J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Metapontyot neki :lol: :lol: :lol: :P Futó Gábor marketingesét hallották,a szó a stúdióé! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Metapontyot neki :lol: :lol: :lol: :P Slickniklik is megteszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Futó Gábor marketingesét hallották,a szó a stúdióé! :lol: TI vagytok a Metabond mániásak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Punnyadnak,de majd jövőhéten telezabálják magukat! :lol: Nekem is mondták már,hogy inkább ruháznának mint etetnének! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 TI vagytok a Metabond mániásak :lol: Kikérem magamnak!Nekem nem is az van benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Kiugrottam és akkor látom,hogy egy antracid szürke GSi Astra!Kérdem tőle,hogy nem láttad hogy fékezek?Azt hitte tovább gurulok!A bringás jött,szal nem mehettem tovább!Átnéztük a gépeket,az enyémen semmi nem látszik,az övén azrét sérült a festés két helyen is,mert egyrészt a horgot megfogta a lökössel,másrészt a jobb szélén is lement a festése. Én azért megnézegetném rendesen, nem ment-e el a lökös egy kicsit valamerre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Én azért megnézegetném rendesen, nem ment-e el a lökös egy kicsit valamerre... Kapott az már innen-onnan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Kapott az már innen-onnan! :lol: Pl: Axxon vectrájától is. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Pl: Axxon vectrájától is. :P :lol: :lol: Arra gondoltam én is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nézem a viasat 3-at, félelmetesek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nézem a viasat 3-at, félelmetesek..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ennyi hülyét, honnét szalajtottak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ennyi hülyét, honnét szalajtottak? Én is ezen agyaltam,de hidd el ez inkább a magyar valóság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ok! Legközelebb elütöm a bringást a gyalogátkelőn,hogy a 30-as táblánál száguldozó GSi-s betartsa a féktávot! :lol: Én tegnap este még világosban tekertem a boltból haza, és kis híján egy ML merga hűtőrácsdísze lettem.A jómunkásember nem látott, hála a b@szottnagy A oszlopának........ (Budai utca-Kada Elek utca#) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Én tegnap este még világosban tekertem a boltból haza, és kis híján egy ML merga hűtőrácsdísze lettem.A jómunkásember nem látott, hála a b@szottnagy A oszlopának........ (Budai utca-Kada Elek utca#) Mi va?Nem tudsz aludni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Mi va?Nem tudsz aludni? :lol: Melóhelyen?Tul.képpen lehet, de ha észreveszik, nagyon se....gbeqrnak érte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Melóhelyen?Tul.képpen lehet, de ha észreveszik, nagyon se....gbeqrnak érte! :lol: Akkor tegnap zúzós nap volt, én vasajtónak mentem neki fejjel. de ellenállt. Most va egy két púp a fejemen de a KOMA Eü szakasza megfelelő ellátásban részesített :lol: (mindketten) Köszönet érte!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nem egy kivilágítatlan sodrófa volt véletlen? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Akkor tegnap zúzós nap volt, én vasajtónak mentem neki fejjel. de ellenállt. Most va egy két púp a fejemen de a KOMA Eü szakasza megfelelő ellátásban részesített :lol: (mindketten) Köszönet érte!!! és a doki azt mondta ne számítógépezz, most lebuktál. le is megyek, megmondalak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Akkor tegnap zúzós nap volt, én vasajtónak mentem neki fejjel. de ellenállt. Most va egy két púp a fejemen de a KOMA Eü szakasza megfelelő ellátásban részesített :lol: (mindketten) Köszönet érte!!! Veszélyes üzem ez kérem..... :P :lol: Ebként Thx a dekopír lehetőséget, egész jól sikerült befaragnom a polcot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Megérkezett a 2.ik spoiler is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Remélem a többi csomag is érkezik szépen lassan azaz inkabb gyorsan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Remélem a többi csomag is érkezik szépen lassan azaz inkabb gyorsan :lol: Hát az jó lenne, mert van 2 napjuk, hogy ideérjenek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Megérkezett a 2.ik spoiler is... :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts