Speed Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Johnny! Én is sajnálom a történteket és örülök, hogy ilyen jól megúsztátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Szevasztok!Mi történt Johnnyval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Szevasztok!Mi történt Johnnyval? Öszetörték az autóját tegnap este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A nemjóját,remélem sérülések nélkül megúszta(ták),Johnnyék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Dezső vs BMW A tegnap esti baleset képei... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Első ránézésre menthetőnek tűnik a dolog....csak kell egy öreg szaki. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Dezső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Dezső vs BMW A tegnap esti baleset képei... :( Nem valami szép látvány!Lesz rajta meló bőven.De én azt mondom az autót lehet pótolni,de az embert nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Hát cartársak én már agyalok! Lehet ezt elmegyek és megnézem! Ti mit szóltok hozzá? Ami mellette szól: nagyon jól felszerelt: légzsákok,horog,klima,aránylag erős moci,férős Ha veszek fel 800E-t,kifizetem,átíratom(ezt lehet állja a biztosító most)és ha majd a biztosító csorgat vissza pénzt,azt beletolom a hitelbe,plusz megcsináltatom dezsőt,eladom és azt a pénzt is beletolom a hitelbe,így nem olyan súlyos lenne a törlesztés sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ti mit szóltok hozzá? Elsőre jobban néz ki mint Axxoné. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Elsőre jobban néz ki mint Axxoné. :P :( Nem néz ki rosszul a hajó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Lehet ezt elmegyek és megnézem! Ti mit szóltok hozzá? Jó ötletnek tartom mert fiatalabb is, Diesel is, erősebb is.......(Kasztniilag gondolom) Ha pedig fuvar kell, remélem gondolsz majd rám...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Jó ötletnek tartom mert fiatalabb is, Diesel is, erősebb is.......(Kasztniilag gondolom) Ha pedig fuvar kell, remélem gondolsz majd rám...... Mindenképp jösz velem és viszem Zsoltit is magammal! Tudom a 82Le nem tünik soknak,de én ültem már ilyen A vekiben,pont ilyen mocival és elég jól ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Mindenképp jösz velem és viszem Zsoltit is magammal! Tudom a 82Le nem tünik soknak,de én ültem már ilyen A vekiben,pont ilyen mocival és elég jól ment. Te is tudod, hogy váltófüggő a dolog.Valszeg nem WR váltó van benne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Te is tudod, hogy váltófüggő a dolog.Valszeg nem WR váltó van benne...... és azért az isuzu tényleg inkább nyomatékból dolgozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 és azért az isuzu tényleg inkább nyomatékból dolgozik... TD Rlz. :cry: Majd teszünk rá v.mi böszme nagy coolert, meg egy b@zi nagy csigát a gyári helyére oszt' had szóljon! :( Majd idővel a kormányt légyszi bőröztesd át! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 TD Rlz. :D Majd teszünk rá v.mi böszme nagy coolert, meg egy b@zi nagy csigát a gyári helyére oszt' had szóljon! :P Majd idővel a kormányt légyszi bőröztesd át! :cry: Várjá papa!Még meg sincs a disznó,de te már eszed a kolbászt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Várjá papa!Még meg sincs a disznó,de te már eszed a kolbászt! :( Vidéki vagyok bazzg! :P Amúgy mizu? :cry: Muffdömping? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 JOhnny! Jól néz ki a verda,sztem ne sokat agyalj rajta, GO megnézni! :( De azért látom, azért a szín is közel azonos mint Dezsőé... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 JOhnny! Jól néz ki a verda,sztem ne sokat agyalj rajta, GO megnézni! :( De azért látom, azért a szín is közel azonos mint Deszőé... :P Nem nagyon izgat a szín,a legutolsó szempont nálam. Inkább a felszereltség,ami nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nem nagyon izgat a szín,a legutolsó szempont nálam. Inkább a felszereltség,ami nagyon tetszik. Persze, gondoltam... :( De tényleg elég jó is a felszereltsége! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Inkább a felszereltség,ami nagyon tetszik. Csak nem a falra hánytam a borsót! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Csak nem a falra hánytam a borsót! :P De nem is az ölembe! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 De nem is az ölembe! :( Lazac rlz....... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Lazac rlz....... :( Ne is emlegesd! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts