Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Lassan nem marad más neki, mint a Manta! :( Mert az női autó... igaz IBOLYA ? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Lassan nem marad más neki, mint a Manta! :( Neked van is olyan, amivel lehet törődni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Tehát, ha az autó elmult 5 éves, akkor lehet? És mennyibe fáj 1 ilyen engedély? :( Igen!A pontos árat nem tudom,de típusmódosítás meg egyéb nyalánkságok. Jó éjszakát mindenkinek,már aki nem dolgozik! :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Igen!A pontos árat nem tudom,de típusmódosítás meg egyéb nyalánkságok. Szvl, akkor nem igazán éri meg... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mert az női autó... igaz IBOLYA ? :( :P Meg Bogi, meg Hajni, meg Melinda, meg Évi, meg még pár nőnemű emberke, akik Mantával járnak. Szóval, akár női autó is lehet. :P Neked van is olyan, amivel lehet törődni! :P Hajjaj! Nem is egy! :cry: Na jó, a szopások miatt mégsem éppen női autó. Báááár..... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hajjaj! Nem is egy! :P Na jó, a szopások miatt mégsem éppen női autó. Báááár..... :cry: :D Na most akkor ezt hogy kell érteni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Meg Bogi, meg Hajni, meg Melinda, meg Évi, meg még pár nőnemű emberke, akik Mantával járnak. Szóval, akár női autó is lehet. :D Na jó, a szopások miatt mégsem éppen női autó. Báááár..... :( :P Hát ez az, hogy nem mindenkinek van ideje sajnos ennyire az autóra... minden elismerésem, azoknak akik így kitartanak a Manták mellett...de sajnos tényleg az van ezekkel, hogy nem "mai" autók, és ezekre már azért költeni kell... Amúgy írt az ismim, és valszeg, hogy Corsa mellett dönt majd ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Csakis félre lehet érteni Laci! :P Szóval ezzel az autóval akkor is van szívás, ha patent benne/hozzá/rajta minden. A két vigyor előttit meg inkább nem részletezném... Söröztem, elszaladt a gondolat ismét... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem gond Sanyi! Én amúgy is harapok az ilyen félre, meg összevissza érthető dolgokra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ... Söröztem... :P Ezen miért nem csodálkozok... :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem gond Sanyi! Én amúgy is harapok az ilyen félre, meg összevissza érthető dolgokra! :( Ráharapsz? Az szívás! :P Ezen miért nem csodálkozok... :cry: ;) Tényleg, miért nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ráharapsz? Az szívás! :P :( ajjaj. Már meg te érted félre a dolgokat Sanyi! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ráharapsz? Az szívás! :( Szívás közben nem jó ráharapnak, mert az is szívás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Szóval akkor jó, ha szopás, mert különben szívás? :( :P Ej, de bonyolult ez az autójavítás! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Szóval akkor jó, ha szopás, mert különben szívás? :( :P Ej, de bonyolult ez az autójavítás! :cry: "Már megint a szex meg a szipu!Hova jut ez a világ így?" ®Brain élete /Motnhy Python/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Amúgy írt az ismim, és valszeg, hogy Corsa mellett dönt majd :cry: :P Akkor nagyon szét kell nézni, mert sok van a piacon, és nagyon be lehet választani. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 ma GSI-t mentettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 ma GSI-t mentettem :P :( háááát... de csak azért mert én voltam a balf.... :cry: De azért THX Neked is , meg Gepárdnak is a gyors segítségért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 :( háááát... de csak azért mert én voltam a balf.... :P Mer' máshol járt azagyad! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 :( háááát... de csak azért mert én voltam a balf.... :P De azért THX Neked is , meg Gepárdnak is a gyors segítségért... :cry: A lényeg, hogy rendbe jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A lényeg, hogy rendbe jött. Akkor a jelek szerint a délutános átvette a targonyázásost.Kisit untam most ezt a délelőttöt. :P Elég gáz, ha innentől kezdve ez ilyen lesz....... :( GSi CSabi! Kisit molyoltam a webet.Itt Kméten is érdemes mondjuk Tigra ügyben szétnézni, ajánlom a Takt Kft telephelyét.Mindig van bent 3-4 db náluk. Ahol intéztük a hitelt az Astrára anno......... 1. 2. 3. 4. .......és egy Tigra... ......és még egy Tigra, de ezt csak az évjárat miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Mer' máshol járt azagyad! :( Inkább azt mondanám, hogy elég korán volt... nem vok hozzászokva az ilyen korai kelésekhez...(08.00) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Inkább azt mondanám, hogy elég korán volt... nem vok hozzászokva az ilyen korai kelésekhez...(08.00) :P :cry: :D ;) Ezt pedig Johnnynak ajánlanám, nemkicsi részrehajlással.... :( Ill. Mindig az első gondolat, a jó gondolat, lásd Vectra.Ez nem az persze, de...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 ... Wolfi! Unatkozol? :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Wolfi! Unatkozol? :cry: :( Kölökegér 2. alszik, aztán én meg felvigyázom éppen...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts