Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Mi a furcsa benne :lol: Hogy itt hírdeted az OPEL fórumon.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Hogy itt hírdeted az OPEL fórumon.... :lol: Soha nem lehessen tudni :lol: Az eladó kocsik közé azért bepackolnám. ui. én is raktam már oda ismerős Saab tip. kocsiját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 van szkennerem, ha kell pénteken átviszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 van szkennerem, ha kell pénteken átviszem Annyi idő alatt akár postán is odaérne... Tényleg Dini...dobj pü-ben 1 postacímet, és holnap feladom elsőbbségivel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Gyanús ez a km......szerintem Van nálunk is szkenner... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Gyanús ez a km......szerintem Van nálunk is szkenner... Nállam s van, csak nem mükszik sajna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Annyi idő alatt akár postán is odaérne... Tényleg Dini...dobj pü-ben 1 postacímet, és holnap feladom elsőbbségivel! :lol: Az a baj hogy ingazok a héten folyamatosan soprn pest harta ha meg épp elkerülöm a postást akkor cumi van. GONDOLKODOM GONDOLKODOM GONDOLKODOM GONDOLKODOM. Meg is van. Szombat 10:00 Opel szerviz kecskemét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Szombat 10:00 Opel szerviz kecskemét :lol: Sűrűn jársz mostanában oda! Oda postázzuk akkor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Sűrűn jársz mostanában oda! Oda postázzuk akkor? :lol: Biztos csak v.mi apró csacskaság van megest...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 GONDOLKODOM GONDOLKODOM GONDOLKODOM GONDOLKODOM. :lol: :lol: :P Meg is van. Szombat 10:00 Opel szerviz kecskemét ;) Na de melyik? :lol: Ha ott leszel, csörögj :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 :lol: :lol: :P Na de melyik? :lol: Ha ott leszel, csörögj :hiya: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Nem régen értünk haza Kiskőrösről.Olyan 32-35 perc alatt S.vadkert felé.A dolog érdekessége az, hogy egyáltalán nem nyomtam, max. olyan 100km/h körül utaztunk.Csak a lakott terület dolgot kisit lazábban vettem.Ilyenkor úgy is a zsaruk nagy része Pöstön biztosítja a dolgokat, meg amúgy is xar idő van. Bócsa után volt némi villogás, a kihalt disco után, mert egy transportert felborítottak, nemkicsit.Az árokban vizsgálgatták a rendőrök bőszen.Ahogy kezdődik az erdő, azon a szakaszon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Nem kisith tört meg a rönó... :lol: vajon mennyivel mehetett? :lol: SZGK vs. Kerékpáros Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Nem kisith tört meg a rönó... :lol: vajon mennyivel mehetett? :lol: SZGK vs. Kerékpáros Inkább mennyire célzott pontosan.A jelek szerint eléggé......szerencsétlen eset.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Sűrűn jársz mostanában oda! Oda postázzuk akkor? :lol: Mindig van valami de tudod most meg garis honap végéig most kell reklomalni mindenért hátha kihoznak még valamit cserére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Mindig van valami de tudod most meg garis honap végéig most kell reklomalni mindenért hátha kihoznak még valamit cserére :lol: :lol: Hogyan húzuk le Tormásit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Mindig van valami de tudod most meg garis honap végéig most kell reklomalni mindenért hátha kihoznak még valamit cserére :lol: Szójjá, adok én is alkatrészt, aztán cserézheted azt is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Szójjá, adok én is alkatrészt, aztán cserézheted azt is! :lol: Egész szép listát tudnék én is összeirni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Egész szép listát tudnék én is összeirni! :lol: Most egész jó kis akciók vannak F Astrára is.Ilyen szervízes izé......utána kell kereni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Most egész jó kis akciók vannak F Astrára is.Ilyen szervízes izé......utána kell kereni! :lol: Szerintem besírnának,ha átvizsgálnák!De szerintem én is,ha a végárat megmondanák! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Dini és GSICsabi! A semminél azért ez is több...más szempontból akár a téves utalás esetét is kimerítheti. Biztosan van rá valamilyen megoldás...ha más nem személyesen megkeresem az illetőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Köszönöm a sok-sok köszöntést, ha scanner kell, van itt az irodában is. Bár én mostanában egyre kevesebbett leszek... de akinek kell valami az csörög és megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Boldog Szülinapot az érintetteknek! Egy pár napig nem voltam, de majd délután pótolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Dini és GSICsabi! A semminél azért ez is több...más szempontból akár a téves utalás esetét is kimerítheti. Biztosan van rá valamilyen megoldás...ha más nem személyesen megkeresem az illetőt. :lol: Nem beszélve aról hogy ez mar kifutja az oda vissza utat az eladóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Erre gondoltam én is, sőt akár a többi cuccot is el lehetne hozni és tarthatnánk kint is egy talit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts