Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Haga Pajtás...

Ez a F-U-C-K a MOTE-nak szól? (az aláírásodban!!!)

Nem, nem a MOTE -nek, hanem azopknak akik kívülről beleokoskodnak a dolgainknak, tagok meg nem akarnak lenni, csak máyerkednek!! és ez nem a Dénesnek szól, mert Ő kézzel - lábbal tag akarna lenni!! :wink:

Egy másik vélemény mellett sem tudok sajna szó nélkül elmenni, nevezetesen amikor úgy kritizálunk meg rendezvényt, vagy más dolgot a MOTE -n belül mintha valami szolgáltatási szerződésünk lenne!!

Ez a MI klubbunk,a tagoké, olyan amilyennek kialakítjuk!

Egy talin programokat szervezni nem csak az elnök :king:, meg az alelnökök, illetve nem 10 ember dolga!

NAgyfijúk - jányok vagyunk már.....

Vissza lehet keresni Mnemonic -kal tettünk pár észrevételtm, és azonnal javaslatot is arra, hogy miként lehetne a terhet levenni a szervezők válláról!!

Pl. ki kell adni a szekcióknak ( ha már ennyi van! :roll: ) hogy találjanak ki feladatokat, és bonyolítsák le azokat. ....másril lenne legalább 6 -7 versenyszám!

Az valóban nem volt szerencsés, hogy olyan poros helyszínünk volt, de ezen csak akkor, 1 napig mérgelődtem! Én viszont, sokad magammal jól éreztem magam....és már el is felejtettem, hogy ott por is volt!

Azt pedig igenis helyeslem, hogy a tagságimat+ az adótámogatásomat úgy ossza be a tisztelt vezetőség, hogy nekünk tagoknak az érdekeit vegye elsődlegesen figyelembe!! kell, hogy legyenek ilyen "ZÁRT" rendezvényeink is,ha másért nem azért, hogy a nem tagokat motiváljuk!!!

Asszem Joee írta vagy Wolfi, hogy szekciótagnak, és így MOTE tagnak is tagokon keresztül, ajánlással kell bővülni. ...elsődlegesen!

Én eddig 2 emberrel beszélgettem artról, hogy mi lenne ha látogatná a minitalijainkat...pedig van 2nél több Opeles ismerősöm is! :roll: :roll:

Dénes!! Te nem akarsz szekciótag lenni minálunk??? :roll: 8) :oops: :oops:

Megosztás:

Ok, akkor nem kimoderáltad hanem megkérted, hogy ne itt írja le gondolatait.

De hiszen megmondta világosan, hogy Ő nem akar semmien szín alatt tag lenni!

Akkor viszont jogos Uhu kérése (nem Gregé!!) hogy ne csinálja itt a fesztivált! ...még ha tag szeretne lenni!! :roll: :roll: ....mint én anno.... :roll: :lol: :lol:

Mert ugye én is némi balhé árán lettem tag, de szóba sem került, hogy eszem ágába sincsen belépni!

.....vagy ezt akartam én írni??? 8) :shock: :lol: :lol:

Megosztás:

Válaszolj PÜ-ben, de csak ha ép érved van, a fenti demagógiát ne ismételd el.! :wink:

OFF

Szerintem ezt sem más irta helyetted, lehet nem te találtad ki azt hogy PÜ-ben folytassátok, de én nem személyeskedni akartam veled.

Csak engem érdekelt volna a téma ennyi. Ha csak egyedül voltam ezzel , akkor tiszteletben tartom a többség akaratát :wink:

Megosztás:

Ha már ilyen ba....ott szokban van ezt a fórum havonta... nem lehetne esetleg annyi kérése a MOTE-nak a rendszergazdákohoz, hogy az órát nyári időszámításra átállítsa??? :?

Szerintem elég gáz, hogy még mindig 1 órával korábbi időpontok jelennek meg... mint pl itt fent a hozzászólásomnál, habár már 9 óra van... itt még csak 8 óra fog megjelenni! Vagy túl maximalista vagyok? :wink: :lol: :lol:

Megosztás:

Ha már ilyen ba....ott szokban van ezt a fórum havonta... nem lehetne esetleg annyi kérése a MOTE-nak a rendszergazdákohoz, hogyaz órát nyári időszámításra átállítsa??? :?

Szerintem elég gáz, hogy még mindig 1 órával korábbi időpontok jelennek meg... mint pl itt fent a hozzászólásomnál, habár már 9 óra van... itt még csak 8 óra fog megjelenni! Vagy túl maximalista vagyok? :wink: :lol: :lol:

:lol:

Megosztás:

Joee! A 82 -es lap tetejétől olvassad végig az oldalt! :wink:

Sziszi veti fel Gregnek, hogy válaszol esetleg pü- ben! Ennek Greg nem áll ellent, (tehát nem moderálja) csak megkéri, hogy püben épész érveket hoozon fel, ne demagógizájon.....

de sztem haggyuk rájuk.... 8)

Én befjezettnek tekintettem a magam részéről tegnap a belépni nem szendékozókkal a vitát, Greg is ezt fogja sztem tenni! Oszt jóvan.... :lol: :lol:

Megosztás:

Joee! A 82 -es lap tetejétől olvassad végig az oldalt! :wink:

Sziszi veti fel Gregnek, hogy válaszol esetleg pü- ben! Ennek Greg nem áll ellent, (tehát nem moderálja) csak megkéri, hogy püben épész érveket hoozon fel, ne demagógizájon.....

de sztem haggyuk rájuk.... 8)

Én befjezettnek tekintettem a magam részéről tegnap a belépni nem szendékozókkal a vitát, Greg is ezt fogja sztem tenni! Oszt jóvan.... :lol: :lol:

Most ezt taglalhatnánk hogy kinek az ötlete volt a PÜ-ben folytatás , meg kinek hatására gondolta így stb.

Mondtam már, hogy nem személyeskedni akartam én itten senkivel!!!!!

Megosztás:

Akko' jóffan tesvérem!! :lol: :lol: :wink:

De azért a Kekkemét topik "beindult" megenn rendesen...utóbbi időben kicsit visszább vettünk a lendülettel! 8) :roll:

Furcsálottam is, hogy a szombati tali közzé lett téve a fórumon is ,de nem igen reagált senki.

Küldtem egy körsms-t, és igen szép számban összegyültünk mégis :lol:

Megosztás:

Bammeg! Én meg mindíg olyankor melózok, (vagy 10 köb fődet "hányok") amikor esemeselsz!

Pedig kéne már menni nekem is közétek! Kicsit hamarabb kellene időpontot hírdetni! :oops: :roll:

Jó idő van, bemegyünk fagyizni a skacokkal vagy ilyesmi...oszt talizunk is! 8)

Megosztás:

Zajlik itt az élet. Gondoltam hogy felvetem hogy dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. Szóval valamikor dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. :wink:

Repnap után esetleg lehetne valami minimeet, oda tök szívesen elmennék, meg szerintem sokan mások is. Nos?

Megosztás:

A profil beállításoknál állítsd át az időzónát GMT+2 órára :wink:

:oops: jól van... köszi...

de úgy gondoltam, hogy én inkább Budapest időzónájában érzem magam... mint Athén, Isztambul, Minsk... stb. :lol:

De mindegy... ha nincs más megoldás... :roll:

Megosztás:

Most ezt taglalhatnánk hogy kinek az ötlete volt a PÜ-ben folytatás , meg kinek hatására gondolta így stb.

Mondtam már, hogy nem személyeskedni akartam én itten senkivel!!!!!

Kinek a hatására gondoltam így??? :shock:

Már elég sokszor felkértek minket, hogy hagyjuk abba, többek között Gepard kolléga, ill. Uhu is ezt szorgalmazta, én tiszteletben tartom a kérésüket. De legalább te tudod, hogy kinek a hatására kértem a PÜ-t. Ha sziszi szeretné, akkor majd beírja, ahogy eddig is ezt tette.

Jó szekciózást, én nem kívánok erről több szót ejteni, mert senki nem tudott ép MOTE vétket felhozni. :?

Megosztás:

Zajlik itt az élet. Gondoltam hogy felvetem hogy dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. Szóval valamikor dumáljuk meg ezeket a dolgokat egy sör mellett. :wink:

Repnap után esetleg lehetne valami minimeet, oda tök szívesen elmennék, meg szerintem sokan mások is. Nos?

TÖRÖLTEM...

Kimoderáltam magam! ennyi!

Hülye ötlet volt a tali... bocs mindenkitől!

Megosztás:

mért érzem ugy hogy ezeket a szavakat nekem szúrkálod be?? :roll: :roll:

paranoiás lettem?? ez már rallisjány effektus :oops: :lol: :lol: :lol:

:partyman: :smt012 :smt042 :smt043 :smt044 :smt038 :weedman: :mrgreen: :ctf: :rr: :reindeer: :thumbleft: :blackknight:

Na ez ám a hozzászólás! :lol:

Megosztás:

TOM, te egy király vagy! :lol:

Nyomhatnánk a repnap hétvégéjén szombaton délután - este egy OPEL TALIT!

Mindenki eljöhetne, aki jön a repnapra... az ország bármely részéről! Hm?

Mit szóltok? Csak egy rövid 1-2 órás kis összeröffenés lenne... kicsit dumálnánk... valahol... egy nagyobb placcon a városban! :lol:

Szerintem teljesen nagy királyság lenne a dolog!!! :lol:

Egy a hátránya... egy egész napos repnapos mászkálás... eléggé

lefárasztja az embert... de ha ez nem gond, a KECSKEMÉTI SZEKCIÓ NEVÉBEN - ha mondhatok ilyen... ha nem, akkó maj' kimoderál valaki! :lol: - várunk mindenkit a 2005-ös Kecskeméti Repülőnap után egy MAXI MEETINGre Kecskeméten... valahol! :lol:

HÖ? vélemény???

Ezt te simán nem gondoltad végig!! 8) :wink:

Tudod mi lesz itt a városban azon a hétvégén??? Örülni fog sok ember ha autó nélkül kijut a reptérre bázz!!

Én meg Mnemonic meg 100%, hogy nem tudunk ott lenni, mert mi szervezzük a repnapot!!! :shock:

Akkor most hogy is legyen?? Már ne haragodózzál, de nem tartom azt a hétvégét jó ötletnek ilyen szempontból!! :roll: :idea:

Megosztás:

mért érzem ugy hogy ezeket a szavakat nekem szúrkálod be?? :roll: :roll:

paranoiás lettem?? ez már rallisjány effektus :oops: :lol: :lol: :lol:

Esküszöm, hogy csak paranoiás vagy! :lol: Bennem - a legőszintébben mondom, hogy - fel sem merült semmi célzási szándék!

Ez csak egy ilyen mentegetőző szöveg akart lenni... hogy "bár nincs jogom - kompetenciám - ilyet mondtani... még is a szekció nevében jártatom a számat... :lol:

Megosztás:

....Én személy szerint ismerem Sziszit és nem hiszem hogy ő személyeskedett volna.

Lehet , hogy más ezt személyeskedésnek vette, nemtom....

"Szerintem

....Kecskeméti szekciótagok között folyó msn-beszélgetésen kiderül viszont hogy nem mindenki ért egyet veletek csak nem igen nyilvánulnak meg a forumban....

Editen és Tomi023 kivül ki nem írt még ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.