Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Hát, hogy majd jóól kicsináljuk, és kapunk új, és gyors gépet.1X már Gepárd elküldte a kékhalálba a gépet, mert rátöltött egy ATI drivert amit a PC zokon vett, és sehovatovább...... Szóval ezt a lehetőséget most is felajánlottuk a főnökünknek...... :lol: :lol: Az én laptopomat is most hoztuk vissza a kékhalálból.Összeomlott szegénykém rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Az én laptopomat is most hoztuk vissza a kékhalálból.Összeomlott szegénykém rendesen! A céges gép is öszeállt elvileg.A rendszergazdánk egy elég sajátságos tag, volt v.mi gyógyír a dologra.De gyanítom, jobb ha nem tudjuk a részleteket.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Ez a Subaru olyan mintha a GSI-vel mentem volna, Csabinak psssszt! :lol: Őőőőőő, de remélem nem arra gondolsz, amelyik elcsapta pályabírót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 A céges gép is öszeállt elvileg.A rendszergazdánk egy elég sajátságos tag, volt v.mi gyógyír a dologra.De gyanítom, jobb ha nem tudjuk a részleteket.... :lol: Valszeg igazad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 A céges gép is öszeállt elvileg.A rendszergazdánk egy elég sajátságos tag, volt v.mi gyógyír a dologra.De gyanítom, jobb ha nem tudjuk a részleteket.... :lol: Legalábbis reméljük, hogy összefog. Elvitte a gépet miután a progi végzett. Röpke 7 órán keresztül ment a hdd regenerator. Nem tudja valaki a mindszntin a gumisnak a számát? Losi a másikat amit felírtam, bent hagytam, küldd már el PÜ-ben vagy írd ki ide, mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Legalábbis reméljük, hogy összefog. Elvitte a gépet miután a progi végzett. Röpke 7 órán keresztül ment a hdd regenerator. Nem tudja valaki a mindszntin a gumisnak a számát? Losi a másikat amit felírtam, bent hagytam, küldd már el PÜ-ben vagy írd ki ide, mindegy. Darányi Máté 0620/4578980 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Megyek dolgozni,mindenkinek jó éjszakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Megyek dolgozni,mindenkinek jó éjszakát. Mit te csinálsz ily' későn? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mit te csinálsz ily' későn? :lol: dolgozik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 dolgozik :lol: :hiya: Nemmondod! :lol: :lol: :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 dolgozik :lol: :lol: Zseni vagy Laci!Komoan mondom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 csak fáradt vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 csak fáradt vagyok :lol: Akkor meg kell küzdened a gonosz álommanóval! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Akkor meg kell küzdened a gonosz álommanóval! :lol: :lol: ja, hogy reggel 4.30-kor ébredjek... :lol: indul a werkli. Zseni vagy Laci!Komoan mondom! :P jah, amúgy ezt eddig is tudtam! :hiya: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ja, hogy reggel 4.30-kor ébredjek... :lol: indul a werkli. Én még olyankor alszom kb. 40 percet, és csak utána ébredek......szal....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 jah, amúgy ezt eddig is tudtam! :lol: :lol: Ahogy Besenyő István mondaná: "Ugyanannyira nincs értelme, de az nagyon kicsi, de még kisebb, már elfogyott, végképp nincs." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 ....a lenin térnél(tudjatököm mi most a neve) .... Rávágy Tér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ez a Subaru olyan mintha a GSI-vel mentem volna, Csabinak psssszt! :lol: Nem tudsz Te még olyan jól bánni a GSi-vel... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Cartársak! Nem leszek megint neten elérhető jó ideig... :lol: (sms-ben elérhető vok) Menek dolgozni, holnap meg indulás haza.. :P Szvl,holnap este találkozunk...persze azzal aki lesz este meeten :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Cartársak! Nem leszek megint neten elérhető jó ideig... :lol: (sms-ben elérhető vok) Menek dolgozni, holnap meg indulás haza.. :P Szvl,holnap este találkozunk...persze azzal aki lesz este meeten :lol: :lol: Remélem a csomagok befutnak hozzad ma estig vagy holnap reggelig! ez egyik mar tuti ott van a kapuban valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Remélem a csomagok befutnak hozzad ma estig vagy holnap reggelig! ez egyik mar tuti ott van a kapuban valahol. Remélem a Veki küszöbspoiler ish........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Remélem a Veki küszöbspoiler ish........ :lol: Végkiárusítás volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Remélem a Veki küszöbspoiler ish........ :lol: csak semmi őrültség. Látom semmi tuning nem lesz továbbra sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Remélem a Veki küszöbspoiler ish........ :lol: Hát még én hogy remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Mit te csinálsz ily' későn? :lol: Sok mindent,főként dolgozom! :lol: :P :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts