Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ez olyan szép szám, hogy ezt őrizd meg egy évig! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ez pedig a12000. hozzászólásom! :lol: Nem véletlen vagy minden idők 2. legtöbbet hozzászólója. 2. offmestere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ez pedig a12000. hozzászólásom! :lol: :lol: Gratula hozzá! :P be nem áll a "szája", offmester :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nem véletlen vagy minden idők 2. legtöbbet hozzászólója. 2. offmestere :lol: Meghát, meg is látszik, hogy az első-második helyen lévők, nem is csak otthonról neteznek... :lol: (jó melóhely) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Losi! A macskafogóra együtt megyünk moziba,mer én is imádom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Nem véletlen vagy minden idők 2. legtöbbet hozzászólója. 2. offmestere :lol: Azé' nem vok 1edül....... :lol: Boldog Születésnapot kívánok Udinak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Azé' nem vok 1edül....... :lol: Akkor elsőt írtam volna. :lol: :lol: Udinak Érjen Bokáig..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 még ennyi ünnepet... és a java csak most jön: okt.23 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 még ennyi ünnepet... és a java csak most jön: okt.23 :lol: Bezonyámm! :lol: Láttam a kisgépet a Batthyányin....... (A GSi-t) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 még ennyi ünnepet... és a java csak most jön: okt.23 :lol: 18.-án Timié lesz előbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Bezonyámm! :lol: Láttam a kisgépet a Batthyányin....... (A GSi-t) :lol: lebuktam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 lebuktam... neked kell tudnod....... :lol: Amúgy javítottam a B betűt a Batthyányi-ban....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Szombat 9:00 megyek egy próbára.... Amúgy valszeg személyesen is ismerem a vezért...... :lol: Mint kiderült..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Isten éltessen sokáig Udimester! Managerek Dakota közmondás: " Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!" A menedzserek azonban gyakran kigondolnak más stratégiákat is: 1. beszerez egy erősebb ostort. 2. Lecseréli a lovast. 3. Azt mondja: "mindig is így lovagoltunk." 4. Felkeres helyeket, hogy lássa, hogy lovagolnak máshol döglött lovakon. 5. Kitágítja a minőségi standardokat a döglött lovak meglovagolására. 6. Létrehoz egy task force-ot a ló újraélesztésére. 7. Szervez egy tréninget, hogy jobban tudjanak lovagolni. 8. Összehasonlítja akülönböző módon meghalt lovakat. 9. Megváltoztatja a kritériumokat, amely szerint a ló halott. 10. Külső embereket vesz fel, hogy ők lovagoljanak a döglött lovon. 11. Megállapítja, hogy "nem lehet egy ló annyira döglött, hogy ne lehetne azt megülni". 12. Pótlólagos eszközöket szabadít fel, hogy a ló teljesítményét növelje. 13. Készít egy tanulmányt arról, hogy léteznek-e olcsóbb tanácsadók, akik megállapítják, hogy a ló tényleg döglött-e. 14. Megállapítja, hogy az ő lova "jobban, olcsóbban és gyorsabban" döglött. 15. Átdolgozza a teljesítmény szempontokat a döglött lovak számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 BOLDOG SZÜLINAPOT UDI!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Mobil Super 10W40 van már a 2001-es Z12XE Astra Caravanban. A valójában csak 1300Km-t futott (olajcsere óta), és Opel 10W40 olajat megett motorból szép fekete olaj jött elő. Láttam, hogy az ismerős szerelő kissé csodálkozik, de nem szólt semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Mobil Super 10W40 van már a 2001-es Z12XE Astra Caravanban. A valójában csak 1300Km-t futott (olajcsere óta), és Opel 10W40 olajat megett motorból szép fekete olaj jött elő. Láttam, hogy az ismerős szerelő kissé csodálkozik, de nem szólt semmit. :lol: :P :lol: :lol: Félreértés ne essék, ezt is enni fogja kicsit, főleg ha gyakori hidegindítás, sok városi használat jellemzi a használatot, de nem fog elhasználódni ilyen mértékben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 :lol: :P :lol: :lol: Félreértés ne essék, ezt is enni fogja kicsit, főleg ha gyakori hidegindítás, sok városi használat jellemzi a használatot, de nem fog elhasználódni ilyen mértékben. ;) Egy hét alatt kiderül milyen az új olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Egy hét alatt kiderül milyen az új olaj. Mobil 1, szal baj nem lehet vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Előbbit szívesen csinálnám, de egy alap cucc is használtan közel 5K.No meg itt a környéken nem sok említésre méltó hely van, ahonnan le lehet szaladni érdemi elrugaszkodás mellett...... Bringám van! :lol: No meg korábban gyarló gyerekkoromban ernyőztem.Volt szerencsém Kalocsán is ugrani. :lol: Szevasztok cartársak! Wolfi,itt Kalocsán úgy siklóernyőznek,hogy van egy szgk-juk és van rajta egy csörlő.Felhúzzák egymást a levegőbe.Tök buli,bár én még nem mertem kipróbálni. Már ideje volt........ :lol: Teljesen egyetértek ezzel a módszerrel.Akinek már kicsit fáj valamije,annak rögtön adnak igazolványt.Itt Kalocsán is vívunk velük eleget. Ez pedig a12000. hozzászólásom! :P Nem semmi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Ha így folytatod, hamar meglesz neked is! :lol: Na majd mindjárt jól összevonogatlak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT UDI BARÁTUNKNAK! Macskafogó!Kedvenc rajzfilmem! :lol: Ha így folytatod, hamar meglesz neked is! :lol: Na majd mindjárt jól összevonogatlak! :P :lol: Tegyél úgy ,de így jöttek sorban és én így szóltam hozzá!Gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Semmi gond, de ha lehet, legközelebb inkább préseld egy hozzászólásba. Feltalálták a Javít gombot is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Semmi gond, de ha lehet, legközelebb inkább préseld egy hozzászólásba. Feltalálták a Javít gombot is. :lol: Oké,legközelebb így teszek.Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Mobil 1, szal baj nem lehet vele. :lol: Izé, kiderül, hogy a motor milyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts