J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Zoli!Új projectbe fogtál? :lol: Állati!A Porsche felnik is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Állati!A Porsche felnik is! Bazsnak volt.Lefutott dolog.lerágott csont......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 a link a fickótól: http://www.c20let-forum.com/viewtopic.php?...ight=vectra+rwd 14 nap alatt rakta össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 á dehogy a projekt a régi eggy hete fekszem alatta, napi 8 órát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A kollégáim meglepték Kecskemétet és környékét! Én is mentem volna,de behányt a technikánk. http://baon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=100507 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Tomival láttunk is egyet a Pólus mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Tomival láttunk is egyet a Pólus mellett. Ott állt mellette egy motoros egér.Messziről úgy tűnt, az egyik hawersrác.Leálltam, aztán mikor mentem közelebb, akkor láttam, hogy kapufa.Azért lekezeltem a taggal, és eseménymentes szolit kívántam.Mint kiderült, hawerom aznap nem volt szoliban. :lol: más: Ma végre visszakaptam azt az elqrt órát, amit tavaj ezzel a hülje óraállítással elvettek tőlem.meg még sok jóérzésű embertől.Sztem egy űbernagy marh@ság ez az óratekergetősdi, és absz. nem oszt/nem szoroz ilyen takarékoskodási szempontból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ott állt mellette egy motoros egér.Messziről úgy tűnt, az egyik hawersrác.Leálltam, aztán mikor mentem közelebb, akkor láttam, hogy kapufa.Azért lekezeltem a taggal, és eseménymentes szolit kívántam.Mint kiderült, hawerom aznap nem volt szoliban. :lol: Ilyen egy jóérzésű ember. Kár hogy kimaradtam belőle, pedig nagyon rákészültem, dehát ami el tud romlani az el is romlik! Ma végre visszakaptam azt az elqrt órát, amit tavaj ezzel a hülje óraállítással elvettek tőlem.meg még sok jóérzésű embertől.Sztem egy űbernagy marh@ság ez az óratekergetősdi, és absz. nem oszt/nem szoroz ilyen takarékoskodási szempontból. :lol: Vigyázz rá, nehogy tavasszal megint elvegyék! Szerintem is hülyeség, de mit tudunk csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Isten éltesse az mestert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Csatlakozom az előttem szólóhoz, füled érjen bokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ma végre visszakaptam azt az elqrt órát, amit tavaj ezzel a hülje óraállítással elvettek tőlem.meg még sok jóérzésű embertől.Sztem egy űbernagy marh@ság ez az óratekergetősdi, és absz. nem oszt/nem szoroz ilyen takarékoskodási szempontból. :lol: Tavasszal pont akkor voltam éjszakás, amikor 8 helyett 7 órát melóztunk... most meg amikor 9-et. Utóbbi kicsikét sz@rul esett, pláne mikor a számitógépen az óra 1x csak 2:59 után megint 2:00-t mutatott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Tavasszal pont akkor voltam éjszakás, amikor 8 helyett 7 órát melóztunk... most meg amikor 9-et. Utóbbi kicsikét sz@rul esett, pláne mikor a számitógépen az óra 1x csak 2:59 után megint 2:00-t mutatott. :lol: Én hülye, egy órával korábban (4:10-re) jöttem dolgozni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Amúgy szevasztok, és Isten éltesse a vérprofi Ebayest! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Én hülye, egy órával korábban (4:10-re) jöttem dolgozni :lol: :lol: 2 éve a váltó műszakom is így járt. :P Én csak pislogtam, hogy most meg mi van? Hova ez a sietség? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 2 éve a váltó műszakom is így járt. :lol: Én csak pislogtam, hogy most meg mi van? Hova ez a sietség? :lol: Először azt hittem, hogy arra a 5-10 percre gondol, amivel előbb jöttem a mostani zűrös műszakjaink miatt, de hamar leesett, hogy van ott még + 60 perc :lol: De most legalább nyugisan adhattuk át a műszakot egymásnak, beszélgetni is volt időnk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 minden rosszban van valami jó! Ő is 1 órával többet dolgozott, meg te is szolidaritásból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A jóisten tartsa meg erőben egészségben DINI cartársunkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Írok már én is valamim, mert eddig csak kecskeméti nem szólt semmit ezen az oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 minden rosszban van valami jó! Ő is 1 órával többet dolgozott, meg te is szolidaritásból! :( Úgyis magamtól ébredtem fel, nem pedig az óracsörgésre. Ezexerint kialudtam magam. Nem is tudtam volna tovább aludni :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Írok már én is valamim, mert eddig csak kecskeméti nem szólt semmit ezen az oldalon. Tőlünk elvették a topikunkat :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 AZért is írok még ide, hátha akkor csak egy kecskeméti hozzászólás lesz ezen az oldalon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Nagyon szépen köszönöm a jókivánságokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 AZért is írok még ide, hátha akkor csak egy kecskeméti hozzászólás lesz ezen az oldalon. :D Nem hagyom ám magam. Tőlünk elvették a topikunkat :( :P :cry: De miért, olyan kevesen vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 itt dolgoztam a héten: helyszín, előtte kép, és az marha sok splint kicsit kell majd még kaparni meg még le kell mosni az aprót és kész is Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 De miért, olyan kevesen vagytok? Ja, legalábbis "aktívak". Bár, mostanában írogat opzsolt és motomici is. Én meg kevesebbet. A kori írásaival sem találkozok annyit, mondjuk ő másik topikokat látogat, mint én. (Vagy én olvasok kevesebbet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts