warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ne is emlegesd! :P A többi frankó volt, és végül is az is, csak...........más ízvilág.De ha nem lett volna más, nyilván megeszem.De így csak kisit ettem belőle.Mondjuk a zőccségeket megettem......a capri bogyó kisit necces volt, de az olivát meg szeretem.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Isuzu az isten király! Le a kalappal a 82 Le isuzu motor elött rengetek lehetőség van benne strapabiro motor. Maga az auto meg egy hajó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Isuzu az isten király! Le a kalappal a 82 Le isuzu motor elött rengetek lehetőség van benne strapabiro motor. Maga az auto meg egy hajó :( A hajó inkább az omegánál kezdődik,de kell a veki,hogy beférjen a nagy hasam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A hajó inkább az omegánál kezdődik,de kell a veki,hogy beférjen a nagy hasam. :P ja meg a nagy szád :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Elvitték a Svéd acélt a háztól :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Elvitték a Svéd acélt a háztól :cry: :P Öhöm et bódottá' ! :D Genyóó hideg van ma reggel.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ti mit szóltok hozzá? Ismerős a motorja :( :cry: És a felszereltsége tényleg jó. Ha nincs vele gáz, akkor hajrá! Nehogymá kárba vesszenek a kannáid :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ...de kell a veki,hogy beférjen a nagy hasam. :cry: Ezt sem én mondtam!!! :( És szerintem jó volt a lazac. Én két adagot is ettem! (igaz, ízek nélkül mindenre lehet mondani, hogy finom! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ezt sem én mondtam!!! :( Nem is én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Akkor ki? Ja, produkció után már hitt neked a hugod? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ma jön be a vectrás srác kecsóra,valkai mesterrel meg is nézzük,ha ok a dolog még a héten megveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ma jön be a vectrás srác kecsóra,valkai mesterrel meg is nézzük,ha ok a dolog még a héten megveszem. :( Gondolom akkor a gumi projekt már nem aktuális... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 :( Gondolom akkor a gumi projekt már nem aktuális... :P Ne vegyél rá mérget még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ne vegyél rá mérget még! Jellemző. :P Amúgy ha jól látom, a Veki kereke is 15'. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Jellemző. :P Amúgy ha jól látom, a Veki kereke is 15'. :( Papa!Csinálhatjuk úgy,hogy talizom veled és te viszel oda a talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ma elvittem a GSi-t, a GT szervízbe, szétkapták, és szerencsére kiderült, hogy nincs megrepedve a leömlő! :P Viszont, fel kell síkoltatni, meg a tömítés is sz@r volt, 4-ből 3 kifújt! :( Ha minden jól megy, akkor talán holnapra már kész is a gép! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 E ööm, e bódottá. És akkor azért zakatolt hidegen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 E ööm, e bódottá. És akkor azért zakatolt hidegen? Remélem! :( De ez majdcsak akkor fog úgyis kiderülni, ha össze lesz rakva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ma jön be a vectrás srác kecsóra,valkai mesterrel meg is nézzük,ha ok a dolog még a héten megveszem. Nos? Megnéztétek? :( Sikerült valamit intézni Dezső ügyében? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nos? Megnéztétek? :( Sajnos a Veki kasztnija több sebből vérzett.A motorja volt egyedül makulátlan.Szal ilyenje nem lesz Johnnynak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 C Corsa Gsi ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Sajnos a Veki kasztnija több sebből vérzett.A motorja volt egyedül makulátlan.Szal ilyenje nem lesz Johnnynak. Majd lesz jobb,kicsit még nézelődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Majd lesz jobb,kicsit még nézelődik. Ha arra felétek van érdemi példány, ne tartsd magadban! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ha arra felétek van érdemi példány, ne tartsd magadban! :( Oké barátom!Csak veki vagy jöhet astra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Oké barátom!Csak veki vagy jöhet astra is? Astra Caravan, min. 2 lufi, és további kényelmi extrák.A klíma nem kritérium, de hihető legyen az autó és az ára is.Lehetőleg törésmentes.Mert a Veki amit néztünk v.mikor durván seggb@ volt lőve......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts