Kacsero Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 én is "cejetlek"... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 én is "cejetlek"... :lol: fúúú de csúf jószág ez az utólsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 fúúú de csúf jószág ez az utólsó Csabi már csak ilyet tud! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Igazad van Wolfi!Hogy állsz a hobbi kereséssel? Tegnap Quadoztam egy jóízűt, nagyontetszett :lol: de egy darabig elég.Nem olcsó mulattság.Sztem kövi hónapban újra mejek kicsit brümmögni.Az íjászkodásra meg majd sort kerítek 1X.Ahogy magamat ismerem, hamarosan! :P Megnéztem újra ezt a méghalálosabb iramban nevű vígjátékot.Még mindig tetszik az EVO! :lol: De az a Supra sem volt semmi.......még ha film is az egész..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nemkisit hideg volt ma reggel.Le is volt fagyva a Veki szélvédője........az udvarban. :lol: Lehet, hogy tényleg itt az ősz? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nemkisit hideg volt ma reggel.Le is volt fagyva a Veki szélvédője........az udvarban. :P Lehet, hogy tényleg itt az ősz? :lol: :lol: Hát, sajna itt van...lehet felpakolgatni a téli gumikat hamarosan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Hát, sajna itt van...lehet felpakolgatni a téli gumikat hamarosan... :lol: Nekem már fent van.Azzal kaptam a felniket.Csak kicsit peresek.......205/50-16......zúgnak ish...még mindig. :lol: Ha nem lesz nagy hó, akkor ezekkel még elszambázom az idei szezont.Ha lesz, akkor......mégnemtudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nekem már fent van.Azzal kaptam a felniket.Csak kicsit peresek.......205/50-16......zúgnak ish...még mindig. :lol: Ha nem lesz nagy hó, akkor ezekkel még elszambázom az idei szezont.Ha lesz, akkor......mégnemtudom... :lol: Ezzel még én ish gondba vok, mert amit kaptam téli gumákat,ez még peresebb ( 205/45 R16-os Pirelli W210 ), azokhoz nicsen felnim, szvl, át kell pakoltatnom az alufelgenre... :lol: Aztán majd kiderül milyen is lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ezzel még én ish gondba vok, mert amit kaptam téli gumákat,ez még peresebb ( 205/45 R16-os Pirelli W210 ), azokhoz nicsen felnim, szvl, át kell pakoltatnom az alufelgenre... :lol: Aztán majd kiderül milyen is lesz... Rázós! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Bizony reggel -1,5 fok volt. Asszem leadom a kerekeimet a gumisnak, átszerelésre centírra. Mire hazajön a Vectra készen legyenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tegnap Kecelen voltam. Negyed tankal indultam és tankolnom kellett. Kapott MOL neuEVO-t Megy mint a rakéta :lol: még talán jobban mint a VPowerrel. Igaz az EVO 311HUF Az érzés jó csak az árak, nem diesel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Az élményt meg kell fizetni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tegnap Kecelen voltam. Negyed tankal indultam és tankolnom kellett. Kapott MOL neuEVO-t Megy mint a rakéta :lol: még talán jobban mint a VPowerrel. Igaz az EVO 311HUF Az érzés jó csak az árak, nem diesel :lol: Hát... valami valamiért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Az előbb,ahogy jöttem haza a Kada után,a sétálóutcai gyalogosátkelőnél megálltam,mert jött a bringás jobbról. Erre látom a tükörben,hogy jön a srác-jön a srác-nyomja a féket és paff! :lol: Még jó hogy üresben voltam és nem nyomtam a féket! :lol: Kiugrottam és akkor látom,hogy egy antracid szürke GSi Astra!Kérdem tőle,hogy nem láttad hogy fékezek?Azt hitte tovább gurulok!A bringás jött,szal nem mehettem tovább!Átnéztük a gépeket,az enyémen semmi nem látszik,az övén azrét sérült a festés két helyen is,mert egyrészt a horgot megfogta a lökössel,másrészt a jobb szélén is lement a festése. Áldom az eszem,hogy nem fújattam színre a lökösöket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 GSI Killer... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 GSI Killer... :lol: Me mennek mint azállatok állandóan,kanyarodni,meg megállni nem tudnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Meee tötymörögtél elötte... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Meee tötymörögtél elötte... :lol: :lol: :lol: Ok! Legközelebb elütöm a bringást a gyalogátkelőn,hogy a 30-as táblánál száguldozó GSi-s betartsa a féktávot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ok! Legközelebb elütöm a bringást a gyalogátkelőn,hogy a 30-as táblánál száguldozó GSi-s betartsa a féktávot! :lol: tedd azt, és a bringás lesz a hibás! Benne van a nevében, hogy gyalogátkelő... nem biciklis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 tedd azt, és a bringás lesz a hibás! Benne van a nevében, hogy gyalogátkelő... nem biciklis. Ezt majd elmagyarázom neki a legnagyobb forgalomban! :lol: Én is tudom,hogy csak át tolhatná azt a rohadt drótszamarat,de nem volt időm ilyenen agyalni akkor és ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ez egy murvajó kép a repnapról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tegnap Quadoztam egy jóízűt, nagyontetszett :lol: de egy darabig elég.Nem olcsó mulattság.Sztem kövi hónapban újra mejek kicsit brümmögni.Az íjászkodásra meg majd sort kerítek 1X.Ahogy magamat ismerem, hamarosan! :P Megnéztem újra ezt a méghalálosabb iramban nevű vígjátékot.Még mindig tetszik az EVO! :lol: De az a Supra sem volt semmi.......még ha film is az egész..... :lol: Sziasztok! Jó lehetett quadozni,egyszer én is kripróbálom.Régebben rallyztam,csak úgy amatőr szinten(zsiguli),most is azt kellene csinálni,csak az is drága hobby. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 ....Ez egy murvajó kép a repnapról!.... Tudjuk-tudjuk ez is disel, hisz láthatóan füstöl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tudjuk-tudjuk ez is disel, hisz láthatóan füstöl :lol: Biztos eszi az olajat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Biztos eszi az olajat! ;) Metapontyot neki :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts