kadi418 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 36-ot???Velem együtt? :( nem is, mert vele együtt 37 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Latom J0hnny jó elfoglaltságot találtam neked most :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 nem is, mert vele együtt 37 :( A vége a legjobb! Hééé hééé teee te te te gyere csak vissza! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Na egy kis carszakértés: Egyik és másik! Vélemény? Nem saját részre!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 A vége a legjobb! Hééé hééé teee te te te gyere csak vissza! :( pedig ő adta neki az ötletet :P a jelenet szerintem nagyon nőpárti Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Na egy kis carszakértés: Egyik és másik! Vélemény? Nem saját részre!!! :( ha már kombi, a nagyobb köbcenti sztem könnyedébben viszi a nagyobb súlyt. amúgy a többi majdnem ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Na egy kis carszakértés: Egyik és másik! Vélemény? Nem saját részre!!! :P Érdekes, hogy az 1.4-ben, több a LE, mint az 1.6-ban... :( A fehér öregebb és drágább, mint a kék, sőt a kékben még 1-el több a lufi is, + ABS és friss műszaki... Szvl,én a kékre voksolnék... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Még mindig eladó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szvl,én a kékre voksolnék... :( Msn-en én is ezt javasoltan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Még mindig eladó! :( jól nézne ki, csak ne lenne sötétkék. milyen már egy sötétkék GSI??? enm valami sportos szín. meg drága is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 jól nézne ki, csak ne lenne sötétkék. milyen már egy sötétkék GSI??? enm valami sportos szín. meg drága is Nekem pont az tetszik benne! :cry: Nyáron üvöltene belőle a metál Olaf módra! :P Nem sok rohangál ilyen a környéken! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Na egy kis carszakértés: Egyik és másik! Vélemény? Nem saját részre!!! :P Egyiksenem.Nézelődj tovább.........sztem...... :cry: Még mindig eladó! :( Diccsa' teteje éééé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Egyiksenem.Nézelődj tovább.........sztem...... :D Lehet ajánlani jobbat, mondjuk asszem már te megtetted :( Holnap megint nyomozok, hogy hol van az a szépség :P Amúgy meglessük a fehéret holnap, és valszeg szombaton a kéket. Persze még közbeszólhat a Losi féle masina, ha megtaláljuk végre :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Erre mondható, hogy nem kis blokkos... :P :D :cry: :( aztapicsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Erre mondható, hogy nem kis blokkos... :( :P ;)Cégnél van 3 ilyen. Az biztos, hogy nagyon gyönyörűek, csak épp a kombi kasztni a nagyon alacsony tető miatt nem épp kihasználható. Amúgy nagyon bejövősek, ezt leszámítva. :D Ugyan ugyan... Cöcöcö. nem kis blokkos :PHogy is mondta Mélykék? Mr. Megalomán? :P Amúgy Ez az igazi NAGYblokk-os :cry: Nem baj! :P Akkor halgasd ezt! Mondjuk tetszeni ez sem fog! :P Nekem tetszett! :P Sőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Erre mondható, hogy nem kis blokkos... :( :cry: :P Mondjuk az európai Hondák nagy része a szigetről származik, azok már kicsit európaiabbak. Ez most a tegnapi Msn vitánk (J0hnny, Losi venne japót, én nem) kapcsán jutott eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 " csak épp a kombi kasztni a nagyon alacsony tető miatt nem épp kihasználható." Nékem pont ez tetszik benne ..."sportkombi"... :( A H Astra kicsit magasra sikrerült szerintem...sajna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Mondjuk az európai Hondák nagy része a szigetről származik, azok már kicsit európaiabbak. Ez most a tegnapi Msn vitánk (J0hnny, Losi venne japót, én nem) kapcsán jutott eszembe. A Hondások szerint pedig amit Európában gyártottak, (Anglia) az meg sem közelíti a Japánból érkezettek színvonalát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Hogy is mondta Mélykék? Mr. Megalomán? :D Lassan kezdek neki hinni. :cry: Demó felcsigázott ezzel a 3.0-ás Corsával. Ha már úgysem lehet tiszta papírja, nem mindegy, hogy mekkora motor van benne? :( Árban meg már nem sok a difi a C20XE és az MV6 között. Csak kanyar ne jöjjön! ;) Ui: Nem gondolom ám komolyan! :P Elég lesz nekem a 2.5 V6 is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Ha már úgysem lehet tiszta papírja, nem mindegy, hogy mekkora motor van benne? :( Lásd, a GSi-be belinkelt Horvát Lupo W12 (V6X2)......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Lásd, a GSi-be belinkelt Horvát Lupo W12 (V6X2)......... Már megyek is, nézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Nékem pont ez tetszik benne ..."sportkombi"... :( A H Astra kicsit magasra sikrerült szerintem...sajna. :cry: Én úgy vagyok vele, ha kombi, akkor legyen is az. A sportosságot majd adja a moci, ha sportkombit akarok. pl. opc vectra caravan (denekemsosenem leszilyenem, me mocskosul drága) Már megyek is, nézem! Érdemes megnézni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Érdemes megnézni. :P És még én vagyok megalomán? :( Max megalománocska. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Hinnyedecsodásidővanteringettétneki........ :P :( :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Felétek is? :( Holnapra mit mondanak felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts