Rumcice Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Akkor tessék bemutatkozásként részt venni a köv talin, mondjuk pénteken :( ott majd a dieselesek elmondják mik a bibik :P Ott leszek! Kivallatom a dízel tulajokat, és remélem megyünk is egy kört! Pontosan hol és hánykor lesz az a tali? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ott leszek! Kivallatom a dízel tulajokat, és remélem megyünk is egy kört! Pontosan hol és hánykor lesz az a tali? :( Általában 19:30-tól gyülekezik a társaság a La Verde pizzériában a Petőfi város szélén. (remélem, most a pincér is hajlandó lesz kiszolgálni, ha nem akkor beírok a vásárlók könyvébe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ....(remélem, most a pincér is hajlandó lesz kiszolgálni, ha nem akkor beírok a vásárlók könyvébe) :( :P :cry: Vagy lehet, hogy keresnünk kellene 1 másik alkalmas helységet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van. Aki keres az talál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van. Szét kell nézni... inkább, mint eltűrni a köcs.fejet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Aki keres az talál :P Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :( Na jó, de az 1 másik dal... :P Vasárnap már a fű sem nől hajnalban... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :( Ne is mond! Felháborítóóóóóó volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ....Vasárnap már a fű sem nől hajnalban... :P.... És kért erre engedélyt előtte tőletek ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Végre esik az eső, és qva hideg van! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szét kell nézni... inkább, mint eltűrni a köcs.fejet! :P Ha úgymond "törzsvendégek" vagytok, akkor talán jelezni kellene a főnöknek, hogy gond van az egyik beosztottal. Nem hiszem, hogy mindegy a górénak, hogy hol kajál majdnem minden pénteken x fő. :( (szerintem a pincér van értetek, nem pedig fordítva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Végre esik az eső, és qva hideg van! :P :cry: :D Ez érdekes. Ha nálunk qva hideg van, akkor hó esik, nem pedig eső :( ;) (Vagy Te ilyen fázós típus vagy?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 (Vagy Te ilyen fázós típus vagy?) Reggel elég nehezen ébredek fel, és még szuszogós üzemi hőmérsékleten vagyok ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Ma sikerült a GT szevíznek összeraknia a GSi-t! :P Úgy néz ki, hogy teljesen tökéletes lett a művelet. Fel lett síkolva a leömlő felfogatása, és új tömítést kapot. Most nem fúj már ki sehol. Azt hogy a kattogó hang megszünt-e, még konkrétan nem tudom, majdcsak akkor, ha hidegen indítom be.De így meleg motornál is sokkal csendesebb a hangja. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 na ugye nem is volt nagy a baj ;) Biztosan elvetemedett a használat során :( Johnny vitte a Vecit, vigyázzatok vele mrt már átvette a nygyautós érzést :P már Omegát akar :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 na ugye nem is volt nagy a baj :P Jah, de ezt nem lehetett előre tudni, majdnem mindenki azt mondta, hogy elrepedt a leömlő... :( Johnny vitte a Vecit, vigyázzatok vele mrt már átvette a nygyautós érzést :P már Omegát akar :P :cry: :D Hát, vigyázzon Ő! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Johnny! Tegnap beszélgettem anyuval a kötelező dologról, és valszeg a biztosító nem fogja elfogadni a kötést, így MABISZ-os lesz a dolog, ami el fog húzódni.A lényeg, hogy addig ne nyúlj a verdádhoz amíg a kárszakértő nem fotózta le.Utána megcsináltathatod, aztán sajnos idő, míg pénzt fogsz látni a dologból. :P A gyerek meg lehet nyugodtan ideges.Nemkicsit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Johnny! Tegnap beszélgettem anyuval a kötelező dologról, és valszeg a biztosító nem fogja elfogadni a kötést, így MABISZ-os lesz a dolog, ami el fog húzódni.A lényeg, hogy addig ne nyúlj a verdádhoz amíg a kárszakértő nem fotózta le.Utána megcsináltathatod, aztán sajnos idő, míg pénzt fogsz látni a dologból. :P A gyerek meg lehet nyugodtan ideges.Nemkicsit. :( A srác szombat délelőtt kötötte a biztosítást!Be is fizette!Onnantól az érvényes!Ha halasztott befizetés lenne,akkor van gáz,mert akkor csak éjféltől lenne érvényes,de mivel ő azonnal fizetett,így érvényesnek tekinthető. Az már más tészta,hogy aki kötötte vele,azt alaposan megfogják fingatni,mert ugye igen közel van a két időpont egymáshoz. Aláírt érvényes kötvbénye van,az már nem érdekel,hogy az elektronikus rendszerüekben nincs még benne! A lényeg az,hogy kijöjön a kárszakértő,felmérje,aztán megyünk csináltatni helvéciára saját pénzből.Valahogy összeszedem rá a pénzt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 ....,aztán megyünk csináltatni helvéciára.... Nem Nyárlőrincre? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Nem Nyárlőrincre? :( Mindig keverem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Mindig keverem! :cry: Az nem baj, már ha bírod :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ha úgymond "törzsvendégek" vagytok, akkor talán jelezni kellene a főnöknek, hogy gond van az egyik beosztottal. Nem hiszem, hogy mindegy a górénak, hogy hol kajál majdnem minden pénteken x fő. :( (szerintem a pincér van értetek, nem pedig fordítva) Sztem, ha most pénteken is ilyen lesz a hozzá-állása a dolgokhoz, valszeg el lesz kérve a panaszkönyv... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sztem, ha most pénteken is ilyen lesz a hozzá-állása a dolgokhoz, valszeg el lesz kérve a panaszkönyv... :( A tulajjal a a KSC-ben cselgáncsoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 A tulajjal a a KSC-ben cselgáncsoztam. Ezzel, most azt akarod mondani, hogy erős ember? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts