warwolf Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 csak semmi őrültség. Látom semmi tuning nem lesz továbbra sem. :lol: Tavasszal, v. nyárelején aktuálissá válik egy bal küszöb regenerálás.Ha már így is, úgy is festeni kell majd, akkor ennyi belefér majd...... Küszöb, hátsó szárny, szemöldökök.Aztán annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Wolfi barátom!Bűnmegelőzéssel foglalkozom,sokat dolgozom éjszaka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Wolfi barátom!Bűnmegelőzéssel foglalkozom,sokat dolgozom éjszaka. :lol: Csak nem rendőr vagy kalocsán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ez neked egy örök élmény, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ez neked egy örök élmény, mi? :lol: ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ez neked egy örök élmény, mi? :lol: Ez kinek szólt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 J0hnnynak volt egy sztorija az ügyeletes rendőrrel. Tegnap ez a bubu volt a cégnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 J0hnnynak volt egy sztorija az ügyeletes rendőrrel. Az ügyeletes rendőrökkel mindig van gubanc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Az ügyeletes rendőrökkel mindig van gubanc! :lol: Az ÜTI-vel vagy a járőrökkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Az ÜTI-vel vagy a járőrökkel? Jaja,az ÜTi-vel,lusták kezelni a telefont is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Most nézem!Átléptem az 5000. hsz-át! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Most nézem!Átléptem az 5000. hsz-át! :lol: Drakulálok hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Most nézem!Átléptem az 5000. hsz-át! :lol: Offmester..... ;) :hiya: :lol: Amúgy gyermek 2.0 jól van.Ki is aludta magát, míg a kórházban voltunk, és most itt huhog körülöttünk.Igazán remek. :lol: Ebkébt lezúgott a konyhában a székről, és iszonyat nagyon koppant a feje a járólapon.Nemkicsit be van kékülve a homloka.Úgyhogy a biztonság kedvéért bevittük a traumára.Ő volt a 4. lány.Fiú egy darab sem volt, aki ilyesmi miatt lett volna ott akkor. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Szevasztok!! Azt szeretném kérdezni, hogy valami engedély kell ahhoz, hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. A debreceni régióból kaptam infót, hogy itt talán tudnak tanácsot adni. Előre is köszi! Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Offmester..... :P ;) :lol: Amúgy gyermek 2.0 jól van.Ki is aludta magát, míg a kórházban voltunk, és most itt huhog körülöttünk.Igazán remek. :lol: Ebkébt lezúgott a konyhában a székről, és iszonyat nagyon koppant a feje a járólapon.Nemkicsit be van kékülve a homloka.Úgyhogy a biztonság kedvéért bevittük a traumára.Ő volt a 4. lány.Fiú egy darab sem volt, aki ilyesmi miatt lett volna ott akkor. :lol: Szegény gyerkőc!Remélem jól van?Szívósak ezek a mai gyerekek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Azt szeretném kérdezni, hogy valami engedély kell ahhoz, hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. Hali! Keresd meg Tomi023-at, ő csinálta már néhányunknak az ablakát. Ad műbizonylatot is, de persze csak a hátsó, és a hátsó oldalsó szélvédőkre. Előre is lehet tenni, de azért meg is büntethetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Szegény gyerkőc!Remélem jól van?Szívósak ezek a mai gyerekek! Egyelőre nincs semmi gáz, viszonylag jól is aludt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Köszönöm a segítséget! Csak a hátsó ablakokra gondoltam, tudom hogy ha elöl is lesötétíteném, azért műszakin pampognak. Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Remélem a csomagok befutnak hozzad ma estig vagy holnap reggelig! ez egyik mar tuti ott van a kapuban valahol. Sajnos nem jöttek meg a csomagok, még a mai napig sem..., mert kollegák értesítve lettek, de nem jeleztek, hogy megérkezett volna valami is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Sajnos nem jöttek meg a csomagok, még a mai napig sem..., mert kollegák értesítve lettek, de nem jeleztek, hogy megérkezett volna valami is! :lol: Az szívás, mert a Veki küszöb lóg a levegőben....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Volt már? :lol: Vajh' ezek a zenék hová tűntek???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Vazze barátaim! Most végeztem a szereléssel,ugyanis tönkrement 20.10-kor itt a városban a generátorom.Nem voltam ideges egy cseppet sem.Majdnem meghiúsította aholnapi napomat,de akkor annyi lett volna neki.Szerencsére volt itthon egy másik és a kettőből egyet összehoztam.Remélem jó lesz,legalábbis most jó.Bár szerintem kicsit sokat tölt(15,7v),de majd csak kibírja a holnapi napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Sajnos nem jöttek meg a csomagok, még a mai napig sem..., mert kollegák értesítve lettek, de nem jeleztek, hogy megérkezett volna valami is! :lol: UPS két csomagot vitt mind a két csomagnal azt mondta hogy a rossza cimzes majd küldök neki egy Augsburg térképet :lol: semmi gond srácok megoljuk valahogy a vectra küszöbrül nem tudok mit mondani egyenlőre. S.S. nek a szamitogépe meg ismerősőmhoz majd jön haza Bazsi kürtje dettő a köszöböt sajnos oda egyenlőre nem tudom postaztanit. De rajta vagyok a téman. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Bár szerintem kicsit sokat tölt(15,7v),de majd csak kibírja a holnapi napot. Hát igen az kicsit sok. De reméljük helyre áll majd. Vagy így, vagy úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Hát igen az kicsit sok. De reméljük helyre áll majd. Vagy így, vagy úgy. Csak attól félek tönkrevágja az akkumulátort! Na mind1,nincs más választásom.Reggel 1/2 8-kor ott leszünk.Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts