lightning Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Halihó Kecsó! Szombeton láttam a piros Blitzet!!!!! :lol: kemény gép! 8) mentünk szembe két öreg vas, csak el volt mélázva a fickó..... Amúgy meglepődtem, mennyi tuning Astra van nálatok... de az utak ugyanolyan szarok mint Szegeden :wink: Azt tudjátok, hogy van Kecsón egy öreg, akinek a kertjében van egy P2 Olympia, egy 56-os olympia, egy C Rekord Caravan, meg egy csomó apro alkatrész összevissza...... a lightningon fent vannak a képek 8) na akkor egy jó hónap múlva találkozunk Kecsón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Fene bánja akkor Wolfi....KÓLÁZZUNK :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Apropó, tud valaki kecskemét környéki zenekart akik nem sok pénzért vagy inkább ugy mondom nagyon olcsón el tudnának minket szórakoztatni juni 25.-i talin???? Nem árt ha van unplugged műsoruk, valami blues, rock, vagy rock'n'roll, vagy valami country tingli-tangli a sör mellé :lol: Ha tudsz ilyet keress meg priviben, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Valaki törölje már ki azt a kiforgatós hozzászólásomat!!!! Nem volt szándékos. A foglamazással volt gond :oops: :oops: OK!! törölve az kért rész..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 OK!! törölve az kért rész..... Köszönet érte :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Apropó, tud valaki kecskemét környéki zenekart akik nem sok pénzért vagy inkább ugy mondom nagyon olcsón el tudnának minket szórakoztatni juni 25.-i talin???? Nem árt ha van unplugged műsoruk, valami blues, rock, vagy rock'n'roll, vagy valami country tingli-tangli a sör mellé :lol: Ha tudsz ilyet keress meg priviben, köszi! opeltomi biztosan olcsón elénekli a kék tó a fék alatt címü remekmüvet.... :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ... Viszont célszerűbb BMV-vel kimenni a reptérre, mert a legutóbbin is volt olyan ismi, aki 4 óra alatt tudott bejutni a reptérre... Hát igen... a BMWsektől sokszor látjuk, hogy mit bír el az ember arca, ha BMWben ül... :lol: vagy nem erre gondoltál? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na. NYugalom! A hosszú élet ritka! szóval jó volt veletek vitatkozni, de én abbafejeztem. Szpíddel irogattunk pü-t. Tegyétek ti is ezt! :roll: :lol: 8) :smt021 :smt014 :smt062 Örülök, hogy egész jól sikerült végül ezt a dolgot tisztázni / megbeszélni! :occasion5: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hát igen... a BMWsektől sokszor látjuk, hogy mit bír el az ember arca, ha BMWben ül... :lol: vagy nem erre gondoltál? :lol: :lol: Máááááááárrrrrkkkk!!!!! Busz Metro Villamos :lol: :smt042 :smt043 :smt044 :smt036 Joee, neked meg TILOS Kólát inni!Tiltja a szabályzat! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Máááááááárrrrrkkkk!!!!! Busz Metro Villamos :lol: :smt042 :smt043 :smt044 :smt036 Joee, neked meg TILOS Kólát inni!Tiltja a szabályzat! :lol: :wink: De ilyenkor jön az a kérdés, hogy "részegen, ki visz majd haza?" :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 De ilyenkor jön az a kérdés, hogy "részegen, ki visz majd haza?" :partyman: Kitérdekel!Legyen pija oszt kész! :lol: :lol: 1X egy itteni sofőr ujságolta, hogy mennek horgászni.Kérdem, hová?Mire ő, mittudomén, de lesz sok sör.Engem csak ezaz egy érdekel. :lol: :lol: Pozitív hozzáállás! :partyman: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hát igen. Nem rossz hozzáállás. Nekem tetszik :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Most volt a Gonog rédijóban a szájbergyerek kezdetű nóta.Valamiért a miTomink jutott a zeszembe! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Most volt a Gonog rédijóban a szájbergyerek kezdetű nóta.Valamiért a miTomink jutott a zeszembe! :lol: :lol: :lol: Miért is? Valamiről lemaradtam, vagy nem fog az agyam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 opeltomi aláírása .....van egy kék tó a fák alatt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 opeltomi aláírása .....van egy kék tó a fák alatt...... Akkor lehet tudomm már mi a gubanc. Én a kecskeméti mi Tominkra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 "opeltomi biztosan olcsón elénekli a kék tó a fék alatt címü remekmüvet.... " Ez jó! Először én sem fogtam mi van,azt hittem Tomikának a féke szétment.... aztán olvason lentebb a fák alatt... Na szóval másnem kap egy pár sőrt és nyomja a Cybergyereket! Nagyon kemény nóta! :roll: Amúgy köszi a tippet ha nem lesz banda megegyeznk opeltomival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Fene bánja akkor Wolfi....KÓLÁZZUNK :lol: :lol: Wolfi! Coca vagy Pepsi? Igaz, hogy mondtad egyszer, de elfelejtettem.... :oops:Pedig én is jövök neked még egy kólával.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Coca, szigorúan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Coca, szigorúan! én komálom a pepsit... főképp a twisztet. addig ittam a cocát, amig volt vaniliás cola. az szerintem k. jó volt. csak beszüntették valamiért :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A twistet dijjazom en is nagyon :lol: , de a vanilias nem volt bejovos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Biztosíthatlak, hogy sem Gepárd, sem pedig én, és Haga, nem így gondoljuk.Nem véletlenül kezdtünk hozzá ehhez a dologhoz februárban, szal jössz nekünk Svadkerten egy sütivel! :twisted: A legdrágábbik fajtából! :lol: :lol: :lol: A többiek majd nyilatkoznak! :lol: Én "csak" a háttérből integetek,és bólogatok Nektek!! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szerintem nem rossz ötlet a repnapos összeröffenés. A forgalomtól meg nem félek. A reptér környéke van olyankor bedugulva, de a város másik 2/3-ban lehet közlekedni. a 86.ik oldalon járok, később nem találnék vissza, de elmondhatom, hogy augusztusi repnapon, Nyársapátig áll a sor, ami 20Km... lehet, azért haladni, valamivel gyorsabban, mint gyalog, csak legyen nálad ivóvíz elegendő, mert akkor épp hőség is van. Dee nekem is eszembejutott a repnappal párhuzamosan tartani találkozót, de már észheztértem, nem jó ötlet. 100 150 e ember között levezényelni egy sokaknak idegen városban, egy kb 100 fős talit, hát ha valakinek sikerülne akkor azt biztos megkeresné vagy egytucatfejvadászcég... ezt félreértettem elnézést kérek, együtt végignézhetjük Campingszékből a bemutatót, a múltkor is majdkitört a nyakamhátamminedenem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Coca, szigorúan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Halihó Kecsó! Szombeton láttam a piros Blitzet!!!!! :lol: kemény gép! 8) mentünk szembe két öreg vas, csak el volt mélázva a fickó....., Mert melózik közben, télleg ilyen Azt tudjátok, hogy van Kecsón egy öreg, akinek a kertjében van egy P2 Olympia, egy 56-os olympia, egy C Rekord Caravan, meg egy csomó apro alkatrész összevissza...... a lightningon fent vannak a képek 8) és van még egy piros manta is amit legfeljebb kéthárom évente hoznak ki a garázsból és ki tudja még, h mi van a kertek alatt, és tényleg!.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts