizu, pedig jó volt a társaság és persze a sok szép Opel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Lehet mi is kiugrunk haver "new" gepevel! Majd egy pillantast vetni kene a tukorre, hogy cseres vagy csak szethullott valami :( En nem ertek az ilyesmihez :P Úgy láttam, mégsenem sikerült odaérni... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Úgy láttam, mégsenem sikerült odaérni... :P Nem sajna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 1000 köszönet Wolfinak az esti mentő akcióért..... Sajna az Astra érdekes hangokat hallat a motor felöl..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 1000 köszönet Wolfinak az esti mentő akcióért..... Sajna az Astra érdekes hangokat hallat a motor felöl..... :P Na, mi törpént? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Még nem tudok semmit, "belgyógyász" kell a diagnózishoz... :( Szerencsére holnapra kaptam időpontot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Még nem tudok semmit, "belgyógyász" kell a diagnózishoz... :( Szerencsére holnapra kaptam időpontot... Sajnos az elveszett olajnyomás közbeni járás lehet nem tett jót a dolgoknak....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok! Örültem a találkozásnak, különösen Tominak köszönöm a Vectra bemutatót és a próbakört, nagyon meggyőző volt, nagyon komoly autó! :( Ma megyünk megnézni egy Astra Caravánt, összehasonlítási alap végett, hogy mennyivel kisebb! Üdv: Rumcice Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Ma megyünk megnézni egy Astra Caravánt, az összehasonlítási alap végett, mennyivel kisebb! Sztem észre fogjátok venni a különbséget. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 nekem egy vectra caravan be se férne a garázsba.... Már igy is alig tudom rácsukni az ajtót. ezeket a házgyári garázsokat mind Trabira meg Ladára tervezték. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Azért egy 130 Rapid is jól érezné magát benne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 nekem egy vectra caravan be se férne a garázsba.... Már igy is alig tudom rácsukni az ajtót. ezeket a házgyári garázsokat mind Trabira meg Ladára tervezték. :( Hát nekem is majd úgy kell garázst építenem, hogy beférjen a szekér....... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 nekem egy vectra caravan be se férne a garázsba.... Már igy is alig tudom rácsukni az ajtót. ezeket a házgyári garázsokat mind Trabira meg Ladára tervezték. :P Hali! Akkor Szegeden nagyobbak a garázsok :cry: Panel garázsba még a kombi omi is befér, igaz neccesen. Ugyanis 5,1m a garázs teljes hossza, az omi méreteit meg mindenki megtalálja a neten :D Na azért ezzel már tényleg ki kell centizni a dolgokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nekem jó nagy garázsom van.Úgy nevezem hogy "CSILLAGGARÁZS". :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts