kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Előbb is beszélhettünk volna, délelőtt passzoltam el két belépőt az Atlantisba :lol: Fekete dákó volt :lol: Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy lehet énis itthon bulizom, mert már 1 órája készülök indulni, de semmivel nem vagyok előrébb :lol: , meg sok kedvem nincs is, pihenőnek indult alvás lett belőle, nem is kicsi.... nnnna az Atlantisba még el is mentem volna. még csak egyszer voltam, de tetszett. majd legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 én se komolyan mondtam, már ilyenkor nem indulnék el, már csask fél szemmel nézem a monitort. másikkal az ágyat Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 én se komolyan mondtam, már ilyenkor nem indulnék el, már csask fél szemmel nézem a monitort. másikkal az ágyat Viszont a jövőhéten elnézek kecskemétre pénteken este, ha van kedved, gyere velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Viszont a jövőhéten elnézek kecskemétre pénteken este, ha van kedved, gyere velem. köszi szépen, de 7végén kolbifesztiválon dolgozok, és lehet hogy már péntek este lemegyünk elszálásolni magunkat. ha meg nem akkor amúgy is kecskeméten leszek, mert hogy ott vagyok, ha nem épp itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 köszi szépen, de 7végén kolbifesztiválon dolgozok, és lehet hogy már péntek este lemegyünk elszálásolni magunkat. ha meg nem akkor amúgy is kecskeméten leszek, mert hogy ott vagyok, ha nem épp itthon. nekünk gyümölcsös lesz a jövőheti program, fa ültetés.... pedig szívesen mentem volna a kolbi fesztiválra én is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 nekünk gyümölcsös lesz a jövőheti program, fa ültetés.... pedig szívesen mentem volna a kolbi fesztiválra én is.... :lol: én 4 nap után azt hiszem nem fogom kívánni a kolbászt :lol: lesz olyan szagom... inkább maradnék, de hát már elígérkeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 ha már senki nincs, vár az ágy... jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 én 4 nap után azt hiszem nem fogom kívánni a kolbászt :lol: lesz olyan szagom... inkább maradnék, de hát már elígérkeztem na asszem csak elindulok. :lol: Jó éjt ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 na asszem csak elindulok. :lol: Jó éjt ! gúúúúd nájt! és jó bulizást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Csövi mindegykinek! Látom nincs senki.Szép derűs vasárnapot mindenkinek,no meló csak pihi!Délután irány a természet lágy öle.Megyek kerékpározom egy 30-40-et! Majd estefelé leszek(már +int fenyegetőzöm).Csácsumicsá Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Ehunevagyoka' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Leng a kezem,jelentkezem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Dögunalom ezt a Vectrát vezetni, ha normálisan használom! :lol: Semmi billegés, semmi gubanc.....Csak megy, oszt kész! :lol: Csak viccolok ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Dögunalom ezt a Vectrát vezetni, ha normálisan használom! :lol: Semmi billegés, semmi gubanc.....Csak megy, oszt kész! :P Csak viccolok ám! :lol: Akkor ne normálisan használd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Akkor ne normálisan használd! :lol: Azt a pénztárcám bánja.Szal célszerű okosan használni inkább, és unatkozni kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Azt a pénztárcám bánja.Szal célszerű okosan használni inkább, és unatkozni kicsit :lol: Igazad van Wolfi!Hogy állsz a hobbi kereséssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Mivel nincs senki,elhúztam tévézni.Jó éjszakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Mivel nincs senki,elhúztam tévézni.Jó éjszakát mindenkinek! Valóban, nagy a csend! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Valóban, nagy a csend! Punnyadnak,de majd jövőhéten telezabálják magukat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Punnyadnak,de majd jövőhéten telezabálják magukat! :lol: Akkor meg majd azért nem lesz itt senki! :lol: De amúgy Te nem eszel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 De amúgy Te nem eszel? :lol: Úgyismersz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Úgyismersz? :lol: Csak csipegetsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Csak csipegetsz :lol: :lol: Mondja ezt nekem egy kákabélű! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Úgyismersz? :lol: hááát...nem igazán :lol: De ez látszik is rajtad... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 hááát...nem igazán :lol: De ez látszik is rajtad... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts