warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Sajnos egyre több helyen égnek a gyertyák az út szélén így elseje környékén... :( Sajnos igen.De ez a jómunkásember először megölte az anyját...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Wolfi vagy Tomi! Van az ebay-en kopp fekete vectra caravan hátsó lámpa... 2 óra múlva lejár. Nem érdekel valakit? :P Amúgy ott is gyenge az érdeklődés... 23 eurón áll.. lehet mert nem túl szép. ( schwarze Rückleuchten Opel Vectra B Caravan schwarz ) így van fent http://i19.ebayimg.com/01/i/000/bf/01/b4ca_1.JPG Köszönjük Emese :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ha a szöveget nem is értitek de a képek :( http://opelclubserbia.org.yu/index.php?sub...&ucat=& Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nyugi Tomi, mindjárt itt a hétvége. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Egész jót dumáltunk GSiCsabival a körúton a buszpályaudvar melletti szakaszon! :( Remélem sikerrel járt a gumisnál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Egész jót dumáltunk GSiCsabival a körúton a buszpályaudvar melletti szakaszon! :D Remélem sikerrel járt a gumisnál... :P Bizony... csak kicsit tartottuk fel a hátulról érkezőket... :P Amúgy IGEN sikerült felrakatni a téli gumikat, habár kicsit várnom kellett, mert be volt jelentkezve 1 ismid már... ;) Mikor visszamentem akkor végzett pont, Gepárd autójával.. :P Viszont csöppet el lettem keserítve, mert a 4 felniből 3-at görgöztetni kell! :cry: THX magyar utak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Viszont csöppet el lettem keserítve, Hallom, a kipufftorok is véres kisit.Neked a lambda benne van a torokban? V. lent hátul a motor mögött? Mert ha utóbbi, akkor valszeg ugyanazt kellene csinálni vele, mint majd az enyémmel.4-2-1.....Aztán sec.lev.komp. kiiktat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 nem csak a lambda hanem a katalizátor is ott van ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 nem csak a lambda hanem a katalizátor is ott van ... :( Utóbbi kisebb baj! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hallom, a kipufftorok is véres kisit.Neked a lambda benne van a torokban? V. lent hátul a motor mögött? Mert ha utóbbi, akkor valszeg ugyanazt kellene csinálni vele, mint majd az enyémmel.4-2-1.....Aztán sec.lev.komp. kiiktat... Jaja, sajna az is gázos... hétfőn megyek GT szervízbe, aztán meglátjuk mi is a bibi... :P De hogy mi hol van, azt nem tudom... Nem tudom, hogy esetleg találok-e addig másik leömlőt, meg egyáltalán jó-e rá másik autó leömlője, mert ugye elvileg, motor tipus szerint jónak kellene lennie... Ha nem találok másikat, és tényleg el van repedve, akkor ideiglenesen heggesztve lesz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ha nem találok másikat, és tényleg el van repedve, akkor ideiglenesen heggesztve lesz... :( Nekem meg lesz reformálva, ha minden jól megy.Veszek egy X20XEV kipufftömítést, annak mintájára fateréknál ki lesz vágva egy sablon, és arra a "talpra" lesz felhackelve egy C20XE 4-2-1 leömlő csőszakasza.Ezek a tervek.Aztán meglássuk' mi sül ki belőle, mennyire kivitelezhető a dolog........ A heggesztés, ideig óráig bírta.Mondhatni elenyésző ideig sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Jaja, sajna az is gázos... hétfőn megyek GT szervízbe, aztán meglátjuk mi is a bibi... :P De hogy mi hol van, azt nem tudom... Nem tudom, hogy esetleg találok-e addig másik leömlőt, meg egyáltalán jó-e rá másik autó leömlője, mert ugye elvileg, motor tipus szerint jónak kellene lennie... Ha nem találok másikat, és tényleg el van repedve, akkor ideiglenesen heggesztve lesz... :( Neked nincs egyben a leömlő és a kat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Wolfi! Szted, megegyezhet másik moci leömlője is (Z18XE), vagy csak CORSA GSI leömlő jöhet szóba? :( Esetleg, Ferinél a bontóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Neked nincs egyben a leömlő és a kat ? De sajnos ez tuti egyben van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 De sajnos ez tuti egyben van... :( Ha kikerül a kat, akkor nem bolondulnak meg a szondák ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ha kikerül a kat, akkor nem bolondulnak meg a szondák ? Nem akarom kiszedni a katalizátort... :P Caak valészeg el van repedve valahol a leömlő, ezért is kellene másik, vagy ideiglenesen heggesztés... de még az is lehet, hogy csak tömítés baja van, de addig nem 100% a repedés sem, amíg nincs kiszedve... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Wolfi! Szted, megegyezhet másik moci leömlője is (Z18XE), vagy csak CORSA GSI leömlő jöhet szóba? :( Esetleg, Ferinél a bontóban? Csak tippelni merek, hogy esetleg másik Z18XE leömlő is jó hozzá, nem feltétlenül GSi specifikus a dolog.Lehet, Ebayen is szét kellene nézni, mert X20XEV-hez volt gyári leömlő olcsóért..... Ferinél 100, hogy nincs ilyen leömlő.1 X20XEV-t láttam, de az is repedt volt sajnos. :P Ebként azért is lehet olyan közel a kat. a kipuftorokhoz, hogy hamarabb bemelegedjen, és tegye a dolgát.Nem tudom mi van akkor, ha távolabb kerül.Sztem beszélni kellene azokkal a népekkel akik Udi gépén kreálták a leömlőt, hátha okosabbak mint mi.......vagyis én! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 THX :P Még azért holnap felhívom a szigetszentmiklósi bontót...hátha ott van ilyen... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 THX :P Még azért holnap felhívom a szigetszentmiklósi bontót...hátha ott van ilyen... :( Ebayen kb. 95e.ft-ért van gyári leömlő+kat, ill. Lexhmaul leömlő is van, potom 841 euroért! :cry: Remélhetőleg működő link... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ebayen kb. 95e.ft-ért van gyári leömlő+kat, ill. Lexhmaul leömlő is van, potom 841 euroért! :P Remélhetőleg működő link... Nem műxik a link... :cry: De annyiért asszem itthon is tudnék szerzni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nem műxik a link... :cry: De annyiért asszem itthon is tudnék szerzni... :( Sanszos.De utána kellene kérdezni annak a kipuff dolognak..... :P Hátha meg lehetne reformálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ebayen kb. 95e.ft-ért van gyári leömlő+kat, ill. Lexhmaul leömlő is van, potom 841 euroért! :( Remélhetőleg működő link... lexmaul nem lelem, csak ezt . http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...69680%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 lexmaul nem lelem, csak ezt . http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...69680%26fvi%3D1 Jaja.Ez a gyária....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Amúgy majdhogynem hidegem volt, mikor jöttem haza a melóból. :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Valakinke kecskeméten gépipoliros ismerőse van? Aki megtudna polirozni a volvonkat szépre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts