warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Te akkor szólj nám a tc-seknek, hogy a Veres félreinformálta őket :( http://totalcar.hu/magazin/szerelem/airchurch/ Ugrottam ilyenből, igazi élmény volt.Amiben kezdtük, olyan hangos volt belül, hogy nem hallottuk egymás szavát, még üvöltve sem.Ki volt szedve belőle a hangszigetelés.Aztán ugrottam olyanból is Kalocsán, ami utasrepültetésre volt kialakítva.Mikor elkezdtem üvölteni a hawernak, mindenki engem nézett, hogy mijarák bajom van.Aztán rájöttem, hogy ebben a gépben nem kell üvölteni, anélkül is halljuk egymást nyitott gépajtónál is.! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ....Ki volt szedve belőle a hangszigetelés.... Mert mindenhol csak a tuning :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mert mindenhol csak a tuning :( ELég nehéz egy ejtőernyővel felruházott emberke, szal kellett a hely cuccnak! :P Ernyő nélkül meg elég gáz ugrani! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ....Ernyő nélkül meg elég gáz ugrani! :P.... Egyszeri, de maradandó élmény :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Egyszeri, de maradandó élmény :P 50%-os kedvezmény volt rá anno......... :cry: :D :P ;) De nem volt rá kereslet..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :( Olvastad a belsőőőőőség blogot mmiiii ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Olvastad a belsőőőőőség blogot mmiiii ? :P Jaja! :cry: De mekkora poén márr.Odaáll melléd a lámpánál a fityó, aztán úgy otthagy, mint a szél......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Jaja! :P De mekkora poén márr.Odaáll melléd a lámpánál a fityó, aztán úgy otthagy, mint a szél......... :( Kb. olyan, mint a mocimotoros Smárt :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Losi! Találkoztam Karlo-val az UNO-ban billiárd közben,meséltem neki hogyan oldottuk meg a mocitér bowden problémát! :cry: Jót nevetett rajta,de ő is azt mondta ügyes megoldás! :D Mégsem 6E,hanem csak 200Ft! :P Tyra is ott volt vele,löktek ők is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Losi! A régi szép idők emlékére: http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/0005.htm Balról az elsőt figyeld... :( http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/b14.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Losi! Balról az elsőt figyeld... :( http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/b14.jpg Masszív! :P Látszik, hogy amolyan tipikus fanatikus, aki nem fél a haláltól! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Jó reggelt! :( Sikerült szétizgulni magam,de TALMA A VILÁGBAJNOK! A spanyol hisztibajnok meg bekaphassa! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Úgy látszik, a spanyolok már csak ilyenek. Viszont a csajok a dobogón tutkók voltak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Úgy látszik, a spanyolok már csak ilyenek. Viszont a csajok a dobogón tutkók voltak! :P Sanya! Dec 11 Debrecen European Mantra koncert Ha ott leszel menj el és nézd meg,érdemes!Igényes jazz-rock a javából! EM a myspace-en!!! Egyébként jó sűrű lesz a telem koncert szempontjából! :cry: Nov 15 Bécs Porcupine Tree Dec 16 A38 Pest European Mantra Jan 8 Kultiplex Pest Isten Háta Mögött :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 J0hnny! inkább gyere a Mantrára Debrecenbe! :( És sörözünk egy jót! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Sanya! Dec 11 Debrecen European Mantra koncert Ha ott leszel menj el és nézd meg,érdemes! Igényes jazz-rock a javából! EM a myspace-en!!!Eh, eltolták a nevüket! Ki könyökölt rá arra a retkes 'R' betűre? :( Amúgy nem leszek arra. Karácsonyig még csak át sem nézek a Dunán, nemhogy a Tiszán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 J0hnny! inkább gyere a Mantrára Debrecenbe! :cry: És sörözünk egy jót! :D Anyagilag picit durva lesz ám így/évzáró is,koncertek dögire,karácsony/,majd meglátjuk! Ahogy kinéz a dolog pestre sem egyedül megyek már és nem is csak kanokkal! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 és nem is csak kanokkal! :( :D Akarsz beszélni róla? ;) :P Kicsit később: Asszem újra fogom kötni az Aegonnál a kötelezőmet, mert a Netrisk szerint közel 6e.ft-tal kevesebbe fog kerülni évente.Sztem aki teheti, nézzen utána, hogy mennyit dob a gép az ótójára. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na hali valamelyik évadzáró szerevezőnek: Jövünk Moncsival ,de csak 1 vacsit kérünk mivel Moncsi nem szereti az efajta ételeket, ő majd a helyszínen rendel magának. ÉS lehet helyszínen is fizetni, mert gondolom akkor még ki is kell kalkulálni hogy mennyit is kellene fizetnünk. Na? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 ki is kell kalkulálni hogy mennyit is kellene fizetnünk. Na? :cry: Ahogy Tomi mondaná, 10e.ből kaptok vissza! :P Én meg találtam egy régi kedvencet!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Moncsi nem szereti az efajta ételeket, Hát milyen fajta ételeket szeret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hát milyen fajta ételeket szeret? Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :( JaJ!Sovány marhapöri, sovány pacal.........Meg tudom érteni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :P Bezzeg a lángolt hajósi kolbász! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts