J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Na kész Udi verdája,Losival feldobtuk neki az új kartelt! Ő alulról szakértette én felülről.Összmunka rulzz! :( A 4-2-1-et azért levettük,útban volt,de a flex segített ezen is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :cry: Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :P Sok Boldog Szülinapot kívánok Dininek! Happy... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :P Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :( Örülök, hogy segíthettem. Mester! :cry: Dininek pedig én is Boldog Szülinapot kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :D Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :cry: Sok Boldog Szülinapot kívánok Dininek! Happy... :P Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :( :cry: ÁRULÓ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :( A múltkor megvette volna Timi unokatesója is. Tarhonyás az utolsó képek egyike sok(k) hatással volt rám. Itt már látszik, hogy kezd virítani a fejem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A múltkor megvette volna Timi unokatesója is. Aki felhívott telón is? Szerintem neki isuzu kellett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Tarhonyás az utolsó képek egyike sok(k) hatással volt rám. Itt már látszik, hogy kezd virítani a fejem. Az ész a fontos,nem a haj! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 SOK BOLDOG SZÜLINAPOT DINI! :P (úgy tűnik, a fórum órája nem ált át a téli időszámításra) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Boldog szülinapot Dini! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Boldog Születésnapot Dénes!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Aki felhívott telón is? Szerintem neki isuzu kellett volna. Mindegy, vett egy mercit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mindegy, vett egy mercit. :( Akkor a diesel dolog stimm! :P Amúgy dekoránkelté' :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Cartársak :( 1 kis infóra lenne szükségem! :P 1 hölgy ismerősöm szeretne Tigrát venni, és kérdezte, hogy milyen is. 1998-2000 évjáratút nézegetett, 1-1,3 M körül. Fogyasztásra, meghibásodási lehetőségekre, és egyéb dolgokra lenne kiváncsi, meg hogy ebben az árban érdemes-e nézgelődnie. Mivel én nem ismerem ezeket az autókat, ezért is kérnék infókat! HELP-et előre is köszönöm! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Cartársak :( 1 kis infóra lenne szükségem! :P 1 hölgy ismerősöm szeretne Tigrát venni, és kérdezte, hogy milyen is. 1998-2000 évjáratút nézegetett, 1-1,3 M körül. Fogyasztásra, meghibásodási lehetőségekre, és egyéb dolgokra lenne kiváncsi, meg hogy ebben az árban érdemes-e nézgelődnie. Mivel én nem ismerem ezeket az autókat, ezért is kérnék infókat! HELP-et előre is köszönöm! :cry: Ahhoz mérten amit tudnak, sztem drágák ezek az autók, és mivel nem egy "tömegcikk", a kasztnihoz való cuccok marha drágák hozzá.Nekem volt szerencsém Tigrát vezetni, és baró kényelmetlen volt.Ha azt akartam, hogy kényelmesen elférjen a lábam, nem értem el a kormányt.Ha elértem a kormányt, a lábam a nyakamban volt. Amúgy jellemzően X14XE, X16XE mocikkal szereták őket, amik elég dinamikusan mozgatják a kasztnit, de érdekes módon több meghibásodással, mint az Astrákban.Ebként a Tigra a Corsa B padlólemezére épült. Szép, meg állítólag női autó, de nekem nem kellene.Hamarabb vennék Corsa B-t, Corsa C-t. Részemről ennyi, ez az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Köszi Wolfi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Köszi Wolfi! :P csak nagy motorral vegye vagy át kell építeni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 csak nagy motorral vegye vagy át kell építeni :P Nem hiszem, hogy építgetni akarná az autót! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 akkor vidd egy kört a gsivel és meg fogod győzni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 akkor vidd egy kört a gsivel és meg fogod győzni :P Nem akarom meggyőzni... Nem mindenkinek az a fontos, hogy gyors autója legyen... :( Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :P Akkor nem biztos, hogy az Opel a legjobb megoldás.Mint ahogy tudjuk......Főleg nem Tigra. :( Apró csacskaságok mindig lesznek majd..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem akarom meggyőzni... Nem mindenkinek az a fontos, hogy gyors autója legyen... :( Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :cry: Akkor régi swift... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Akkor régi swift... :cry: Esetleg kisit újabb, de 96'-os gyártásnál nem fiatalabb....... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Akkor régi swift... :P Autóról beszéltünk... :( Meg különben is, OPEL párti a hölgy... semmi áron nem kellene neki szusi... :cry: valahol meg is értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Autóról beszéltünk... :( Meg különben is, OPEL párti a hölgy... semmi áron nem kellene neki szusi... :P valahol meg is értem :cry: Valamikor autónak készültek azok is. Csak közben kicsit kimaradt némi anyag a gyártás során a kasztniból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts