Stefan Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Kölökegér 2. alszik, aztán én meg felvigyázom éppen...... :( Jaa, ez nyomós érv. Én sem tudnék jobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Jaa, ez nyomós érv. Én sem tudnék jobbat. Közben felébrdet......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Közben felébrdet......... :( felébredt a vad gépelésre :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 felébredt a vad gépelésre :cry: :P Ilyenkor ideül az asztalra, és segít gépelni.Lassabban is haladok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Kölökegér 2. alszik, aztán én meg felvigyázom éppen...... :( Ha már annyira ráérsz nem néznél fateromnak egy jó kis corsát? 1-1.5milla körül, hitelre, 5-6 éves, dízel, és lehetőleg a mazdát számolják be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ha már annyira ráérsz nem néznél fateromnak egy jó kis corsát? 1-1.5milla körül, hitelre, 5-6 éves, dízel, és lehetőleg a mazdát számolják be. oks. :( pl. pl 2 pl 3 S, végül a hab a tortán. Amúgy a Mazdát bárhol beszámítják, csak erősen nyomott áron.Mondhatni fillérekért......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ezek szerint már csak én vagyok kívülálló? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ezek szerint már csak én vagyok kívülálló? :( :cry: :D Miért van kisebbségi komplexusod bankelnökúr? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Miért van kisebbségi komplexusod bankelnökúr? :( Nekem nincs TE ÁÁÁRULÓÓÓ! :P :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Nekem nincs TE ÁÁÁRULÓÓÓ! :P :cry: :D ;) Héé hééé!Engem erőszakkal tessékeltek vissza,de majd megbánják! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Héé hééé!Engem erőszakkal tessékeltek vissza,de majd megbánják! :(Persze jó a szöveg! "nem én d...tam meg a csajt... ő mászott rám!" :P :cry: Ez már csak így megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Persze jó a szöveg! "nem én d...tam meg a csajt... ő mászott rám!" :P :cry: Ez már csak így megy! A csajos story Tomi reszortja! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 pl. S, végül a hab a tortán. Ez a kettő mintha nem dízel lenne :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ez a kettő mintha nem dízel lenne :( ;) :P A rendes autó benzinnel megy! :P :P :cry: No meg van rajta legalább 1 turbó! :D Amúgy éppen most volt bent az egyik kolléga.1.7DTI-je van, NJoy felsz. Olasz import a gép, de betyár szépen beszélt a Caravan motorja..... :P Tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 A rendes autó benzinnel megy! ;) :P :cry: No meg van rajta legalább 1 turbó! :D Amúgy éppen most volt bent az egyik kolléga.1.7DTI-je van, NJoy felsz. Olasz import a gép, de betyár szépen beszélt a Caravan motorja..... :P Tecc. Rendes vagy nem rendes, gepard dízelt keres :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 S, végül a hab a tortán. Ez majdnem olyan mint az enyimé, de mégsem GSi... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 A lényeg, hogy rendbe jött. Így igaz... Kicsit azért kiakadtam, hogy a bontóban a "kupak" 2000 Ft volt,ami nem is passzolt a helyére, OPELéknál, meg 1115 FT a gyári új !!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Így igaz... Kicsit azért kiakadtam, hogy a bontóban a "kupak" 2000 Ft volt,ami nem is passzolt a helyére, OPELéknál, meg 1115 FT a gyári új !!! :( Remélem, visszavitted az öregnek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 A csajos story Tomi reszortja! :P Hé! én most nem is d...tam meg senkit ... asszem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Remélem, visszavitted az öregnek....... Még nem... mert tegnap amikor mentem, akkor nem volt ott senki, utánna meg már nem értem rá elmenni arra! Majd talán ma, de lehet, hogy odaadom Neked, és majd lebizniceled Ferivel... :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Gyereke kellene nekem egy 1.4 es H astraba a gyárinal hosszabb nivopálca :( Legalabb is a szervizesek szerint itt sopronban az a probleme. Ugyanis az egyik ujdonsult soproni hölgy tagunkkal a Hastrasoknal, tegnap volt minimeet és vélelten megnéztem az olajszintet az autoba és észre vettem hogy igencsak nem ér bele a nivopálca az olajba. Mondtam neki kicsit utánna kellene tölteni mert ez igy nem franko! Ma volt a szervizben ahol közölték vele hogy az a problema hogy rövid a nivopálca. Ez röhejes. Na ide se kell a kocsit vinni szervizbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ...Ma volt a szervizben ahol közölték vele hogy az a problema hogy rövid a nivopálca... Szerintem poénnak szánták, ez olyan lehet, mint a reszelőzsír, meg a kanyarfúró, de akkor is röhej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Szerintem poénnak szánták, ez olyan lehet, mint a reszelőzsír, meg a kanyarfúró, de akkor is röhej. Ja hozzakel tenni nem töltöttek neki bele olajat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Biztosan Motor Up Xtreme van benne.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ujdonsult soproni hölgy tagunkkal és csinos? iwiw link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts