warwolf Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Te akkor szólj nám a tc-seknek, hogy a Veres félreinformálta őket :( http://totalcar.hu/magazin/szerelem/airchurch/ Ugrottam ilyenből, igazi élmény volt.Amiben kezdtük, olyan hangos volt belül, hogy nem hallottuk egymás szavát, még üvöltve sem.Ki volt szedve belőle a hangszigetelés.Aztán ugrottam olyanból is Kalocsán, ami utasrepültetésre volt kialakítva.Mikor elkezdtem üvölteni a hawernak, mindenki engem nézett, hogy mijarák bajom van.Aztán rájöttem, hogy ebben a gépben nem kell üvölteni, anélkül is halljuk egymást nyitott gépajtónál is.! :P
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 ....Ki volt szedve belőle a hangszigetelés.... Mert mindenhol csak a tuning :(
warwolf Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Mert mindenhol csak a tuning :( ELég nehéz egy ejtőernyővel felruházott emberke, szal kellett a hely cuccnak! :P Ernyő nélkül meg elég gáz ugrani! :cry:
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 ....Ernyő nélkül meg elég gáz ugrani! :P.... Egyszeri, de maradandó élmény :(
warwolf Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Egyszeri, de maradandó élmény :P 50%-os kedvezmény volt rá anno......... :cry: :D :P ;) De nem volt rá kereslet..... :(
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 :( Olvastad a belsőőőőőség blogot mmiiii ? :P
warwolf Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Olvastad a belsőőőőőség blogot mmiiii ? :P Jaja! :cry: De mekkora poén márr.Odaáll melléd a lámpánál a fityó, aztán úgy otthagy, mint a szél......... :(
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Jaja! :P De mekkora poén márr.Odaáll melléd a lámpánál a fityó, aztán úgy otthagy, mint a szél......... :( Kb. olyan, mint a mocimotoros Smárt :cry:
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Losi! Találkoztam Karlo-val az UNO-ban billiárd közben,meséltem neki hogyan oldottuk meg a mocitér bowden problémát! :cry: Jót nevetett rajta,de ő is azt mondta ügyes megoldás! :D Mégsem 6E,hanem csak 200Ft! :P Tyra is ott volt vele,löktek ők is! :(
Udi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Losi! A régi szép idők emlékére: http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/0005.htm Balról az elsőt figyeld... :( http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/b14.jpg
warwolf Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Losi! Balról az elsőt figyeld... :( http://kkfhazaul.uw.hu/galeria/0005/b14.jpg Masszív! :P Látszik, hogy amolyan tipikus fanatikus, aki nem fél a haláltól! :cry:
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Jó reggelt! :( Sikerült szétizgulni magam,de TALMA A VILÁGBAJNOK! A spanyol hisztibajnok meg bekaphassa! :P
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Úgy látszik, a spanyolok már csak ilyenek. Viszont a csajok a dobogón tutkók voltak! :(
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Úgy látszik, a spanyolok már csak ilyenek. Viszont a csajok a dobogón tutkók voltak! :P Sanya! Dec 11 Debrecen European Mantra koncert Ha ott leszel menj el és nézd meg,érdemes!Igényes jazz-rock a javából! EM a myspace-en!!! Egyébként jó sűrű lesz a telem koncert szempontjából! :cry: Nov 15 Bécs Porcupine Tree Dec 16 A38 Pest European Mantra Jan 8 Kultiplex Pest Isten Háta Mögött :(
mackosajt Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 J0hnny! inkább gyere a Mantrára Debrecenbe! :( És sörözünk egy jót! :P
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Sanya! Dec 11 Debrecen European Mantra koncert Ha ott leszel menj el és nézd meg,érdemes! Igényes jazz-rock a javából! EM a myspace-en!!!Eh, eltolták a nevüket! Ki könyökölt rá arra a retkes 'R' betűre? :( Amúgy nem leszek arra. Karácsonyig még csak át sem nézek a Dunán, nemhogy a Tiszán.
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 J0hnny! inkább gyere a Mantrára Debrecenbe! :cry: És sörözünk egy jót! :D Anyagilag picit durva lesz ám így/évzáró is,koncertek dögire,karácsony/,majd meglátjuk! Ahogy kinéz a dolog pestre sem egyedül megyek már és nem is csak kanokkal! :( :P
warwolf Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 és nem is csak kanokkal! :( :D Akarsz beszélni róla? ;) :P Kicsit később: Asszem újra fogom kötni az Aegonnál a kötelezőmet, mert a Netrisk szerint közel 6e.ft-tal kevesebbe fog kerülni évente.Sztem aki teheti, nézzen utána, hogy mennyit dob a gép az ótójára. :cry:
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Na hali valamelyik évadzáró szerevezőnek: Jövünk Moncsival ,de csak 1 vacsit kérünk mivel Moncsi nem szereti az efajta ételeket, ő majd a helyszínen rendel magának. ÉS lehet helyszínen is fizetni, mert gondolom akkor még ki is kell kalkulálni hogy mennyit is kellene fizetnünk. Na? :(
warwolf Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 ki is kell kalkulálni hogy mennyit is kellene fizetnünk. Na? :cry: Ahogy Tomi mondaná, 10e.ből kaptok vissza! :P Én meg találtam egy régi kedvencet!! :(
Dini Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Moncsi nem szereti az efajta ételeket, Hát milyen fajta ételeket szeret?
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Hát milyen fajta ételeket szeret? Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :(
warwolf Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :( JaJ!Sovány marhapöri, sovány pacal.........Meg tudom érteni! :P
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Hát húsból csak csirkemell ha nem kövér, amúgy meg rántottsajt a favorit, de nem camembert. de nem vegetáriánus csak nem szereti a húst :P Bezzeg a lángolt hajósi kolbász! :(
Recommended Posts