J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Akarsz beszélni róla? ;) :( Kicsit később: Asszem újra fogom kötni az Aegonnál a kötelezőmet, mert a Netrisk szerint közel 6e.ft-tal kevesebbe fog kerülni évente.Sztem aki teheti, nézzen utána, hogy mennyit dob a gép az ótójára. :D Majd kipletyizük,ha Timi nem látja és hallja! :P Mint két nyugdíjas autószerelő! :cry: Amúgy én is újrakötöm a MÁV-nál,53E helyett 31E lesz!Ezért már bőven megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Majd kipletyizük,ha Timi nem látja és hallja! :( Mint két nyugdíjas autószerelő! :P Okhaj! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Amúgy én is újrakötöm a MÁV-nál,53E helyett 31E lesz!Ezért már bőven megéri! Én maradok az Alianznál. Évi 11000 Ft. Ennél olcsóban nem jövök ki sehol. Igaz, a Senator negyedévente 25941 Ft, de annak a papírja már nem éli meg a januárt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 JaJ!Sovány marhapöri, sovány pacal.........Meg tudom érteni! :P Lecsókolbásszal? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Lecsókolbásszal? :P Hátt.......ízlések és ficamok! :cry: Inkább köret nélkül! :D Nehogy hízlaljon! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Bezzeg a lángolt hajósi kolbász! :( Lecsókolbásszal? :P Öreg barátom, neked megártott a kolbászfesztivál! Vagy kolbász fétisiszta vagy? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hátt.......ízlések és ficamok! :P Inkább köret nélkül! :D Nehogy hízlaljon! :( Ízlések és pofozok! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Öreg barátom, neked megártott a kolbászfesztivál! Vagy kolbász fétisiszta vagy? :( Nézz csak a gatyádba szesztestvérem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Cascora ránéztem de nem adott jobbat mint ami most van. Erdekes pedig azt hittem jobb lesz. de lehet pontatlanul adtam meg dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Cascora ránéztem de nem adott jobbat mint ami most van. Erdekes pedig azt hittem jobb lesz. de lehet pontatlanul adtam meg dolgokat. Kicsit féltem én is,mert ugye azt mondták,hogy a bizti árát is felemelik a casco szintjére. Én még nem kötöttem meg,kérek majd pontos adatokat az ezévi szerződésemről és majd az alapján újraszámoltatom. Titokban átszámoltam 2000-es bengásra is mennyi lenne és 1.6 bengára is(Corsa GSi :( ) és elég jó árakat kaptam arra is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Wolfi vagy Tomi! Van az ebay-en kopp fekete vectra caravan hátsó lámpa... 2 óra múlva lejár. Nem érdekel valakit? :( Amúgy ott is gyenge az érdeklődés... 23 eurón áll.. lehet mert nem túl szép. ( schwarze Rückleuchten Opel Vectra B Caravan schwarz ) így van fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Tyűűű de tuning!Nem tom hogy állna gépen,de hogy nem jól látszana nappal a fénye az is tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 elsőre mikor megláttam, majdnem szívrohamot kaptam, mert szerintem ez így ronda. Autón meg méginkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 hú bázz ez nagyon gáz. Az ordnungshüterek biztos gratulálnának érte és átadnák az első helyért járó utalványt csekk formájában :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 hú bázz ez nagyon gáz. Az ordnungshüterek biztos gratulálnának érte és átadnák az első helyért járó utalványt csekk formájában :( Szerintem itt magyarhonban sem nagyon díjaznák!Esetleg úgy ahogy te írtad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Asszem újra fogom kötni az Aegonnál a kötelezőmet, mert a Netrisk szerint közel 6e.ft-tal kevesebbe fog kerülni évente.Sztem aki teheti, nézzen utána, hogy mennyit dob a gép az ótójára. :P Megnéztem,meg a Genertel-t is, és elég kedvezőbb ajánlatot kaptam én is a mostaninál... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Megnéztem,meg a Genertel-t is, és elég kedvezőbb ajánlatot kaptam én is a mostaninál... :( Nekem is ezt dobta ki legolcsóbbnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Megnéztem,meg a Genertel-t is, és elég kedvezőbb ajánlatot kaptam én is a mostaninál... :( Mind a 3 autonkat ide kötöttük átt! igy online ba meg sose probáltam majd kiváncsi leszek sikerül-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Mind a 3 autonkat ide kötöttük átt! igy online ba meg sose probáltam majd kiváncsi leszek sikerül-e. Aszem utána még egy fax kell és nem lesz gond! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Aszem utána még egy fax kell és nem lesz gond! :( JAJA azt majd a héten elküldjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Genertel nekem is olcsóbb a jelenleginél (aegon) de csak 1500Ft-al évente. Ha váltok akkor nem a pénz miatt fogok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Wolfi vagy Tomi! Van az ebay-en kopp fekete vectra caravan hátsó lámpa... 2 óra múlva lejár. Nem érdekel valakit? :D Amúgy ott is gyenge az érdeklődés... 23 eurón áll.. lehet mert nem túl szép. ( schwarze Rückleuchten Opel Vectra B Caravan schwarz ) így van fent http://i19.ebayimg.com/01/i/000/bf/01/b4ca_1.JPG Hád'ez nadon rusnya! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 nekem elég érdekes adatokat hozott ki: Vectra most Union 48e/év 2008-ban: 28.753.- Genertel, 32.703.-/év Generali és egy érdekesség: Union 93.360.-/év :( Azt csak halkan mondom, hogy a genertel oldal NetLock tanusítványa lejárt október 10-én https://www.netlock.net/index.cgi?tem=ANONY...Sr9XKDDo1FsCQWa ez nem tudom mit jelent de talán azt, hogy nem biztonságos az adatkezelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Szerencse, hogy mást nem ölt meg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Szerencse, hogy mást nem ölt meg...... Sajnos egyre több helyen égnek a gyertyák az út szélén így elseje környékén... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts