Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 C Corsa Gsi ? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Astra Caravan, min. 2 lufi, és további kényelmi extrák.A klíma nem kritérium, de hihető legyen az autó és az ára is.Lehetőleg törésmentes.Mert a Veki amit néztünk v.mikor durván seggb@ volt lőve......... Gyanús is volt a hirdetésben a vizes kasztni, a törött bal hátsó lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Újabb versenyző! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Kívülről gyönyörű, csak kár, hogy az elejéről nincs kép. Meg a beltér sem a legelőnyösebb fotót mutatja a kritikus szemeknek. Meg kell nézni élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Újabb versenyző! Ez nekem is tetszik!De mit mutat élőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Kívülről gyönyörű, csak kár, hogy az elejéről nincs kép. Meg a beltér sem a legelőnyösebb fotót mutatja a kritikus szemeknek. Meg kell nézni élőben. Aki ilyen felniket rak a gépre és így néz ki,talán jó gazdája volt neki. Jobban szeretnék háztól venni,mint neppertől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Aki ilyen felniket rak a gépre és így néz ki,talán jó gazdája volt neki. Jobban szeretnék háztól venni,mint neppertől! Előnyösebb lenne Johnny!Ha nem sürgős,a 7-en körülnézek itt a környéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ....neppertől.... Mondd szépen : a-u-t-ó-k-e-r-e-s-k-e-d-ő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Mondd szépen : a-u-t-ó-k-e-r-e-s-k-e-d-ő :P Majd ha iszunk megint kóser szilvát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Majd ha iszunk megint kóser szilvát! :P Én nem iszom szilvát :( Ezért kértem mindig duplát neked :D :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ez nekem is tetszik!De mit mutat élőben? Jó kérdés! Hívtam a tagot este,de nem vette fel.Aztán írt sms-t,hogy németben van és majd szerdán felhív ha hazaért! Ezzel járhat ki vajon? Akkor nem lehet széthajtva,mert a dízel a hosszútávokat jobban tűri,mégha sok is a kilométer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Én nem iszom szilvát :P Ezért kértem mindig duplát neked :D :cry: Nagyon jó buli volt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nagyon jó buli volt! :( Naaaaa majd sortkerítünk valami ismétlésre :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 nem tudom ismeritek-e? http://www.posttip.de németej írják fórumon, hogy németből németbe egész kereket hermes-szel a legjobb szállíttatni, 2 kerék 8,9eur Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 nem tudom ismeritek-e? http://www.posttip.de németej írják fórumon, hogy németből németbe egész kereket hermes-szel a legjobb szállíttatni, 2 kerék 8,9eur Sajnos ezt a dolgot már buktuk! :cry: Amúgy ma reggel szépen rá volt fagyva a tegnap esti eső a szélvédőre........ :( :P Városi kocsimotort v.ki?Kispézé? :D Van egy CIKK is róla....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Szedd ki a LED-et, és fúrjátok át máshova, ha nincs kiherélve a ködlámpa kapcsoló helye.Ha kivan, akkor szívás.Nincs 5letem. Jaja már megoldottam ######ássan néz ki majd dobok fel képet! csocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Sziasztok földijeim! Én is kecskeméti vagyok! Dízel G Astra Caravan vásárlását tervezem, 2.0-es 100 lovas vagy 2.2-es 125 lovas verziót. Utóbbit azt hiszem Magyarországon nem is forgalmazták. Ha kell valami alkatrész a 2.2-eshez (motor, váltó, kopóalkatrészek, elektromosstb), vannak ennek közös elemei Vectrával, vagy bármi mással? Vagy inkább maradjak a jól bevált 100 lovasnál, ahhoz lehet kapni mindent, a 125 lovashoz meg nagy szívás bármit beszerezni? Javaslatok, ellenérvek? Vásárlásnál mire kell figyelni, mik a fenti motorok típushibái, etc? Minden segítséget hálásan köszönök! A dízel topicot már végigolvastam, a légtömegmérők láttam jól fogynak. Szóba került a B Vectra Caravan is. Városi babakocsi hurcimbászó utcán parkoló családi autónak kell, feleségemnek is tudnia kell vele tolatni, parkolni. Már a G Astra Caravan is félek túl nagy autó lesz. B Vectra Caravan meg már.... az abszolút nem női autó, és pláne az utcán se merném nyugodt szívvel kint hagyni parkolni (garázs nincs). Ezért szeretnék kései évjáratú utolsó kiadású G Astrát. Valamint én azért mégis inkább erős dízelt szeretnék, nem a 80 lovas 1.7 CDTi-t, amivel jelenleg is készül, bár azért félek az adagolótól is, a common rail motorok azért modernebbek. Esetleg nincs valakinek Kecskeméten vagy környékén 2.0 DTI 100 lovas G Astrája? Hátmégha Caravan is lenne? :P Megtekinteném közelebbről, elvihetne egy körre vele.... :( Üdv és köszi előre is: Rumcice Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Sziasztok földijeim! Én is kecskeméti vagyok! Szia, és üdv közöttünk! Egy apróságra szeretnélek megkérni. Ne írd be több helyre is ugyanazt a hozzászólást, mert a moderátorok morcosak lesznek érte. :( Ha van okos ötlet, vagy javaslat akkor pedig úgyis válaszolnak. Egyébként pedig elég nehéz a fórumon keresztül kocsit találni, főleg olyat ami jó is. A lehetséges jelölteket viszont érdemes itt bemutatni, mert gyorsan adnak ötleteket a gyakorlottabbak a lehetséges hibákra. Esetleg még itt is szoktak hirdetni. Remélem hamarosan találsz olyan gépet ami elnyeri a tetszésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Bocsánat, csak a G Astra topicok nem nagyon pörögnek, de persze végigolvastam az ott lévő topicokat, érdemes volt! Itt viszont van pörgés, és ráadásul itt vagyok a szomszédban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Bocsánat, ... Semmi baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Jó kérdés! Hívtam a tagot este,de nem vette fel.Aztán írt sms-t,hogy németben van és majd szerdán felhív ha hazaért! Ezzel járhat ki vajon? Akkor nem lehet széthajtva,mert a dízel a hosszútávokat jobban tűri,mégha sok is a kilométer! Na jó,de mennyi az a sok km,az nem mindegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Jó kérdés! Hívtam a tagot este,de nem vette fel.Aztán írt sms-t,hogy németben van és majd szerdán felhív ha hazaért! Ezzel járhat ki vajon? Akkor nem lehet széthajtva,mert a dízel a hosszútávokat jobban tűri,mégha sok is a kilométer! Esetleg B Veki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ráadásul itt vagyok a szomszédban. :P Akkor tessék bemutatkozásként részt venni a köv talin, mondjuk pénteken :( ott majd a dieselesek elmondják mik a bibik :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Akkor tessék bemutatkozásként részt venni a köv talin, mondjuk pénteken :( ott majd a dieselesek elmondják mik a bibik :P Ez zsaroláááááááááááááááááááááááááááááááássssssssssss :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ez zsaroláááááááááááááááááááááááááááááááássssssssssss :( Üzlet az üzlet na! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts