kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 De van még, ugye az MSN is... :lol: :lol: nekem épp nincs, valami hibája van. nekem skype lenne, Tominak az nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 nekem épp nincs, valami hibája van. nekem skype lenne, Tominak az nincs Egyszerű a dolog akkor, a Skype-t le kell tölteni ... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Esetleg v.mi konrétabb vélemény?Ezt most kivételesen komolyan kérdeztem. Nem ismerlek,de javasolnám a siklóernyőzést,kerékpározást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 telefonotok van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 telefonotok van? :lol: van, már meg is beszéltük a témát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Esetleg v.mi konrétabb vélemény?Ezt most kivételesen komolyan kérdeztem. Nos, a Qvad, sajnos még otthon mindíg nem elfogadott (mondjuk nem értem miért, itt kint rendszámmal közlekedhetnek), és az is elég költséges "hobbi"! Azt viszont Neked kell eldöntened, hogy mégis milyen téren akarsz valamit is kezdeni... Ha "barkácsolgatni" akarsz, akkor valami olyasmit keress, hameg valami nyugis hobbi érdekel, akkor tudnám ajánlani a horgászást... :lol: :lol: A qvad is jó lenne, csak megint ott lennél vele mint a Corsával... tudnád bütykölni, meg ilyenek, de nem nagyon tudnád használni.... Sztem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Losi! Esetleg tudom még javasolni a makettezést. Lehet bütykölni, faragni, ha egyedit akarsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 de paraszt :lol: :lol: :lol: Magaslabda volt. De remélem nincs sértődés. Losi, gyere squasholni! Ja de azt meg a bokád miatt nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Magaslabda volt. De remélem nincs sértődés. Losi, gyere squasholni! Ja de azt meg a bokád miatt nem... mármint részemről? mert hogy nekem írtad, de én nem sértődtem meg, nem volt miért. Tomi meg nem tudom miért szólt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tomi, ne szójjá' be! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet Ez tényleg dura ami itt van, reggel kész katasztrófa a közlekedés a városban, még szerencse, hogy nem kell arra mennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ma délután rájöttem, hogy nekem mégsem kellene Caraván ótó hosszú távra... :lol: Elmentem lemosni, és mire végeztem el is fáradtam... :lol: :lol: Jó az a Corsa... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ma délután rájöttem, hogy nekem mégsem kellene Caraván ótó hosszú távra... :lol: Elmentem elmosni, és mire végeztem el is fáradtam... :lol: :lol: Jó az a Corsa... ;) :hiya: Én is így szoktam járni!Miért nem vettem kispolskit? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ma délután rájöttem, hogy nekem mégsem kellene Caraván ótó hosszú távra... :lol: Elmentem elmosni, és mire végeztem el is fáradtam... :lol: :lol: Jó az a Corsa... :P :hiya: én egyszer a nissan partolt vállaltam mosni, azt a régi fajta 7 személyest. első és utolsó alkalom volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Losi! Íjászat nagyon jó hobby ajánlom figyelmedbe az Udi-t :lol: : http://www.turania.hu/catalog/product_info...products_id=473 Ha lógni akarsz a levegőben azt eltudom intézni bármikor... :lol: Hamarosan megint szükségem lesz a KOMA szervizre...tehát nem fogsz unatkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Jó éjszakát,jó pihenést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Jó éjszakát,jó pihenést! jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hamarosan megint szükségem lesz a KOMA szervizre...tehát nem fogsz unatkozni. :lol: ??? Egy kuplungozás nekem is lehet befigyel majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Jó az a Corsa... :lol: :lol: Hazafelé pont azt beszéltük Tomival, hogy nagyon illik hozzád a géped. Ha még fekete felni is lenne alatta, akkor már nagyon ütős párosítás lennétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ha még fekete felni is lenne alatta, akkor már nagyon ütős párosítás lennétek. Túlzás lenne szerintem,Sziszi gépén sem mutat olyan jól szerintem a full fekete külső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hazafelé pont azt beszéltük Tomival, hogy nagyon illik hozzád a géped. Ha még fekete felni is lenne alatta, akkor már nagyon ütős párosítás lennétek. Köszi! :lol: De a fekete felni nekem sem jön be annyira, viszont, az lehet, hogy a régi felnik jobban mutatnának rajta... Mondjuk, pont szombat délelött akatam feltenni, hogy egyáltalán hogy is nézne ki... de az már elmaradt... Talán majd jöv7végén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hazafelé pont azt beszéltük Tomival, hogy nagyon illik hozzád a géped. Ha még fekete felni is lenne alatta, akkor már nagyon ütős párosítás lennétek. Nekem ez új! Csabi egy sötét alak? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hazafelé pont azt beszéltük Tomival, hogy nagyon illik hozzád a géped. Ha még fekete felni is lenne alatta, akkor már nagyon ütős párosítás lennétek. énhozzám is illik a kocsim: kicsit ütött-kopott, kis szerény, de nagyszerű és megbízható. ja és neki is nagy a feneke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Akkor hozzám is illik a kocsim. Sokat iszik, nem épp esztétikus, nagyon makacs, de szeret menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 ja és neki is nagy a feneke :lol: Ezzel vitába szállnék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts