Kacsero Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nekem a Vekire 25e. lenne a 4-2-1. Jah, de a Tied az nem katalizátorral lenne.. :cry: De felhívtam, és kb 50-ben meg is állna... :P ez már azért barátibb ár... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ha minden jól jön ki akkor elméletileg 1 nap alatt le is lehetne zongorázni. Úgy kell szervezni, hogy jól jöjjön ki, és a KOMA tagjai is részesülhessenek a cuccolásban... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Jah, de a Tied az nem katalizátorral lenne.. :cry: De felhívtam, és kb 50-ben meg is állna... :P ez már azért barátibb ár... :( Határozottan! :D Amúgy van v.mi infó a küszöbbel kapcs.?Mert Dini szerint megérkezett és át is vették.Ezt az infót kapta a feladótól.Szal lehet a kintieknek körbe kellene kérdezni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Határozottan! :P Amúgy van v.mi infó a küszöbbel kapcs.?Mert Dini szerint megérkezett és át is vették.Ezt az infót kapta a feladótól.Szal lehet a kintieknek körbe kellene kérdezni...... Jaja, tudok róla, és szóltam is a srácoknak kint, de eddig még nem kaptam választ! :( Azt mondták, ha kapok valamit is, akkor szólnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Jaja, tudok róla, és szóltam is a srácoknak kint, de eddig még nem kaptam választ! :( Azt mondták, ha kapok valamit is, akkor szólnak... Reméljük, hogy meglesz.Nem lehet, hogy v.melyik szomszéd vette át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 ....Nem lehet, hogy v.melyik szomszéd vette át? De lehetséges, de akkor meg kell hogy legyen... :( Ez gondolom nem fog úgy eltünni, mint multkor a NAVI-m! Nem hiszem, hogy erre lenne valakinek szüksége... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 De lehetséges, de akkor meg kell hogy legyen... :P Ez gondolom nem fog úgy eltünni, mint multkor a NAVI-m! Nem hiszem, hogy erre lenne valakinek szüksége... :cry: Az emberek leleményesek, te is tudod....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 A néniben kit tisztelhetünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 A néniben kit tisztelhetünk? A www.baon.hu -n találtam.Nekem teccik! :P Még ha csak 17 éves........... ez is.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 A www.baon.hu -n találtam.Nekem teccik! :cry: Még ha csak 17 éves........... ez is.... :( Teccene :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 17??? Aztaq.va! Nem semmi kis bige ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 17??? Aztaq.va! Nem semmi kis bige ám! Jóképességű jánynak láccik! :P Azé' is szúrt szemet....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 17??? Aztaq.va! Nem semmi kis bige ám! Előbb még néni volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Jóképességű jánynak láccik! :P Azé' is szúrt szemet....... :( Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :cry: Te mint megalomán, gondoltam, hogy ezzel sem leszel elégedett :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :P Cult Style..............letisztult forma, annyi szent! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Te mint megalomán, gondoltam, hogy ezzel sem leszel elégedett :( :P Most tévedsz, my old friend! :cry: Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Most tévedsz, my old friend! :P Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :cry: Énisénis! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Most tévedsz, my old friend! :( Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :P Erősen duzzogva miiii ? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ja, duzzogós? Akkor nem kell! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ja, duzzogós? Akkor nem kell! :P Kegyetlen vagy :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ja, duzzogós? Akkor nem kell! :( Átveszem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Kegyetlen vagy :( :P Inkább éhes. :P Különben is: éhes makk disznókat álmodik. ;) Átveszem! :cry: Hé! Bemószerollak pénzügyminiszternél, aztán lesheted a GSi Corsát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Hé! Bemószerollak pénzügyminiszternél, aztán lesheted a GSi Corsát! :( Akko' nemviszlekvele akko' ! :P Néhány ritkán hallható jó kis régi sláger..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts