Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Haga Pajtás... Ez a F-U-C-K a MOTE-nak szól? (az aláírásodban!!!) Nem, nem a MOTE -nek, hanem azopknak akik kívülről beleokoskodnak a dolgainknak, tagok meg nem akarnak lenni, csak máyerkednek!! és ez nem a Dénesnek szól, mert Ő kézzel - lábbal tag akarna lenni!! :wink: Egy másik vélemény mellett sem tudok sajna szó nélkül elmenni, nevezetesen amikor úgy kritizálunk meg rendezvényt, vagy más dolgot a MOTE -n belül mintha valami szolgáltatási szerződésünk lenne!! Ez a MI klubbunk,a tagoké, olyan amilyennek kialakítjuk! Egy talin programokat szervezni nem csak az elnök :king:, meg az alelnökök, illetve nem 10 ember dolga! NAgyfijúk - jányok vagyunk már..... Vissza lehet keresni Mnemonic -kal tettünk pár észrevételtm, és azonnal javaslatot is arra, hogy miként lehetne a terhet levenni a szervezők válláról!! Pl. ki kell adni a szekcióknak ( ha már ennyi van! :roll: ) hogy találjanak ki feladatokat, és bonyolítsák le azokat. ....másril lenne legalább 6 -7 versenyszám! Az valóban nem volt szerencsés, hogy olyan poros helyszínünk volt, de ezen csak akkor, 1 napig mérgelődtem! Én viszont, sokad magammal jól éreztem magam....és már el is felejtettem, hogy ott por is volt! Azt pedig igenis helyeslem, hogy a tagságimat+ az adótámogatásomat úgy ossza be a tisztelt vezetőség, hogy nekünk tagoknak az érdekeit vegye elsődlegesen figyelembe!! kell, hogy legyenek ilyen "ZÁRT" rendezvényeink is,ha másért nem azért, hogy a nem tagokat motiváljuk!!! Asszem Joee írta vagy Wolfi, hogy szekciótagnak, és így MOTE tagnak is tagokon keresztül, ajánlással kell bővülni. ...elsődlegesen! Én eddig 2 emberrel beszélgettem artról, hogy mi lenne ha látogatná a minitalijainkat...pedig van 2nél több Opeles ismerősöm is! :roll: :roll: Dénes!! Te nem akarsz szekciótag lenni minálunk??? :roll: 8) :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ok, akkor nem kimoderáltad hanem megkérted, hogy ne itt írja le gondolatait. De hiszen megmondta világosan, hogy Ő nem akar semmien szín alatt tag lenni! Akkor viszont jogos Uhu kérése (nem Gregé!!) hogy ne csinálja itt a fesztivált! ...még ha tag szeretne lenni!! :roll: :roll: ....mint én anno.... :roll: :lol: :lol: Mert ugye én is némi balhé árán lettem tag, de szóba sem került, hogy eszem ágába sincsen belépni! .....vagy ezt akartam én írni??? 8) :shock: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ok, akkor nem kimoderáltad hanem megkérted, hogy ne itt írja le gondolatait. Akkor légy oly kedves, és nézd meg harmadszor is hogy ki kért meg kit arra, hogy pü-ben irja inkább. :wink: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Válaszolj PÜ-ben, de csak ha ép érved van, a fenti demagógiát ne ismételd el.! :wink: OFF Szerintem ezt sem más irta helyetted, lehet nem te találtad ki azt hogy PÜ-ben folytassátok, de én nem személyeskedni akartam veled. Csak engem érdekelt volna a téma ennyi. Ha csak egyedül voltam ezzel , akkor tiszteletben tartom a többség akaratát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ha már ilyen ba....ott szokban van ezt a fórum havonta... nem lehetne esetleg annyi kérése a MOTE-nak a rendszergazdákohoz, hogy az órát nyári időszámításra átállítsa??? :? Szerintem elég gáz, hogy még mindig 1 órával korábbi időpontok jelennek meg... mint pl itt fent a hozzászólásomnál, habár már 9 óra van... itt még csak 8 óra fog megjelenni! Vagy túl maximalista vagyok? :wink: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ha már ilyen ba....ott szokban van ezt a fórum havonta... nem lehetne esetleg annyi kérése a MOTE-nak a rendszergazdákohoz, hogyaz órát nyári időszámításra átállítsa??? :? Szerintem elég gáz, hogy még mindig 1 órával korábbi időpontok jelennek meg... mint pl itt fent a hozzászólásomnál, habár már 9 óra van... itt még csak 8 óra fog megjelenni! Vagy túl maximalista vagyok? :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A profil beállításoknál állítsd át az időzónát GMT+2 órára :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Joee! A 82 -es lap tetejétől olvassad végig az oldalt! :wink: Sziszi veti fel Gregnek, hogy válaszol esetleg pü- ben! Ennek Greg nem áll ellent, (tehát nem moderálja) csak megkéri, hogy püben épész érveket hoozon fel, ne demagógizájon..... de sztem haggyuk rájuk.... 8) Én befjezettnek tekintettem a magam részéről tegnap a belépni nem szendékozókkal a vitát, Greg is ezt fogja sztem tenni! Oszt jóvan.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Joee! A 82 -es lap tetejétől olvassad végig az oldalt! :wink: Sziszi veti fel Gregnek, hogy válaszol esetleg pü- ben! Ennek Greg nem áll ellent, (tehát nem moderálja) csak megkéri, hogy püben épész érveket hoozon fel, ne demagógizájon..... de sztem haggyuk rájuk.... 8) Én befjezettnek tekintettem a magam részéről tegnap a belépni nem szendékozókkal a vitát, Greg is ezt fogja sztem tenni! Oszt jóvan.... :lol: :lol: Most ezt taglalhatnánk hogy kinek az ötlete volt a PÜ-ben folytatás , meg kinek hatására gondolta így stb. Mondtam már, hogy nem személyeskedni akartam én itten senkivel!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Akko' jóffan tesvérem!! :lol: :lol: :wink: De azért a Kekkemét topik "beindult" megenn rendesen...utóbbi időben kicsit visszább vettünk a lendülettel! 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Inkább arról beszéljünk mikor fogunk f@sza bográcsost csinálni, és hol?? Készüljünk neki rendesen, hogy szabaddá tudjuk tenni magunkat! Bográcsot tudok hozni!! Esetleg katonai sátrat is ha kelll! (még le kell tárgyalnom a főnökeimmel) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Akko' jóffan tesvérem!! :lol: :lol: :wink: De azért a Kekkemét topik "beindult" megenn rendesen...utóbbi időben kicsit visszább vettünk a lendülettel! 8) :roll: Furcsálottam is, hogy a szombati tali közzé lett téve a fórumon is ,de nem igen reagált senki. Küldtem egy körsms-t, és igen szép számban összegyültünk mégis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Bammeg! Én meg mindíg olyankor melózok, (vagy 10 köb fődet "hányok") amikor esemeselsz! Pedig kéne már menni nekem is közétek! Kicsit hamarabb kellene időpontot hírdetni! :oops: :roll: Jó idő van, bemegyünk fagyizni a skacokkal vagy ilyesmi...oszt talizunk is! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Zajlik itt az élet. Gondoltam hogy felvetem hogy dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. Szóval valamikor dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. :wink: Repnap után esetleg lehetne valami minimeet, oda tök szívesen elmennék, meg szerintem sokan mások is. Nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szerintem rajtunk nem múlik....szerintem.... 8) Olyasmit mint az évnyitós alakulós.... oanra gondolsz? Csak most kinn a szabadban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A profil beállításoknál állítsd át az időzónát GMT+2 órára :wink: :oops: jól van... köszi... de úgy gondoltam, hogy én inkább Budapest időzónájában érzem magam... mint Athén, Isztambul, Minsk... stb. :lol: De mindegy... ha nincs más megoldás... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Akkor légy oly kedves, és nézd meg harmadszor is hogy ki kért meg kit arra, hogy pü-ben irja inkább. :wink: Köszi. Fijjuk!! Ez már olyan,mint az "...úgy kezdődött,hogy én visszaütöttem..." című vicc. :lol: Nemá!!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nekem bármi jó, csak dumcsizni akarok, (meg sörözni :twisted: ). :wink: Sajnos multkori Kecsós talit ki kellett hagynom "családi okok" miatt... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Most ezt taglalhatnánk hogy kinek az ötlete volt a PÜ-ben folytatás , meg kinek hatására gondolta így stb. Mondtam már, hogy nem személyeskedni akartam én itten senkivel!!!!! Kinek a hatására gondoltam így??? :shock: Már elég sokszor felkértek minket, hogy hagyjuk abba, többek között Gepard kolléga, ill. Uhu is ezt szorgalmazta, én tiszteletben tartom a kérésüket. De legalább te tudod, hogy kinek a hatására kértem a PÜ-t. Ha sziszi szeretné, akkor majd beírja, ahogy eddig is ezt tette. Jó szekciózást, én nem kívánok erről több szót ejteni, mert senki nem tudott ép MOTE vétket felhozni. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Zajlik itt az élet. Gondoltam hogy felvetem hogy dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. Szóval valamikor dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. :wink: Repnap után esetleg lehetne valami minimeet, oda tök szívesen elmennék, meg szerintem sokan mások is. Nos? TÖRÖLTEM... Kimoderáltam magam! ennyi! Hülye ötlet volt a tali... bocs mindenkitől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ha nem, akkó maj' kimoderál valaki! :lol: mért érzem ugy hogy ezeket a szavakat nekem szúrkálod be?? :roll: :roll: paranoiás lettem?? ez már rallisjány effektus :oops: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 mért érzem ugy hogy ezeket a szavakat nekem szúrkálod be?? :roll: :roll: paranoiás lettem?? ez már rallisjány effektus :oops: :lol: :lol: :lol: :partyman: :smt012 :smt042 :smt043 :smt044 :smt038 :weedman: :mrgreen: :ctf: :rr: :reindeer: :thumbleft: :blackknight: Na ez ám a hozzászólás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 TOM, te egy király vagy! :lol: Nyomhatnánk a repnap hétvégéjén szombaton délután - este egy OPEL TALIT! Mindenki eljöhetne, aki jön a repnapra... az ország bármely részéről! Hm? Mit szóltok? Csak egy rövid 1-2 órás kis összeröffenés lenne... kicsit dumálnánk... valahol... egy nagyobb placcon a városban! :lol: Szerintem teljesen nagy királyság lenne a dolog!!! :lol: Egy a hátránya... egy egész napos repnapos mászkálás... eléggé lefárasztja az embert... de ha ez nem gond, a KECSKEMÉTI SZEKCIÓ NEVÉBEN - ha mondhatok ilyen... ha nem, akkó maj' kimoderál valaki! :lol: - várunk mindenkit a 2005-ös Kecskeméti Repülőnap után egy MAXI MEETINGre Kecskeméten... valahol! :lol: HÖ? vélemény??? Ezt te simán nem gondoltad végig!! 8) :wink: Tudod mi lesz itt a városban azon a hétvégén??? Örülni fog sok ember ha autó nélkül kijut a reptérre bázz!! Én meg Mnemonic meg 100%, hogy nem tudunk ott lenni, mert mi szervezzük a repnapot!!! :shock: Akkor most hogy is legyen?? Már ne haragodózzál, de nem tartom azt a hétvégét jó ötletnek ilyen szempontból!! :roll: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 mért érzem ugy hogy ezeket a szavakat nekem szúrkálod be?? :roll: :roll: paranoiás lettem?? ez már rallisjány effektus :oops: :lol: :lol: :lol: Esküszöm, hogy csak paranoiás vagy! :lol: Bennem - a legőszintébben mondom, hogy - fel sem merült semmi célzási szándék! Ez csak egy ilyen mentegetőző szöveg akart lenni... hogy "bár nincs jogom - kompetenciám - ilyet mondtani... még is a szekció nevében jártatom a számat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ....Én személy szerint ismerem Sziszit és nem hiszem hogy ő személyeskedett volna. Lehet , hogy más ezt személyeskedésnek vette, nemtom...."Szerintem ....Kecskeméti szekciótagok között folyó msn-beszélgetésen kiderül viszont hogy nem mindenki ért egyet veletek csak nem igen nyilvánulnak meg a forumban.... Editen és Tomi023 kivül ki nem írt még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts