mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 J0hnny! Vazz... ezen a motoron műtétet is lehetne végezni, olyan tiszta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol: na mind1, csak észrevétel volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 melyik tűnt el Csaba? Me én most visszalapoztam, és nem tom, melyikre gondolsz, de min. vagy 2 van neki az előző oldalakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 melyik tűnt el Csaba? Me én most visszalapoztam, és nem tom, melyikre gondolsz, de min. vagy 2 van neki az előző oldalakon. Annyira nem lényeg... :lol: Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol: na mind1, csak észrevétel volt... :lol: Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ? Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Annyira nem lényeg... :lol: Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol: passzolom a kérdést. Lehet ő maga törölte. én csak pislogok, hogy miről is van szó. (Így melóból bekukkantva a fórumba.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ? Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre. Nem érdekes... már bánom, hogy megemlítettem... :lol: no comment... Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek... Már megest nemjó kedved van. :lol: 1X egy helyi ismi mondta, hogy nem kell mindent mellre szívni, hanem csak lazán.Azóta is áldom a nevét eme bölcsességért..... :lol: ( Atommanó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek... "Na nézd csak azt a mimózaligeti dörzsbringás mindenit,hát lepkézek mint Mari néni a körhintán!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 J0hnny! Vazz... ezen a motoron műtétet is lehetne végezni, olyan tiszta! :lol: A szerelőnek,aki ebbe bele akar nyúlni,csakis fehér köppenyben és bemosakodás után teheti meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 A szerelőnek,aki ebbe bele akar nyúlni,csakis fehér köppenyben és bemosakodás után teheti meg! :lol: Mint a Gabi meg a Zsolti szoktak mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Mint a Gabi meg a Zsolti szoktak mi? :lol: Látom régen jártál kint a "műtőben"! :lol: Majd megmutatom micsoda kézmosójuk van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Látom régen jártál kint a "műtőben"! :P Majd megmutatom micsoda kézmosójuk van! Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol: Már nem!Beújítottak,de nehéz lenne elmagyarázni,majd megmutatom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Az irodai sarkot nézzétek meg, az jobb a kézmosónál is :lol: Főként a főnöki szék a fajin :lol: Nemutolsósorban feltünt egy full p1-es is a láthatáron :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 van még itt valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 van még itt valaki? Helló Van, ilyen kor kezdődik az élet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Helló Van, ilyen kor kezdődik az élet :lol: ne mondd! nem úgy néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 ne mondd! nem úgy néz ki! :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón? Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón? és te merre mész, buli, vagy majd kiderül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság... Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét... Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság... Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét... Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol: valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 ....Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol:.... Rálapoztál kicsit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak Előbb is beszélhettünk volna, délelőtt passzoltam el két belépőt az Atlantisba :lol: Fekete dákó volt :lol: Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy lehet énis itthon bulizom, mert már 1 órája készülök indulni, de semmivel nem vagyok előrébb :lol: , meg sok kedvem nincs is, pihenőnek indult alvás lett belőle, nem is kicsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts