tomi023 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Most jöttem a gumistól. a tegnapi vizes csúszkálás után, úgy döntöttem, nem maradhat tovább fenn a kopott nyári gumi. Most 4 új téli gumin fut :lol: és tapad mint a "matrica" :lol: Dayton DW 510 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Most jöttem a gumistól. a tegnapi vizes csúszkálás után, úgy döntöttem, nem maradhat tovább fenn a kopott nyári gumi. Most 4 új téli gumin fut :lol: és tapad mint a "matrica" :lol: Dayton DW 510 Az igazi mikéntje majd fagyos úton fog megmutatkozni.Nekem még kisit zúg a dolog, de sztem a /50 miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Az igazi mikéntje majd fagyos úton fog megmutatkozni.Nekem még kisit zúg a dolog, de sztem a /50 miatt. Akkor én mit mondjak majd a /45-ös miatt... :lol: De még várok vele, még nincs itt a tél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 és tapad mint a "matrica" :lol: Szakmai ártalom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Akkor én mit mondjak majd a /45-ös miatt... :lol: De még várok vele, még nincs itt a tél... :lol: én is várok vele 10-13 fokot mond a hetvegere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 én is várok vele 10-13 fokot mond a hetvegere Azzal ki is békülnék. Lehetne megint munkálkodni a házon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Akkor én mit mondjak majd a /45-ös miatt... :lol: No para.Shímán ki fogja rázni a veseköved! :lol: Amúgy voltam ma Szabadszálláson, sárgarépát venni.Ez a hölgy volt a raktáros. Hát,, nemsemmi szemei voltak...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Szerintem besírnának,ha átvizsgálnák!De szerintem én is,ha a végárat megmondanák! :lol: Most az enyémen is valószínű! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Szerintem az én C14NZ(SE) mocimtól kifeküdnének....ha még a veki digit is benne lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 ....voltak.... Már nincsenek ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Már nincsenek ? :lol: ;) Lehet,hogy annyira tetszett neki,hogy elhozta őket! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Lehet,hogy annyira tetszett neki,hogy elhozta őket! :lol: :P ;) Otthon meg összerak egy álomcsajt. Innen két szem, onnan két mell, stb. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Már nincsenek ? :lol: :hiya: Dehogynem...... :hiya: Nemkicsit! :hiya: Otthon meg összerak egy álomcsajt. Innen két szem, onnan két mell, stb. :P ;) Aztán végeredménynek kijönne Quasimodo mi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Jópár, észérvvel alátámasztott igazság van ebben a cikkben..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tegnap este naív módon lemosattam a Vekit meló után.A jelek szerint hiba volt.Nesze neked óemvés TOP mosás......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Látod nekem legalább az esőgumi felszerelés bejött :lol: már festik a szárnyam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 már festik a szárnyam :lol: Nekem majd a küszöbspoilerrel, és a szemöldökkel együtt, amint meg lett csinálva a bal küszöbön az a 3 pöttyedli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Nekem majd a küszöbspoilerrel, és a szemöldökkel együtt, amint meg lett csinálva a bal küszöbön az a 3 pöttyedli. A Veki már csak optikailag lesz tuningolva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 A Veki már csak optikailag lesz tuningolva? :lol: Jaja.Kb. a fentebbi dolgokon kívül más nem lesz csinálva rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jaja.Kb. a fentebbi dolgokon kívül más nem lesz csinálva rajta. :lol: :lol: :lol: :P erre kíváncsi leszek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 :lol: :lol: :lol: erre kíváncsi leszek! :P Pedig elhiheted.Ez most tényleg családi verda marad.Már csak az eladhatóság miatt is.Az a pár optikai csacskaság meg elfér.Attól még nem számít tuning verdának.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 oksa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 már festik a szárnyam :lol: Szólhattál volna, hogy mész a festőhöz, mert akkor kimentem volna Veled, a spoiler miatt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Szólhattál volna, hogy mész a festőhöz, mert akkor kimentem volna Veled, a spoiler miatt... :lol: te meg két napja jössz hozzám :lol: de megyek a aköv héten is, majd hívlak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jópár, észérvvel alátámasztott igazság van ebben a cikkben..... a végszót meg én írtam le itt valahogy úgy két három hete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts