warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Megmondtam! Vagy Cabrio vagy semmi! Ebből nem engedek! :lol: Ámen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Érdekel valakit lézer radar detektor a Beltronics Rx65. Mert rendelek valszeg amcsibol apunak és magamnak is és akár jöhetne több darab is valakit érdekel! Kb ugy 55-60 ezer ft körül fog jönni. Csaó! Nem kell nekünk ilyesmi!Igaz fiúk?Mi betartjuk a szabályokat! :lol: :lol: :lol: Ugye te is barátom? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Megjavítottam a c14nz-t!Egy kábel volt eloxidálódva.De ettől függetlenül még lejöhettek! UI:Valaki mondja meg hogy kell összevonni,vagy vonja össze!Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Viszont ez ha közelebb lenne megnézném milyen állapotban van. Kadétt Ha minden igaz, én jöv7 szombaton megyek Győrbe... :lol: Megnézhetjük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Csaó! Nem kell nekünk ilyesmi!Igaz fiúk?Mi betartjuk a szabályokat! :P ;) :hiya: Ááá, dehogy.Enélkül is shímán bele tudunk futni a 30as tábla mögé sunyin bebújó trafipaxba! :hiya: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ááá, dehogy.Enélkül is shímán bele tudunk futni a 30as tábla mögé sunyin bebújó trafipaxba! ;) :lol: :lol: :lol: Hál istennek még soha nem szaladtam bele.De ami késik nem múlik(azt mondják)! :P Kellemes hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Kellemes hétvége az meglesz...holnap Bazsiéknál Astra Fx-et szerelünk aki akar jöhet! :lol: Van új frissítés is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Érdekelne: hogy tudtok-e valami jó helyet futóműbeállításra? THX Johnny: javasolnám a 205cti-t, ha már kabrió, nekem nagy élményeim voltak vele...persze 1 S2000-er se lenne kutya, de az már nem a mi kategóriánk...egyenlőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Kellemes hétvége az meglesz...holnap Bazsiéknál Astra Fx-et szerelünk aki akar jöhet! :lol: Van új frissítés is... :lol: El ne kezdjétek nélkülem! :lol: Amúgy javallanék egy korai időpontot, v pedig ebéd utánit............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Most beszéltem Bazsival...ebédután mehetünk! Ma este lerakom nála az Fx-et, hogy ne legyen forró a kipuff. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Most beszéltem Bazsival...ebédután mehetünk! Ma este lerakom nála az Fx-et, hogy ne legyen forró a kipuff. :lol: Akkor este 22-re kész ish lesz........ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Nem lehet tudni... :lol: Szerintem tartogathat még pár meglepit ez a rendőr verda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Megjavítottam a c14nz-t!Egy kábel volt eloxidálódva.De ettől függetlenül még lejöhettek! UI:Valaki mondja meg hogy kell összevonni,vagy vonja össze!Kössz! Az új hozzászólást szerkeszted, ott kimásolod a vágólapra, eredetit törlöd, a régit szerkeszted, és oda bemásolod. Összevonni csak a modik tudnak. Viszont ez ha közelebb lenne.... Drága a gázolaj? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hát nem ennivaló? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hát nem ennivaló? :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/18117/4.jpg nem elég neked az a 3 nő, akik otthon vannak? Vagy most a suzukit nézted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hát nem ennivaló? :lol: ... Super 71-es... :lol: :lol: (érdekes, hogy nem tagad kettőt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hát nem ennivaló? :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/18117/4.jpg 1.3 Nagyon Nagyon! :lol: De amúgy ki ez? Böndő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Losi!Ismerős a kis szörnyeteg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Losi!Ismerős a kis szörnyeteg? :lol: Soseláttam.......de hogy disznó módon kanyarodik, az 100..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 .............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 .............. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 szóval az ővé a Fulvia az állatkorházban... http://www.maxituning.hu/szamok/2005/12/cikk106/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 szóval az ővé a Fulvia az állatkorházban... Méregzsák Azért azaz Abarth blokk sztem nemvolt éppen olcsóság..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hogy tetszik ? : :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hogy tetszik ?http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc/uploads/forum/803_304_DSC04979.jpg Konkrétan jah.Kisit rosszul van berakva a motor, de most ez a jövő állítólag...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts