J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Téged ismerve még a garázsból sem állnál ki vele.Szal ez csak rossz duma! :D A benya annyi, amennyi.A fogyinak meg te szabsz határt.Ha állandóan racsingolsz, akkor értelemszerűen nagy lesz.Ha okosan is használod, egész elviselhető tud lenni. A benya ára meg képlékeny.Most emelik, aztán figyeld csak meg, hogy menni fog lefelé.Nemkicsit. De te tudod, nem akarlak én rábeszélni semmire.Ahogy érzed, a te pénztárcád nem az enyém. :cry: De azé birom,hogy engem próbálsz cserére sarkalni,de neked is szúrja a zabszem a segged titokban! :( Ismerlek már annyira Papa! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gelko most emlegetett ilyet,garantált 90Ekm-rel! Kérdezz rá pü-ben! Utánnaolvastam. 93-as 1.6SI sedan 600-ert. Se kombi, se klíma ;) Sajnos ilyen kikötések vannak havernak, de már legalább nem suzukit akar venni :( Ma megneztuk EZT Valkai mesterrel, de nem igen nyerő vétel. Szép diesel hang :P, kormány elkopva, váltószoknya szinten, ülés rongyosra ülve és persze garantált 120.000 km :cry: Jah és a hátsó fele is kalandols volt már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 De azé birom,hogy engem próbálsz cserére sarkalni,de neked is szúrja a zabszem a segged titokban! :P Ismerlek már annyira Papa! :cry: Ha arra a Corsa GSi-re gondolsz, amit Stefan linkelt be a Corsa A topicban, nos..........igen.Elég kedvező az ára.Nekem az a 3 betű amolyan bűvös GSi ......... ez már csak ilyen.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Utánnaolvastam. 93-as 1.6SI sedan 600-ert. Se kombi, se klíma :P Sajnos ilyen kikötések vannak havernak, de már legalább nem suzukit akar venni :cry: Ma megneztuk EZT Valkai mesterrel, de nem igen nyerő vétel. Szép diesel hang :D, kormány elkopva, váltószoknya szinten, ülés rongyosra ülve és persze garantált 120.000 km ;) Jah és a hátsó fele is kalandols volt már :P Nem kell azért ezt lekapkodni,mint a meleg sz@rt! :( :P Türelemmel kell keresni és talán jobb lenne kéz alol venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ha arra a Corsa GSi-re gondolsz, amit Stefan linkelt be a Corsa A topicban, nos..........igen.Elég kedvező az ára.Nekem az a 3 betű amolyan bűvös GSi ......... ez már csak ilyen.. :( Inkább az adrenalin hiányzik neked,amit a lóerő ad! :P Ne ködösícsé itt nekem apukám! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Nem kell azért ezt lekapkodni,mint a meleg sz@rt! :( :P Türelemmel kell keresni és talán jobb lenne kéz alol venni! Nézzük folyamatosan mindenfele, csak gondoltam irok a klubtársaknak. Több szem többet lát :cry: Jobb volna magánszemélytől persze. Mondjuk fele hitel lenne, de azt meg lehet oldani úgy is talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Jobb volna magánszemélytől persze. Mondjuk fele hitel lenne, de azt meg lehet oldani úgy is talán. Ha más nem lesz,majd vesz a Valaki féle szusi flottából egyet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ha más nem lesz,majd vesz a Valaki féle szusi flottából egyet! :( Lehet szombaton megyünk sasolni őket :D 1 stipi-stopi banyamobilnak :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Inkább az adrenalin hiányzik neked,amit a lóerő ad! :( Ne ködösícsé itt nekem apukám! :P Adrenalint a Veki is tud adni, hidd el.Vasárnap este kipróbáltam.Nagyon állat módon is lehet vele menni.Szal nem az a bajom. Hozzá voltam szokva, hogy mindig agyalni kell v.min, aztán ez a Corsa óta nemvan.De építeni semmit nem akarok.Gyanítom, hogy az a fentebbi GSi sem véletlenül kerül annyiba amennyibe.Csak mégis...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Jobb volna magánszemélytől persze. Mondjuk fele hitel lenne, de azt meg lehet oldani úgy is talán. Amit ajánlottam?Az nem járható?Nem kellene annyira hoz a 8V-hez ragaszkodni sztem.....Nekem semmi bajom nem volt a 16V-vel...Azon kívül, hogy nem ment úgy, mint ahogy szerettem volna.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 1 stipi-stopi banyamobilnak :( :P Banyamobil! :cry: Tisztára mint a batman mobil! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Akkor én is adnék egy számot, kérdezz rá ott is: 0620/3178738 Demónak és Mor16V-nek is Ő csinálta a kipuffját....... Köszi, holnap fel is hívom Őket is... :cry: ....Neked van a biztosítási zöld kártyád a vekire? :( Azt csak ki kell kérni a biztosítótól, és annyi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Amit ajánlottam?Az nem járható?Nem kellene annyira hoz a 8V-hez ragaszkodni sztem.....Nekem semmi bajom nem volt a 16V-vel...Azon kívül, hogy nem ment úgy, mint ahogy szerettem volna.... :cry: Mondtam én neki, de hááát nehéz a feje :( Meg ugye Zsoltiék is a 8v dicsérték neki, hogy olcsóbb alkatrészügyileg stb. 16 szelepsből volna választék rendesen. Max meg kéne tudni az általad ajánlott gépek árát, hátha kedvező és úgy rá lehet beszélni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Azt csak ki kell kérni a biztosítótól, és annyi... :P De ha nem kérte ki nincs nekije vazeer! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Max meg kéne tudni az általad ajánlott gépek árát, hátha kedvező és úgy rá lehet beszélni :( Nah, ezt akkor jóól megbeszéltük! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Max meg kéne tudni az általad ajánlott gépek árát, hátha kedvező és úgy rá lehet beszélni :( Üljön be egy 100lovas 16V-be és egy 75lovas 8V-be!Majd rájön melyik a jobb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Üljön be egy 100lovas 16V-be és egy 75lovas 8V-be!Majd rájön melyik a jobb! :( A 150LE-s............természetesen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Nah, ezt akkor jóól megbeszéltük! :P Hát jóóól. Most elkezdtem én is agyalni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ma délután feldobtam a téli papucsokat a verdára,mostmár talán itt az ideje! :P Hát elég sután néz ki a 13-as lemezfelnikkel! :cry: Viszont most olyan mintha szervós lenne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hát jóóól. Most elkezdtem én is agyalni :P A tiédet rugalmasan beszámítanák, hidd el.Mert pikk/pakk elkelne autóker.ből...... :( Az ültetőket visszavenném árában! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Most elkezdtem én is agyalni :( Ha azon agyalsz,hogy eladod a tiéd szólj időben! Megveszem,mocigenerál,turbógenerál és hajtom tovább! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ha azon agyalsz,hogy eladod a tiéd szólj időben! Megveszem,mocigenerál,turbógenerál és hajtom tovább! :( Kitűnő gondolat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Kitűnő gondolat! :( Persze csak akkor,ha baráti áron adja el nékem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 J: Zöld van C: azt reméltem a kislány számát adod meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 J: Zöld van C: azt reméltem a kislány számát adod meg :P Kislány!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts